10 ting jeg elsker ved Michael

Siden sidst #5

Vores første gang sammen i en jacuzzi <3

Siden sidst:

 1. Hold da op! Maria og Bea var MEGA vilde i ‘X Factor’! De er reelt gode til at rappe, og de har sygt meget sceneappel, selvom de ingen erfaring har. Det var godt nok noget af en overraskelse. Efter auditions kunne vi godt se, at der var noget “x factor” over dem, og at de var lidt sjove at have med, men de har rent faktisk også talent?! Vi hepper klart på dem. Og så hepper vi også rigtig meget på Benjamin. Hvem hepper I på?
 2. Vi har været på “sommerhustur” i Blåvand sammen med nogle af Kathrines venner fra efterskolen. Vi havde den lækreste weekend med god mad, godt selskab, hyggelige gåture, jacuzzi, billiard, brætspil… Og ja, okay, også lidt alkohol! 😀
 3. Apropos sommerhusturen så gik drengene sammen om at lave aftensmaden, og til dem, der ikke allerede ved det, så er Michael helt håbløs til madlavning. Han fik bl.a. ansvaret for at skære hvidløg ud, og i stedet for at skære blot et fed, så skar han hele løget! Ej men, altså…
 4. Woohoo, sådan, Danmark! Mega fedt at Danmark vandt VM i Håndbold. Det synes Michael i hvert fald. Kathrine kunne faktisk have fået gratis billetter til at komme ind og se det gennem sit arbejde, men hun var ikke klar over, at Michael ville have været meget interesseret i det… Øv for Michael 😀
 5. Computerspil og e-sport bliver mere og mere populært – også i sendefladen (særligt på DR3). I har jo alle set Michaels flotte gamer-stol, så der er nok næppe nogen af jer, der er overrasket over at høre, at denne udvikling falder i god jord hos Michael. Og inspireret af de mange e-sportsturneringer så arrangerede Michael en turnering i spillet Counter-Strike (skydespil) for sit arbejde. Hele 30 personer deltog, og de blev fordelt på 6 forskellige hold. Michaels hold fik en solid 2. plads 😀
 6. Vi har fået set ‘You’ (Netflix) færdig. Vi var begge usædvanligt glade for den. Meget medrivende plot og karakterer. Vi kan særligt gode lide, når karaktererne er ambivalente, og man ikke helt ved, om man skal holde med dem eller ej. Næste serie for os er ‘Sex Education’. Er nogle af jer måske allerede gået i gang med den?
 7. Kathrine er begyndt at få en del paranoia over, at Michael måske gemmer sig og gør sig klar til at skræmme hende. Så meget at Michael er begyndt at få dårlig samvittighed over det og har sagt, at han ikke vil skræmme Kathrine resten af februar. Kathrine kan for det meste egentlig godt lide at blive skræmt – lidt ligesom at Michael godt lidt kan lide at blive kildet og samtidigt hader det – men hun har nok godt af en lille pause 😀
 8. Google+ bliver slettet, fordi der ikke er nok brugere og aktivitet. Det var nok også på tide. Vi fik i hvert fald aldrig selv brugt det, gjorde nogle af jer?
 9. Michael var for et par uger siden til en julefrokost, hvor der var en sjov leg: “Gæt DBA-prisen”. Man bliver vist en vare, der er sat til salg på DBA.dk, og så handler det for de deltagende hold eller spillere om at komme tættest på at gætte prisen. Hvis du savner noget underholdning til en fest engang, så anbefaler Michael at bruge denne leg!
 10. Vi har købt et hovedbundsmassageapparat, og nøøøøøøøøøj, hvor er det bare noget af det bedste, man kan købe for så få penge. Vi købte den i Flying Tiger of Copenhagen for blot 20 kr. Vi får begge to helt kuldegysninger af den. Det føles som om, at ens hoved bliver afstresset.
 11. Michael oplevede her for nyligt for første gang den akavede side af at have været på tv. Han blev genkendt hos lægen, da han skulle ind og aflevere en urinprøve pga. mistanke om blærebetændelse. Det er måske lige netop en situation, hvor de fleste mennesker nok har det meget rart med at være anonyme 😀
 12. Vi har ENDELIG været inde og se ‘A Star is Born’. Vi måtte jo se, hvad alt hypen drejede sig om. Og for første gang nogensinde er vi dybt, dybt uenige i vores anmeldelser. Kathrine giver den 3/10, mens Michael giver den 9/10. Det stoppede dog ikke Kathrine fra stadig at fælde nogle tårer under filmen. Hvad siger I derude – kunne I godt lide den?

Nogle flere billeder fra sommerhusturen: 

6 kommentarer

 • Trine

  I er goals!!! 😀
  Har i set ¨The walking dead¨? Ellers kan jeg stærkt anbefale den, hvis man er til sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine har ikke, men jeg har! Jeg er dog ikke helt up to date. Jeg har set til og med halvvejspunktet i sæson 8. Jeg er kæmpe fan af zombie-genren, så den falder lige i min smag. Dog føler jeg desværre også, at den er blevet lidt dårligere med tiden. Særligt de to første sæsoner var rigtig gode, synes jeg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt nyt fra jer og hold nu op som I oplever 🙂
  Jeg hepper også på de to vildt seje og talentfulde rappertøser 🙂
  Lige Google+ har jeg brugt en del, men det var jo så bare det.
  Jeg vil ønske jer en smuk februar med dejlig tid sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Ja, vi får heldigvis noget på opleveren! Og så er vi også i gang med at planlægge nogle rejser, som vi ser meget frem til 😀

   Kathrine har vist brugt Google+ til at logge ind til tjenester og aps med og sådan noget, men personligt har jeg aldrig brugt Google+. Der var aldrig rigtig nogle i min omgangskreds, der kom derover, og derfor skete det heller aldrig for mig selv. Men jeg har også tænkt, at det da er ærgerligt at lukke det ned, når der trods alt er nogle derude, som bruger det :/

   Mange tak – en dejlig februar til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Vi har set både you og sex education herhjemme og er fan af begge, især sex education er både spændende, relaterbar og sjov uden at blive for åndsvag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Det er vi glade for at høre. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med Sex Education 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker ved Michael