Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 2)

Vi er med i Gift ved første blik sæson 6

Så måtte vi endelig offentliggøre nyheden.

Vi skal medvirke i sæson 6 af ‘Gift ved første blik’!!! Ja, det er rigtigt, vi stiller op igen! Vi skal hver især giftes påny – med en fremmed person, vi ikke har mødt før.

Hvad betyder det for vores ægteskab?
Det betyder desværre, at Kathrine og jeg skal skilles. Men det er en ganske udramatisk skilsmisse. Vi blev kontaktet af DR, som fortalte os, at de var så imponerede over vores åbenhed i sidste sæson af programmet, og at de ikke turde tage chancen med helt nye personer. For lad os være ærlige – succesraten før vores sæson var jo ikke helt så god. Kun 2 ud af 15 par var blevet sammen. Så DR’s tanke er, at siden både Kathrine og jeg er så gode til at blive gift med en fremmed person, så er det mere sikkert bare at bruge os igen og sprede os ud på to ægteskaber. For også at teste, om vi måske i virkeligheden passer lige så godt til alle andre.

Og det kan vi kun bakke op om. Vi synes, at så mange folk som muligt her i verden fortjener at opleve kærlighed. Vi lader os derfor skille i en god sags tjeneste.

Gert Martin Hald, en af eksperterne i programmet, har udtalt: “Da vi læste Michael og Kathrines ansøgningspapirer igennem, kunne vi ikke tro vores egne øjne. Vi vidste med det samme, vi havde noget helt unikt her. Alt tydede på, at de ville kunne matche med hvilken som helst person. Deres niveau af kompromisvillighed og rummelighed var simpelthen ‘off the charts’, som man siger inden for branchen.”

Vi har lært af vores fejl
Vi har begge lært af vores fejl fra sidste sæson. Så det bliver spændende at se, om vi kan få kærligheden til at blomstre endnu hurtigere i andet forsøg.

Kathrine blev i starten af forholdet overvældet af Michaels mange komplimenter, og der ved Michael nu, at han er nødt til at skære ned på komplimenterne til sin kommende hustru – og i stedet gerne skal fokusere på hendes negative attributter. Måske lægge ud med at spørge, hvorfor hun ikke har make-up på? Derudover planlægger Michael at købe en gamer-stol til sin kommende hustru i morgengave for virkelig at gå all-in fra start.

Den største udfordring for Michael bliver formentligt at skulle blive jomfru igen.

For Kathrines vedkommende har hun lært vigtigheden af at prutte tidligt i et forhold – for ligesom at være “ægte” med sin partner fra starten af. Så hendes plan til omgang 2 er at prutte allerede, mens bryllupsbillederne bliver taget. Det skal nok blive til nogle rigtig gode billeder!

Derudover havde Kathrine jo en del tude-scener sidste sæson. Men slet ikke nok af dem. DR har efterspurgt mere tuderi fra Kathrine, da det er rigtig godt for seertallene. Så hun er lige nu gået i træningslejr med en tude-coach.

Hvad så med bloggen?
Selvom vi bliver skilt, betyder det ikke, at vi bare sådan går fra hinanden. Og selvfølgelig skal bloggen leve videre. Vi bor jo også sammen i Silkeborg. Så når det bliver tid til, at parrene skal flytte sammen i den kommende sæson af ‘Gift ved første blik’ tænker vi, det måske kunne være meget hyggeligt, hvis vi alle fire boede sammen.

Så who knows – måske kommer der snart 2 nye skribenter her på bloggen? 😀

24 kommentarer

 • Eva Lundberg

  For pokker Michael😂😂😂😂Kæft det blev jeg skræmt😂😂😂
  I to hjerte elskling holder bare stand og bliver sammen, det er en ordre😂😂🤣🤣hold nu fest hvor jeg fik store øjne.😂😂❤️❤️
  Tænker ofte på jer og er stolt over jer, forsæt med det fantastiske liv sammen, i to dejlige, fantastiske mennesker❤️Så suverænt skrevet👌
  Desværre blev vi ikke alle vindere i sæson 5 Men at i forblev gift, var og er det hele værd for os andre der var deltagere❤️❤️Knus Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HEJ EVA!!! 😀

   Hahaha, det er modtaget, vi skal nok holde stand i al evig tid! Kathrine har mildest ændret mit liv for det bedre, og hun er bare den helt perfekte for mig.

   Og hvor er du sød! Vi håber begge, at du har det rigtig godt <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg sidder og forsøger at finde ud af hvornår sæson 6 starter og i min jagt faldt jeg over dette opslag UDEN at se datoen – nåede hurtigt at tænke det absolut måtte være for sjov – genialt skrevet 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahah, det er sjovt – og mange tak 😀

   Du har nok allerede fundet ud af det, men sæson 6 starter d. 22. august.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TOM KRISTOFFERSEN

  Jeg så hele sæsson af Gift ved første blik. Hvor I medvirkede fra start til slut.
  Kære Katrine og Michael!
  Jeg ønsker jer alt godt i fremtiden og gid I må få mange gode år sammen. I er det perfekte par. Lige fra starten håbede jeg sådan på, at I ville forblive gift.Gid I også må få et par børn, da i vil blive rigtig gode forældre.
  Så selvom der kommer mange 1. april fremover. så vil det altid være en aprilsnar, hvis I siger på denne dato at I ska skilles.
  Det tror jeg heller ikke I gør igen
  Held og lykke fremover.
  Venlig hilsen
  Tom Kristoffersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg faldt i med begge ben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shebamum

  Jeg hoppede på den med begge ben… Og jeg blev sååå sur og ville ind og unfollow på insta… Og der var ikke et ord om at i skulle skilles…. Phuuuuu 🙄😢😄😂🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Shebamum

   Haha Årh ha, d. 1. april er en farlig dag! Jeg er glad for, at du så, at vi faktisk ikke skal skilles rigtigt 😀

   Mvh Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Aprilsnar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger vejlgaard Nielsen

  😂😂Fantastisk aprilsnar🙃🤗. Der er vist ikke nogen af jer, der skal nogen stedet😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Inger

   Du er fuldstændig ret! Vi er stadige ovenud lykkelige sammen, og vi vil absolut ikke skilles! 😀

   Mvh Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Christensen

  Håber det er aprilsnar, ellers er det en mega dårlig joke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiwa

  😂Glædelig 1. April😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fin aprilsnar 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nysom Kristiansen

  APRILSNAR 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Stausholm

  Aprilsnar

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 2)