Vores nytårsforsæt

Q&A – her er vores svar

Mange tak for alle jeres gode spørgsmål! 🙂

I videoen herunder har vi besvaret en del af spørgsmålene. De spørgsmål, som vi desværre ikke lige kunne få presset ind i videoen, har vi besvaret på tekst nederst i indlægget.

Q&A video
Her finder I de forskellige spørgsmål i videoen:

00:10: “Skal I have børn?”

00:17: “Flytter I snart sammen, og hvad er status på drømmeboligen?”

01:14: “Hvad er jeres bedste/værste/sjoveste/pinligste fællesoplevelse?”

02:00: “Hvad er den andens bedste/værste egenskaber?”

03:36: “Hvilket par fra ‘Gift ved første blik’ er jeres yndlings?”

04:27: “Hvem har bukserne på i jeres forhold?”

05:02: “Hvordan har det været at dele jeres liv med hele Danmark?”

05:21: “Hvordan har jeres arbejdspladser reageret på jeres medvirken i ‘Gift ved første blik’?”


Skal I have børn?
Det har vi skrevet et helt separat blogindlæg om, som I kan finde her: Skal vi have børn?

Hvordan holder I jul?
Siden vores Q&A lå lige op til jul, så var dette spørgsmål også hyppigt stillet. Det har vi faktisk også skrevet et helt indlæg om, som I kan finde her: Sådan fejrer vi julen

Hvordan tackler I offentligheden?
Vi berører dette emne lidt i videoen ovenfor, hvor vi svarer på, hvordan det har været at dele vores liv med hele Danmark. Men der har ikke været meget offentlighed at “tackle”, for alle har været de sødeste. Når vi er ude sammen, er der gerne mindst en person, som lige siger tillykke eller lignende, og det er vi altid vildt glade for.

Medierne har også været søde ved os gennem det hele. De har respekteret, når der har været noget, vi ikke vil fortælle, de har tilpasset sig vores kalendere, og de har ikke fordrejet sandheden. Så selvom der er meget opmærksomhed, har det stort set kun været positivt, så på den måde har vi ikke skulle “tackle” noget 😀

Hvor sætter I grænser for, hvad I deler?
Det er et lidt svært spørgsmål, for vi har ikke rigtig “trukket grænser” endnu. Vi bestemmer jo fuldstændigt selv, hvad vi vil lægge op, og derfor snakker vi bare på forhånd om, hvad vi godt kunne tænke os at skrive om.

Der er selvfølgelig nogle emner, som generelt er ret private. I kommer nok ikke til at læse et indlæg om vores religion, vores detaljerede økonomi eller vores sexliv.

Har Michael nogen LEGO anbefalinger?
Det her er det fedeste spørgsmål! Michael har nemlig vundet sig et omdømme som “LEGO nørd” i de fleste danske hjem, og det giver god nok mening, for da han tog opkaldet fra Michael Brautsch (præsten i ‘Gift ved første blik’), var der en LEGO Chima plakat i baggrunden.

Dog forholder det sig sådan, at det ikke er Michaels plakat. Da Michael Brautsch ringede, var Michael på arbejde, og det eneste ledige lokale var hans økonomichefs kontor, hvor der så tilfældigvis er en LEGO Chima plakat i baggrunden.

Michael venter spændt på opkaldet fra præsten Michael Brautsch. Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 1 (DR).

Når det så er sagt, så har vi begge to faktisk en mindre forkærlighed for LEGO – især LEGO Brickheadz. Vi kan bl.a. anbefale “Go Brick Me” versionen, hvor man kan lave sig selv. Vi er helt vilde med det, og I kan læse mere om det her: Vi har bygget os selv i LEGO!

Har I planer om at blive gift i kirken en dag?
Det korte svar er: Nej. Men vi har dog planer om at holde en bryllupsfest en dag, hvor vi kan få lov til at invitere alle dem, vi vil (vi måtte kun invitere 15 gæster hver til den bryllupsmiddag, der blev afholdt i forbindelse med ‘Gift ved første blik’). Men det bliver, når økonomien tillader det 🙂

5 kommentarer

 • Trine

  I er SÅ pisse søde og livsbekræftende at se på! 😀 Jeg bliver så glad!
  Flere videoer 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Først så tænkte jeg, “åh nej endnu en video uden undertekster.” Men, så klikkede jeg play og så ser jeg sørme at I har tekstet det. Jeg har ikke set videoen nu, men kan bare ikke lade være med at give jer et kæmpe tak for at tekste den til os døve og hørehæmmede. TAK! Nu vil jeg se videoen 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie

   Jeg blev rigtig glad af at læse din kommentar – det var så lidt! Det er lidt af et arbejde at tekste en video – især en der er en anelse lang som denne – men du har mega meget motiveret mig til, at jeg altid vil gøre det fremadrettet. Håber du nød videoen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, elsker videoen er stoppet netop, hvor Kathrine begraver et grin i Michaels skulder 😀 Det gjorde mig glad, allerede før jeg trykkede play.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nytårsforsæt