Reality Awards 2019: En sindssyg oplevelse!

Siden sidst #4

Der er gået lidt tid siden vores sidste “siden sidst”, så vi tænkte, at nu måtte vi hellere lige få postet en, hvor I bl.a. også kan høre om, hvordan det hele egentlig gik med vores første jul og nytår sammen 😀

Hvis I gerne vil vide mere om vores oplevelse af Reality Awards her i fredags, så kan I læse om det lige her.

 1. Lad os starte med julen: Den var SÅ god. Som vi også har skrevet om tidligere, så var juletiden fyldt med planer. Michael tilbragte hele tre dage i træk med svigerfamilien! Men det var mega hyggeligt. Det var første gang, at Michael 1) fejrede jul over mere end én dag og 2) fejrede det med mere end seks mennesker. En af dagene blev vi hele 18 mennesker – det er en helt ny verden for Michael.
 2. Nytår blev tilbragt i selskab med et af vores vennepar hjemme hos dem i Aarhus. Vi så Dronningens nytårstale og kiggede lidt på fyrværkeriet fra 2. sal af, men derudover var det egentlig mest bare en paraften, hvor vi spiste god mad, drak os lidt halv-fulde og spillede Mario Party samt diverse brætspil. Og nå ja, så var det første gang, Michael havde en at kysse, da den slog midnat 😀
 3. Apropos nytår bagte Kathrine en version af Jons nytårskage. Den smagte mega dejligt, og vi kan stærkt anbefale den!
 4. Apropos apropos nytår, så er Michael også blevet interviewet af Stiften til en artikelserie om, hvordan en række kendte århusianere oplevede 2018, og hvad de ser frem til i 2019. “Hvad har været dit største højdepunkt i 2018” var nok verdens nemmeste spørgsmål 😀
 5. Michael har desuden nået en meget vigtig milepæl: Han har nu set 2.000 forskellige film gennem sit liv. Han bruger denne side til at holde styr på hvilke film, han har set. Men i år har han faktisk kun set 25 film, så det har været det sløveste år nogensinde for ham. Et af hans nytårsforsæt er derfor at se flere film!
 6. Film nr. 2.000 blev “Black Mirror: Bandersnatch”. Den ligger på Netflix og er en interaktiv film. Det vil sige, at man som seer selv får lov at vælge, hvilken “vej” filmen skal tage. Der er fem forskellige “hovedafslutninger” på filmen, og vi blev ved med at gå tilbage og træffe nye valg for at få lov at opleve dem alle. Det var en speciel oplevelse, men vi må også indrømme, at selvom vi værdsatte konceptet, så blev vi ikke helt grebet af filmens egentlige fortælling. Hvis nogen derude har set filmen: Hvilken afslutning fik I?
 7. Og så fik vi selvfølgelig også set Susanne Biers “Bird Box”, som ligeledes ligger på Netflix. Vi var jo nødt til at se den, efter den slog rekord – på blot en uge blev filmen set af over 45 millioner forskellige Netflix-brugere. Selvom den har fået blandede anmeldelser, var vi begge faktisk ret glade for den og giver den 7 ud af 10. Den indeholder et par klichéer og halvdårlig dialog her og der, men hvis du kan lide post-apokalyptiske film, så vil filmens konceptet helt sikkert interessere dig.
 8. Kathrine er verdens mest kluntede person. Så kluntet at hun åbenbart kan komme til at slå sig selv i hovedet, mens vi ligger stille og roligt i sengen. No joke. Der går ikke et øjeblik, hvor Michael ikke skal være bekymret for Kathrines velbefindende 😀
 9. Som tidligere nævnt har vi i en lang periode leget “gul bil”-legen (hvor man må slå den anden på skulderen, hvis man ser en gul bil). Fordi Michael var herre dårlig til denne leg, tilføjede vi “rød bil”-legen, hvor man skal kramme den anden, når man ser en rød bil. Den leg kan Michael meget, meget bedre lide. Og efter 4 måneder fik Michael i øvrigt endelig slået Kathrine på en gul bil, så nu er den leg heldigvis også forbi!
 10. Juleaften viste Kathrines farmor os et meget spændende program om, hvordan hjernen fungerer. Det viser sig, at børn under et år kan skelne mellem rigtigt og forkert. Derudover har videnskaben også vist, at regelmæssig meditation i blot tre uger kan ændre din hjerne (til at blive mere empatisk). Programmet hed vistnok ‘Altruismens revolution’.
 11. Mange skrev allerede om dette tilbage i december, men det er først nu, at vi fik kigget på vores 2018 statistikker på Spotify. Michael brugte 27.053 minutter på at lytte til musik, mens Kathrine brugte 14.569. Og Michaels yndlingskunstner er Elephanz, mens Kathrines er Rihanna. To sidste fun facts er, at L.O.C.’s “Du gør mig” for 8. år i træk var på Kathrines top 10, og at Michael lytter til non-mainstream musik 51% mere end gennemsnittet (hipster alert!).
 12. Kathrine har været en del syg, ikke sådan influenza syg, men sådan at vi blev rigtigt bekymret for, at der var noget alvorligt galt. Ekstreme mavesmerter, besøg fra vagtlægen med et skud koncentreret Ipren lige i ballen, en time med forskellige test ved akutindkaldelse ved lægen, feber og svimmelhed. Lægen kunne ingen svar give, men efter et par dage gik det heldigvis over igen, selvom vi stadig ikke ved, hvad det var.

Vi håber, I alle sammen har en god dag derude <3

6 kommentarer

 • Jeg var ret glad for Black Mirror-filmen, også selvom den ikke var heeeelt lige så stærk plotmæssigt som de normale afsnit. Den interaktive del var virkelig fed – især fordi jeg har læst SÅ mange ‘choose your own adventure’-bøger som barn.

  Bird Box var ret flad, synes jeg. Hereditary er til gengæld en af de bedste film, jeg har set i årevis! Hvad synes du/I mon om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tine

   Jeg er generelt ikke den store boglæser, men hvis der er en type bog, jeg virkelig føler, jeg bør have læst meget mere som barn, så er det CYOA-bøger! Fænomenet har altid fascineret mig meget. Heldigvis findes der flere computerspil, hvor man kan dyrke det 😀

   Ja, sådan “objektivt set” er Bird Box ikke noget at råbe hurra for. Dialogen er lidt meh, og nogle af karaktererne er lidt karikerede. Men jeg tror bare, vi begge var tilstrækkelig store fans af konceptet til, at vi stadig kunne lide den 😀

   Hereditary var vi meget glade for! Helt klart et af årets film-højdepunkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil give jer ret delvist omkring Black Mirror: Bandersnatch, men synes til gengæld, at den var så gennemført, at jeg ikke behøvede et andet plot. Jo, hvis det havde været en normal Black Mirror havde den nok været “bedre” i selve handlingen, men jeg var virkelig fascineret af de forskellige veje, og hvordan f. Eks. Ét valg kunne af andre valg være to helt nye muligheder i en anden historie (ved computeren, når man fortæller, hvem man er) og elsker de små detaljer, der var lidt anderledes i andre forløb. Så kæmpe fan her! Og fik mange slutninger, men den første var vist, da han blev anholdt før spillet kom ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anja

   Det var ret gennemført, ja, og det var helt klart en god oplevelse. Vi ærgrede os også nok bare over, at den kunne have været helt fænomenal, hvis plottet i sig selv også var på et højt niveau. Det kan dog også være, at man med sådan et koncept altid kommer til at have plottet som sekundært, og at det er umuligt at føle med karaktererne og deres udfordringer på den helt samme måde, når der er forskellige veje og muligheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så fine ting I oplever sammen og hver for sig 🙂
  Bird Box må jeg også se.
  Jeg har også været syg med maven, leveren mv. det viste sig at være hepatitis pga. mononukleose.
  Så man skal være obs. i dag.
  Håber I nyder januar og alt det, som sker omkring jer.
  Altid så dejligt og positivt at læse med her på bloggen 🙂
  En god dag til jer2 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Håber du kan lide filmen, vi var i hvert fald glade for den 😀

   Åh nej da, håber du har fået det bedre! Kathrine er heldigvis på toppen igen.

   Vi nyder i dén grad januar, ja! God dag og god januar til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality Awards 2019: En sindssyg oplevelse!