Åbent hus og boligtanker

Siden sidst #7

Michael før sin tandudtrækning! :O

Der er gået en del tid “siden sidst”, og vi har i den forgangne uge været travle med kæbesmerter og skole-hjem samtaler 😮 – men nu er vi her endelig igen 😀

 1. Vi starter lige med at slå fast, at vores indlæg d. 1. april sandt nok var en aprilsnar! Vi skal IKKE skilles, og vi skal IKKE være med i sjette sæson af ‘Gift ved første blik’ 😀
 2. Øv, øv, øv. Vi holder begge påskeferie, og det var meningen, at vi skulle have været af sted på en afbudsrejse til noget så lækkert som Thailand, USA eller Egypten. Men… I stedet bliver vi hjemme her i Danmark, da Michael har en masse kæbesmerter efter, at han i sidste uge fik fjernet en visdomstand i underkæben ved Tandlægeskolen. Michael var først meget begejstret og tænkte det som en win-win, da han så både kunne støtte tandlægeuddannelsen og samtidigt spare ca. 1.500-2.000 kroner. Men Michael har i forvejen en lidt skrøbelig kæbe, der nemt glider ind og ud af led, og den ekstra lange tandudtrækningsoperation, som endte med at tage over en time, må have overbelastet Michaels kæbe, for her en uge efter er han stadig nødt til at tage smertestillende :/
 3. Kristian Kjærlund vandt dælme ‘X Factor’. Kathrine er ret tilfreds – for hende skulle det bare være enten ham eller Benjamin. Men Michael var nu rigtig meget Team Benjamin lige siden auditions, så han er lidt ærgerlig. Men vi spår begge Benjamin en meget lys fremtid og tror også på, han har et potentiale til at slå igennem internationalt!
 4. For at blive ved de populære tv-programmer, så er vi rigtig glade for at læse med på ‘Nybyggerne’-vinderne Ida og Mads’ blog her på Bloggers Delight. Det er første gang, at Michael så programmet, men Kathrine har troligt fulgt med, og hun var særligt glad for denne sæson, hvor hun for første gang følte, at samtlige par simpelthen var så dejlige! Dog følte Kathrine alligevel en særlig connection med det rolige, unge jyske par Ida og Mads. Ida har endda lokket lidt med, at vi kunne komme til Randers og være deres nye naboer xD
 5. Vi tog for nyligt til en pub-quiz sammen med nogle af vores venner her fra Silkeborg, og vi endte med at vinde! Det gør vi helt klart igen. Se billedet nedenfor 😀
 6. Vi har holdt to oplæg inden for den sidste måneds tid. Et af dem var for Ungdomskirken i Aarhus, hvor vi snakkede om tosomhed og kærlighed, mens det andet var i forbindelse med et rygestopsforløb arrangeret af Silkeborg Kommune, hvor vi snakkede om at prøve at opnå sine mål og kæmpe igennem, selv når det er hårdt. Vi blev efterfølgende overraskede over at finde ud af, at en af vores naboer havde været med til det sidste oplæg! Det var nogle rigtig gode oplevelser, og vi håber på at kunne holde flere oplæg i fremtiden. Kathrine er jo folkeskolelærer, og Michael har også tidligere undervist som instruktor på universitetet, så det er lige os.
 7. Kathrines veninder har i en periode snakket vældigt meget om Goodiebox. Så meget at Kathrine nu endelig er hoppet med på dillen og har fået sin første boks. Sygt lækre produkter, og det er så billigt! Hendes favorit i april-pakken er nok Dragon’s Blood ansigtsrens. Det dufter lidt funky, men føles så godt! Selvom boksen kom for under to uger siden, glæder Kathrine sig allerede til den næste 😀
 8. Kathrines far fyldte 60 år sidste weekend. Så det skulle fejres med dobbelt op på fødselsdag! Det var nogle super hyggelige aftener i selskab med familie, hvor der blev spillet, snakket og spist i massevis! 🙂
 9. Vi har to vennepar, der begge købte hus inden for den samme uge, så nu begynder vi virkelig at føle os pressede til at melde os ind i kampen også, haha xD
 10. Kathrine har fået fisk til 12 måltider på en uge! Vi er ikke helt sikker, men det ligner, hun er begyndt at gro gæller.
 11. Vi skulle begge have penge tilbage i SKAT, men Michael har endnu ikke fået noget tilbage, fordi Kathrine var nødt til at rette noget i sine skatteoplysninger og derfor først får penge tilbage senere. Som ægtefæller tilbageholder de åbenbart for begge personer, hvis der er en forsinkelse ved den ene. Det er første gang, vi har oplevet, at vores ægtefælle-status har haft en påvirkning på vores liv i den slags henseende, hvilket er lidt interessant.
 12. Vi har været inde og se ‘Captain Marvel’. Den får 8/10 fra os begge. Kathrine var så glad for den, at hun nu er gået med til et mini-Marvel-maraton, før ‘Avengers: Endgame’ udkommer senere på måneden.
 13. Sofa-kartofler, no more! Eller okay, vi er stadig lidt nogle sofa-kartofler, men vi er altså også begyndt at gå i fitnesscenter 3 gange om ugen hos Go’ Motion i Silkeborg – Kathrines gamle arbejdsplads. Dengang vi ankom for at melde os ind, blev vi begge straks mødt af et kæmpekram fra ejeren, altså Kathrines tidligere arbejdsgiver. Det var et lidt voldsomt, men sjovt first encounter for Michael, der ikke tidligere havde mødt ham 😀

 

Team Alko-holdet løfter stolt pub-quiz trofæet!

Michael har det måske ret skidt i disse dage, men Kathrine er frisk og fly as fuck! xD

4 kommentarer

 • Pernille

  Det er altså langt fra unormalt at have ondt nogle uger efter en visdomstand… min den ene havde jeg konstante smerter af i et helt år! Den næste tog heldigvis kun 3 uger. Så en uge er ingenting😊 men god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Et helt år? Hold da op, det er jeg ked af at høre 🙁

   Jeg tog til tandlægen, som bekræftede, at det var en overbelastning af min kæbe. Men smerterne er heldigvis ovre nu, og jeg er helt tip top 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Captain Marvel var også et hit her – End Game er jeg så spændt på, og har tusinde teorier. Puh, det skal nok blive en gyser B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbent hus og boligtanker