Vores "må godt" lister

Siden sidst #6

Kathrines fastelavnskostume

Der er gået en hel måned siden vores sidste “siden sidst”. Så det må vi hellere lige få rettet op på 😀

 1. Kathrines skole er kommet i Børnenes rekordbog for at deltage i og lægge sted til et kæmpekorsarrangement, hvor 4.700 skolebørn fra 13 forskellige skoler i Herning sang “Hallo, hallo” i anledning af Melodi Grand Prix. Mega sjov oplevelse! Kan I spotte Kathrine? 😀
 2. Apropos Melodi Grand Prix, deltog vores fellow Bloggers Delighter og ‘Den Store Bagedyst’-deltager Jasmin jo med en rigtig latin festsang. Hun vandt desværre ikke, men vi tror også på, at vinderen, Leonora (vores fremtidige datters navn, hvis vi får en datter 😀), har gode chancer til det europæiske! Det er nu meget smart det der med at synge på nogle forskellige sprog 😉
 3. Der blev fejret fastelavn for alle pengene på Kathrines skole! Som I også kan se øverst, var Kathrine klædt ud som om, hun sad på skuldrene af Donald Trump. Desværre var der en, der overgik hende ved at være Donald Trump – pokkers! XD. Eleverne var så flotte i deres kostumer, og nogle var virkelig kreative. Vinderen fra hendes klasse var en luftballon – det var ret sejt.
 4. Vigtig milepæl: Vi er nået over 200 i vores Snapchat streak! Vi startede med at snappe om lørdagen, da vi kom hjem fra Edinburgh – lige i det minut, vi tog et tog i hver vores retning. Allerede her var Michael den første, Kathrine havde lyst til at dele sine oplevelser med, og derfor sendte hun en snap til ham. Og i sidste uge var det altså 200 dage siden! Så nu har vi nok været gift i 212 dage! Wild thing!
 5. Så var der jo også Valentinsdag for et par uger siden. I Valentinsdagsgave gav vi hinanden Trivial Pursuit – super romantisk ;). Men vi er altså glade for brætspil, og nu kan vi næsten spørgsmålene i vores nuværende udgave af Bezzerwizzer udenad XD. Det kostede 500 kr, hvilket er en anelse pebret, men indtil videre er vi glade for investeringen.
 6. Vi fejrede Valentinsdag ved at spise på restaurant Marco Polo i Silkeborg. Det er ret god mad til pengene og i hyggelige, intime omgivelser. Og det blev lige ekstra intimt den dag. Vi kom ind i et lille hyggeligt rum nede bagved, men vi sad så tæt på et andet par, at vi nok kunne lægge vores hånd over på deres bord, hvis vi altså ville. Vi var først lidt bekymrede for, at vi ikke ville kunne have en privat samtale, men hurtigt glemte vi alt om alle andre. Rasmus fra Paradise 2018 var også derinde. Der blev Kathrine lidt starstruck, men også kun lidt 😉
 7. ‘Green Book’ vandt Bedste Film ved Oscars. Og den har jo Viggo Mortensen på rollelisten, så vi må hellere få set den prompte! Har nogle af jer set den, lever den op til hypen?
 8. I løbet af februar måned har vi været ude at kigge på en del lejligheder i Aarhus, og det er lidt af et cirkus at finde rundt i. Vi var tæt på at finde den rigtige bolig, men så blev den pludselig 1.000 kr dyrere… Maks øv!
 9. Vi var til en super hyggelig triple couple’s date night, hvor vi spillede ‘Bagklog’. Det er et mega godt opfundet trivia-spil. Spillet starter hver runde med, at én deltager får læst 5 spørgsmål op og derefter svarer. Så får alle ved bordet at vide antallet af korrekte svar, men man får ikke at vide, hvilke der var korrekte. Dernæst skal de andre så på tur svare på de samme spørgsmål, hvor man jo kan vælge at svare det samme eller noget andet. Kan klart anbefales!
 10. I går fik vi set første liveshow i ‘X Factor’. Det er første gang for os begge i lang tid, at vi følger med så langt henne i programmet, og det er ikke sikkert, det varer ved, men lige nu hepper vi mest på Benjamin og Bea og Maria, selvom vi var lidt skuffede over begge deres performances. Alle de 3 voksne synger meget godt, men vi mangler nok lidt noget “wow” eller en stærkere følelsesmæssig forbindelse.
 11. Astralis vandt CS:GO majoren!!! Til dem der ikke lige følger med i e-sport, så kan man kalde det VM i verdens mest populære skydespil, og Astralis er et dansk hold, der nu har vundet det 3 gange :D. Det er blevet tradition, at Michael tager over til sin familie og ser det sammen med sine to lillebrødre, hvilket er maks. hygge. Og Kathrine har faktisk også fulgt ret meget med og er begyndt at blive lidt hooked på det :O
 12. I morgen skal vi holde et oplæg sammen for første gang, hvor vi skal snakke om parforhold og tosomhed. Det bliver spændende!

6 kommentarer

 • Filmnørden

  Green Book er et must! Og jeg må også lige slå på tromme for The favorite med Olivia Colman – den er værd at se alene pga hende <3

  Kh Filmnørden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, en af mine gode venner har også givet ‘The Favorite’ meeeeget varme anbefalinger! Jeg tror, jeg tager en “Oscar-film” weekend med Kathrine snarest muligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Green Book lever 100p op til hypen. Jeg så den til et Oscars-event lige inden den vandt og det var klart fortjent. Viggo er suveræn og humoren er i top! Den må I skynde jer at få set 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rebecca

   Fedt, det er jeg meget glad for at høre! Vi må hellere lige skynde os og få set den 😀 – jeg er stor fan af Viggo, og genren ligner noget, der falder lige i min smag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Wow et godt fastelavnskostume 😉
  I oplever fortsat en hel del forskelligt på en måned 🙂
  En god marts ønskes I to turtelduer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Fun fact: Kathrines mor lånte det til en fastelavnsfest og vandt for bedste kostume 😀

   Tusind tak – og god marts til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores "må godt" lister