Vores 1-årsdag!!!

Siden sidst #9

Det helt store for os i disse dage er selvfølgelig vores 1-årsdag, som I kan læse mere om her. I kan også se denne video, vi lavede sammen med B.T.

Men ellers er der også sket en masse andre småting siden sidst:

 • Som I kan se på ovenstående billede, har vi været til dobbelt 30-års fødselsdagsfest hos vores venner Sidsel og Lasse. De havde lejet det hyggelige skov- og terrasseområde, der er tilknyttet havefestivalen GrimFest i Aarhus. Det endte med at blive første gang, vi begge blev godt fulde sammen – selvom Kathrine dog stadig blev pinligt berørt over Michaels moves ude på dansegulvet, haha 😀
 • Kathrine har måttet undvære Michael i hele 5 dage, mens han rejste til Irland og Nordirland med sine venner. Der følger forhåbentligt allerede et indlæg om dette næste uge.
 • Mens Michael var på herretur, havde Kathrine lidt ekstra tid at gøre med. Her så hun ‘Tidying Up with Marie Kondo’ på Netflix, og hun er blevet meget inspireret til at rydde op i hele hytten!
 • Danmark endte med en hæderlig 12. plads til Eurovision. I betragtning af, at Danmark kun var ét enkelt point fra ikke at gå videre fra sin semifinale, så må vi nok hellere være tilfredse med dette resultat. Det var et helt sindssygt stærkt år – faktisk det stærkeste nogensinde, mener Michael i hvert fald. Michael endte i øvrigt med at gætte 4 ud af top 5 korrekt i sine forudsigelser.
 • Europa-Parlamentsvalget er overstået, og nu er det snart tid til Folketingsvalget. Er det kun os, eller har I det andre også sådan, at når I tager de der kandidat-tests, at det føles som en eksamen, man ikke har lyst til at dumpe? Vi havde i hvert fald selv en idé om, hvor vi gerne ville ende, så da Kathrine endte på noget andet end det forventede, følte hun sig nødsaget til at tage testen om 😀
 • Vi prøvede for første gang at spille shuffleboard. Vi var pænt dårlige til det. For i øvrigt at illustrere, hvor lidt vi vidste om shuffleboard, så kan vi fortælle, at vi startede med at bruge “pointene” som de ting, vi “shufflede” med, eller hvad man nu kalder det 😛
 • Michael har bestilt et 50mm objektiv hjem til sit kamera (Sony A7 II). Han glæder sig rigtig meget til at tage billeder, der forhåbentligt ser endnu mere lækre og Instagram proffe ud 😀
 • Vi var inde og se ‘Aladdin’ i torsdags! Vi var rigtig godt underholdt, og vi giver den begge 8/10. Historien er pretty much den samme som i tegnefilmen, bortset fra at der er tilføjet nogle nye jokes og en ny, sjov bi-karakter. Skurken er lidt for endimensionel og karikeret, men ellers kunne vi lide næsten alt ved filmen – særligt musikken. Har nogle af jer set den endnu?
 • ‘Game of Thrones’ er slut. En æra er forbi. Ingen spoilers – men Michael er desværre ret skuffet over den sidste sæson. Den havde for travlt, og der var mange tråde fra tidligere sæsoner, der aldrig blev fulgt ordentligt op på. Det er en kæmpe skam, for særligt de 4 første sæsoner er nok det bedste tv nogensinde. Er I lige så vel skuffede, eller var I tilfredse med den sidste sæson?
 • Vi har taget lidt ægteskabskilo på. Kender I det, når man undgår at købe tøj, fordi “man vil vente, til man vejer lidt mindre”? Det er der, vi er lige nu! 😛
 • Endelig, efter et år, har Kathrine fået hevet Michael med på Okkels i Silkeborg. Kathrine og hendes venner er alle enige om, at det er det bedste is-sted i Silkeborg, og Michael kan kun være enig! Kæmpe anbefaling til Okkels fra os!
 • Kathrine har været ved frisøren, og hun har fået den helt store tur med ny lysere hårfarve og en studsning. Det tog kun sølle 3,5 time, men hun er glad for resultatet, som I kan tjekke ud her nedenfor 🙂

4 kommentarer

 • Maja

  Ved I hvor man kan leje det område henne? Jeg har svært ved at finde det, men det ser jo mega hyggeligt ud! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Smukt nyt hår og en god liste 🙂
  Ønsker jer en perfekt weekend i jeres tegn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores 1-årsdag!!!