Vi er med i Gift ved første blik sæson 6

Åbent hus og boligtanker

Reklame for eurodan-huse

Det er svært ikke at fylde sit hoved med boligdrømme, når man bor lige overfor et igangværende boligbyggeri

For nogle måneder siden afslørede vi, at vi skal flytte. Vi er dog ikke kommet meget længere på nuværende tidspunkt, da vi desværre blev lidt snydt og ikke alligevel endte med at stå med vores midlertidige drømmebolig inde i Aarhus. Så vi er hoppet op på hesten igen.

Lige i øjeblikket kigger vi ikke så meget på hus, men vi har planer om at skulle bo i et i fremtiden. Planen for nu er dog at bo i en ejerlejlighed i nogle år, indtil vi har sparet op til det hus, vi kan bo i resten af vores liv.

Vi kigger frem mod drømmehuset
Et af vores yndlings samtaleemner er fremtiden – og alt det, vi drømmer om at skabe sammen. Dette indebærer bolig, børn og bil, og lidt flere ting, men de starter ikke med ‘b’ 😉

Hvad angår børnene, så skal de jo helst gerne have et værelse hver. Vi vil derudover rigtig gerne have et køkken-alrum, så man kan samtale og hygge sammen, mens der også bliver kokkereret. Og så skal der ikke mindst også gerne være plads til Michaels gamer set-up i stuen. For Kathrine er en have desuden ret vigtigt. Hun drømmer om at kunne lade havedøren stå åben om sommeren, så børnene kan løbe ud og ind. Dog tænker hun, at det er Michael, der må stå for at slå græsplænen, og så må vi se, hvem der kommer til at stå med resten 😉

Mange drømme, men vi kan ikke helt overskue, hvad der er vigtigst, og om der er noget, vi har glemt.

Desuden er vi ikke særligt fingernemme – vi har nok nærmere ti tommelfingre hver. Selv et skab eller en knagerække fra IKEA kan give os udfordringer, og næsten få Kathrine til at græde xD. Det er derfor også vigtigt for os, at vores fremtidige hjem er nyistandsat, indflytningsklart og passer til Kathrines, og nu også Michaels, skandinaviske indretningsstil.

Åbent hus på søndag!
Selvom der er længe til, at vi flytter i hus, vil vi gerne have drømmene lidt tættere på og gjort mere overskuelige. Så derfor har vi valgt at tage ud til et åbent hus arrangement ved eurodan-huse. Vi glæder os rigtig meget til at drømme os langt væk, blive inspirerede og forhåbentligt få gjort os nogle gode tanker om, hvad der er vigtigt for os. Vi satser også på at gå derfra med en klarere fornemmelse af, hvor meget der skal spares op til det, vi drømmer om.

Vi tog et kig på eurodan-huses udstillingshuse, og det hus, vi synes, der så allerbedst ud på billederne, var et i Gødvad her i Silkeborg. Det var meget heldigt for os, for husene ligger mange forskellige steder i landet. Så det skal vi nu af sted for at kigge på allerede her på søndag. Åbent hus arrangementet varer fra kl. 13 til 16.

Hvis I tilfældigvis er der, så kom og sig hej, vi er meget nysgerrige efter at høre, hvad andre folk gør sig af tanker om permanent bolig 😀

Og hvis I også synes, at det lyder spændende, kan I finde yderligere inspiration i eurodan-huses katalog.

Det er i øvrigt en sjov tilfældighed, at det lige netop var et udstillingshus fra eurodan-huse, vi fik et godt øje til, for Michaels arbejdsplads har faktisk produceret flere sjove reklamefilm for dem! Så vi havde godt kendskab til dem i forvejen og var ret glade for deres huse. I kan se alle filmene her – måske I husker hushoved-reklamerne? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er med i Gift ved første blik sæson 6