Det har vi fået i julegave!

Skal vi have børn?

I sidste uge bød vi op til en omgang Q&A, og “skal I ikke snart have nogle børn?” er klart det spørgsmål, vi får oftest. Ikke blot fra jer, men også fra vores familier, kollegaer osv. 😀

Så derfor tænkte vi, at vi hellere måtte lave et separat indlæg, der besvarede dette populære spørgsmål lidt mere i dybden. Nedenfor kan I derfor læse lidt om de mange tanker, vi har gjort os om dette spændende emne.

Skal vi have børn – og hvornår?
Svaret er kort og godt: Ja, det er planen.

Faktisk var det en af Kathrines dealbreakers i forbindelse med ‘Gift ved første blik’ – hun ville kun matches med fyre, der var klar på at stifte en familie på et eller andet tidspunkt. Jeg har også altid tænkt, at jeg gerne ville have børn, men jeg noterede det dog ikke som en dealbreaker.

Men hvornår skal vi så have børn? Den er lidt sværere. Vi har kun kendt hinanden i syv måneder nu, men ligesom det generelt er gået hurtigt i vores forhold, føler vi allerede begge, at vi faktisk godt kunne tage dette skridt. Vi vil gerne have børn, og vi er sikre på hinanden.

En sjov lille anekdote i denne forbindelse: Vi var allerede begyndt at snakke om børn og babynavne tre uger inde i vores forhold – altså mens eksperimentet stadig var i gang. Og jeg kan tydeligt huske, da præsten Michael Brautsch var forbi for at snakke med os og kom med en henkastet bemærkning om at, “det ville jo også være sindssygt, hvis I allerede havde snakket om børn”, hvortil vi kun kunne kigge indforstået på hinanden og smile.

Selvom vi er så sikre på hinanden, og selvom vi gerne vil have børn, så er planen dog at vente lidt. For mit vedkommende er dette første gang, jeg er i et romantisk forhold, så jeg føler stadig, at jeg mangler at leve denne del af livet med en partner, hvor man primært kun skal bekymre sig om hinanden. Hvor man stadig er i forelskelses-fasen eller et sted i ens forhold, hvor man er kæreste-klamme og ikke føler, man kan få nok af hinanden. Vi har også nogle ting, vi gerne vil nå, før der skal skiftes bleer – såsom længere rejser og diverse par-projekter.

Hvad skal de hedde?
Faktisk var det slet ikke svært at blive enige om nogle navne. Det blev vi som nævnt allerede enige om efter, vi kun havde været sammen i tre uger. I forbindelse med at have skrevet dette indlæg, har vi dog taget et enkelt af navnene op til genovervejelse.

Vi har altid troet, at vores førstefødte dreng skulle hedde Severin. Vi synes begge, at Severin ligger godt i munden. Nogle vil måske kende navnet fra N.F.S. Grundtvig, hvor S’et altså står for Severin. Og så lyder det også lidt som Severus Snape fra Harry Potter :D. Men jeg går en smule op i navnebetydning, og Severin betyder desværre “alvorlig, streng”. Som en livsoptimist og smilende person ved jeg derfor ikke længere, om jeg er glad for, at vores dreng skal have det navn.

Heldigvis har vi nogle gode alternativer til drengenavne. Først på listen står Theodor, som betyder “Guds gave”, hvilket er perfekt, da bl.a. mit navn betyder “den, der er ligesom Gud” ;).

Endnu en grund til at Theodor kunne være godt, er, at vi lige nu er meget fast bestemte på, at vores første pige skal hedde Leonora. Så de ville blive Leo og Theo!!! Leonora betyder i øvrigt “solstråle, skinnende lys”. Så vores to børn – hvis vi får en dreng og en pige – kan vi også kalde for henholdsvis Guds gave og det skinnende lys i vores liv 😀

Andre navne, vi har overvejet, er bl.a. Constantin og Cornelius som drengenavne – og Veronica og Cornelia, hvis vi får flere piger.

Så er Michael desuden meget glad for pigenavnet Josephine, men fordi Kathrine af en eller anden uransalig årsag har valgt at kalde en af sine deller for “Josephine”, kan vi derfor ikke bruge dette navn…

Hvor mange skal vi have – og hvad køn?
Jeg kommer fra en søskendeflok på fire (fem hvis man tæller min afdøde lillebror), og så har jeg ni fætre og kusiner. Så i min familie er vi meget glad for at producere børn – og gerne masser af slagsen. Derfor voksede jeg op med en forestilling om, at jeg da selvfølgelig skulle have i hvert fald fire børn. Jeg er dog sidenhen kommet på andre tanker.

Kathrine og jeg er blevet enige om, at det helt optimale scenarie er følgende: En pige og en dreng. Og så MÅSKE en smutter. Og de skal gerne enten være tvillinger eller pseudo-tvillinger. Kathrine er ikke heeelt sikker på det med at få tvillinger, men jeg tænker, det sparer os en graviditet, og at det ville være nemmere at have to babyer på samme alder at holde styr på i forhold til to pseudo-tvillinger, hvor det nok kan være svært at amme den ene og samtidigt skulle holde styr på den anden, der måske er begyndt at gå? Men jeg er jo ikke baby-ekspert.

Hvad tænker I derude med erfaring i denne afdeling – hvordan er det at have pseudo-tvillinger eller tvillinger?

46 kommentarer

 • Pia

  Jeg har bare lyst til at fortælle jer, at I er det mest charmerende par der nogensinde er blevet vist på TV, og så virker I bare så super nede på jorden. Håber virkelig det bedste for jer i fremtiden med de børn I ønsker jer… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej med jer to😊sidder her med næsten tårer i øjnene.Elsker at læse om jer og i passer bare så godt sammen.Gør mig så glad at se i stadig er lige glade for hinanden,lykkelige.Så dejligt i planlægger børn.Ved godt nogen måske tænker det er tidligt.Men min mand jeg har gået i fertilitet i 12 år og kunne desvære ik lykkes som var vores største drøm og en kæmpe hård omgang.Både accepter vi ik skal have et barn og gå i gennem et lang forløb behandling for at få et.Så jeg kan kun sige at i skal bare lade det ske når det sker.I vil blive de skønneste forældre og ved i nok skal klare det.Så håber for jer det lykkes og sender en engel til at passe på jer og sender de bedste ønsker for jer i det nye år.Glæder mig til læse nyt om jer.I fortjener det bedste.kh anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Michael & Kathrine.
  Som mor til 7 hvor af 4 af dem er 2 sæt pseudo-tvillinger. Vil jeg sige DET ER SKØNT ❤️ Børn med så kort alders mellemrum får så meget glæde af hinanden også har vi bemærket to forskellige sider af vores 2 hold. Det ældste er en dreng og en pige hvor de slet ik er som “tvillinger” og det andet sæt er 2 piger, hvor de opføre sig som tvillinger gør de samme ting vil det samme, vil ha samme tøj på osv. To vildt forskellige “udgaver”. Men vi nyder det…. Glæd jer til det blir jeres tur, børn er livets gave og det er fantastisk at være forældre om det så er til 1-2-3 eller 7 børn. Og lige et input, når der holdes børnefødselsdag mærker vi ikke om her er 7 eller 18+ børn 😊❤️ Gost nytår til jer to dejlige mennesker 🥂🍾🎊🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Kathrine og Michael
  I er SÅ skønne I to❤️
  Vi har en dreng Oscar som bliver 14 om 1 uge. Da han var 3 1/2 blev han storebror til Silje og Bertram. Jo det var MEGA hårdt det første år men Twins rocks. Det er fantastisk. De er 10 år nu og vi nyder hvert et øjeblik og har længe glemt …. eller næsten – hvor hårdt det var. Skal dig siges at hvis vi selv kunne vælge så ville vi gerne have haft tvillinger først og SÅ en enkelt efterfølgende☺️
  Jeg havde i øvrigt også Cornelia som et pigenavn men det faldt ikke i god jord hos min mand.
  Pøj pøj med det hele. I fortjener al mulig held og lykke.
  Mange hilsner
  Fra Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Nyd denne tid, hvor drømmene er nemme og til dels også fjerne. Der er en skøn, naiv lethed over de drømme – og jeg under jer dem!

  Jeg vil også sige, at lethed hurtigt kan overtages af svære følelser, når det pludseligt ikke går så let. Et sted mellem 15 og 25% af alle par har brug for hjælp, og som en af dem, der har kæmpet hårdt og længe vil jeg forsigtigt minde jer om at man ikke bare skal være klar til glæde, kvalme og søvnløse nætter, men også til at stå sammen når sorgen rammer. Så drømmer man sig tilbage til den tid, hvor man kunne ønske sig en dreng og en pige og gerne tvillinger, og håber mest af alt at en enkelt lille graviditet vil lykkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine

   Det gør vi også, og vi er også meget bevidste om, at disse drømme måske slet ikke går så let, som vi tænker dem.
   Vi kender begge par, som har haft svært ved at blive gravide, og ved at det har været sindssygt hårdt!
   Vi værdsætter din forsigtige reminder, og har det klart med i vores tanker. Det er bl.a. også derfor at vi ikke har tænkt os at vente fem år, for hvad nu hvis?
   Tak for dine tanker ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror I får de sjoveste børn 😀
  Og jeg synes helt bestemt, at får I en pige, skal hun da hedde Trine 😀
  Trine betyder ‘ren’ og er en kortform af Katrine ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine

   Haha det håber jeg også, at vi gør!
   Trine er en vildt godt navn! Det var også på tegnebrættet, da jeg skulle navngives 😉
   Men nu har jeg nedlagt veto på Michael Jr., så må jeg nok heller ikke få en Trine 😀 haha

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej skønne par
  Gør lige hvad i føler for og jeg tror jo at skæbnen også spiller ind
  Jeg er reserve bedste for en del familier
  Og ser en del kombinationer
  Hvis man tror på at det hele nok skal gå
  Så gør det det
  Godt nytår😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle

   Hvor lyder det dejligt, at få lov til at være reserve bedste for en del familier.
   Vi tager det også ganske roligt, venter lidt og så ser vi hvad der sker.
   Vi satser på, at det hele går, og hvis det ikke gør, så går det nok alligevel 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  I kan da ikke være sikre på at få en pige og en dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bente

   Det har du fuldstændig ret i. Vi drømmer også bare, uanset hvad vi får, så vil vi være ovenud glade 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tvillinger er sindssygt – don’t go there! Selv før jeg selv fik tvillinger forstod jeg ikke folk der ville have tvillinger og gør det stadig ikke 🙈 Men jeg elsker mine børn, ville bare ønske jeg havde fået dem med tre års mellemrum så jeg bedre kunne nyde det og ikke skulle rende rundt som en idiot altid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette

   Tak for din ærlighed! 🙂 Personligt er det heller ikke mig, der drømmer om tvillinger, for jeg tror virkelig på, at det er udmattende, og man slet ikke har ligeså meget tid til de små store øjeblikke, når der er en anden, som græder ved siden af. Vi må se, hvad livet bringer os, og hvis det er tvillinger, ja, så må vi jo tage den derfra 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sj

  Hold da helt op i har meget i allerede har tænkt igennem.

  Først! Man bestemmer ikke selv køn. – men det er i jo nok klar over.

  Der udover, havde jeg være samme med min mand i 7,5 år da nr 1 kom til verden, og vi fik så nr 2 næsten 2 år efter. Og vi er altså stadig lige så kæreste klammerende som vi altid har været.

  De navne vi havde tænkt før der kom børn, er slet ikke det de hedder. Det passede bare ikke til dem.

  Jeg synes bestemt ikke der var besværligt at have to små der kom lidt efter hinanden, den store var faktisk fantastisk god til at hjælpe med baby, og han er forøvrigt stadig en skøn storebror der altid er klar til at hjælpe og lege med lillesøster.

  Og fornuftigt at vente til har kendt hinanden lidt længere.
  Men husk kærligheden behøver ikke forsvinde selvom man får børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej SJ

   Haha nej, det er også bare drømmetænkning. Jeg føler mig personligt ret overbevist om, at vi kun får drenge XD
   Hvor er det godt at høre, at I stadig finder tiden til at være kæresteklammerende! Hvordan gør I det? 🙂

   Det har vi også godt overvejet, det kan være svært at få det hele med 😉 Vi har, som vi har skrevet, nogle navne, som vi er meget glade for, men vi har også den holdning, at vi lige kigger på vores barn først, det kan jo være, den er helt gal, og de slet ikke passer sammen!

   Årh, hvor er det altså bare godt at høre! Der er meget blandede meninger, men det er jo fantastisk med en hjælpsom storebror! 🙂

   Det håber vi sørme heller ikke!
   Tak for dine tanker! ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har tre piger på hhv 12, 9 og 2,5. Sofia, Emma og Amanda. Det var hårdt at starte forfra med en smutter fordi aldersforskellen var så stor. Stadig en udfordring med en Pre-teen og så en MEGET viljestærk 2årig som gerne vil men ikke kan alting selv endnu…gik i mødregruppe med både en der havde pseudotvillinger og en med tveæggede og det var absolut hende med pseudo som havde det hårdest fordi de skulle aktiveres så forskelligt men begge børn havde behov for hjælp til alt….held og lykke med projektet når i når dertil, glæder mig til at følge jer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine

   Tak for dit input! 🙂
   Det tror jeg gerne på! Nu var de endelig blevet så store, at de kunne en hel del selv, og så startede I lige forfra! Huhej!
   Og så en preteen og en to-årig, der må være nogle meget forskellige pædagogiske kneb i brug 😉

   Det er spændende med din observation fra mødergruppen, for de fleste prøver heldigvis kun en af delene. Men det kan jeg så god forstille mig, og en som begynder at gå, men man er bundet med en hel spæd, den er altså svær!

   Tusind tak! Vi glæder os også til at dele det eventyr, når det kommer 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristtine

  Jeg har selv tvillinger på 4. Og jeg elsker mine drenge. De er de dejligste i verden. Men de er også den absolut største mundfuld. Og jeg kan personligt ikke forestille mig ret meget i denne verden jeg har mindre lyst til end at skulle have twins én gang til! Jeg har også været alene med dem, og det er selvfølgelig en skærpende omstændighed. Men jeg ved, at mange tvillingeforældre-par har det på samme måde. Jeg stemmer for ét barn af gangen(;-) – som om man bestemmer det selv😂), og så nr. 2, når man ved, hvad man synes om at være forældre, hvad for et barn man nu har fået (man har jo ingen garantier) og hvor hårdt det har været for parforholdet……..Knus til jer❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Krisstine

   Tak for at dele din oplevelse og dine tanker. ❤️

   Det lyder så hårdt, og ja, det er da en skærpende omstændighed, men at have to hele tiden, det er nok hårdt for alle. Synes du, at det er ligeså hårdt nu, som det var, da de var helt små?

   Ja, vi bestemmer jo ikke selv, så vi tager, hvad der kommer. Men det er da en fornuftig overvejelse lige at se, hvordan det går med nr. 1, og hvordan det påvirker os som par ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nu kan man jo ikke bare lige selv bestemme, at man vil have tvillinger 😉
  Hvilket i øvrigt er pisse hårdt . Jeg har dem selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine

   Det er du fuldstændig ret i. 🙂 Men det er en interessant diskussion, synes vi.
   Vi har netop i dette øjeblik snakket om, at vi jo på ingen måde selv kan bestemme, om vi vil have tvillinger, og på den måde er diskussionen “overflødig”. Men vi kan jo selv bestemme, om vi vil forsøge os med barn nr. 2 umiddelbart efter at have fået barn nr. 1 🙂

   Det tror jeg så meget på! Hvor gamle er de? og har det været lige hårdt hele tiden, eller er det blevet nemmere? 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • At være semi-opkaldt efter Severus er kun sejt!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Nu kan man jo ikke planlægge at få tvillinger, men hvis man er så heldig som jeg var, så er det den største gave at få tvillinger. Jeg fik to piger, som nu er fyldt 12 år. De har altid hinanden og haft det fantastisk sammen altid. Det er mere sjov og glæde end det har været hårdt og jeg ville gøre det igen. Så skulle heldet være med jer, så fortvivl ikke. Det er kæmpe stort at se sådanne to små væsener komme til verden kort tid efter hinanden og at følge dem og deres tætte bånd – på godt og ondt. Mest godt selvfølgelig. Pøj pøj til jer 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth

   Hvor er det dejligt at høre fra en, som har en meget positiv oplevelse med det!
   Det er også vidunderligt at høre, at de har så stor glæde af hinanden, og jeg tror virkelig på, at tvillinger har noget helt særligt.

   Nu kan man som sagt ikke planlægge det, men efter at have hørt fra dig, så er det måske knapt så skræmmende en tanke 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Vi har 4 børn. To piger og to drenge. Alle har et navn som starter med T. De er nu 15, 13, 11 og 11 ja vi har tvillinger. Da tvillingerne blev født var vores ældste ikke fyldt 4 år- det gjorde hun først en måned efter. 4 børn under 4 år jow jow. I dag er vi så glad for at vi fik 4. Min mand ville have 4 og jeg 3 – så…. pøj pøj med projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susanne

   Hold da op! Så er der tæt pakket! Det må have været hårdt!? Men det er dejligt at høre, at I den dag i dag, er glade for, at det gik sådan!

   Jo tak, vi må se, hvad det ender med 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har knap 17 mdr imellem mine piger, og selvom det var hårdt, så var det det hele værd! De har haft og har enormt meget glæde af hinanden…. da den yngste var 2,5 år fik vi den sidste, så 3 børn inden for 4 år…. hårdt ja, men også rart at sidde her som 41 årig og ha børn på 15-18 år der er selvkørende og som står sammen og har glæde af hinanden…. og med hensyn til kun at ha kendt hinanden i 7 mdr…. da jeg havde kendte min mand i 9 mdr og 5 dage fødte jeg vores første barn, og vi holder stadig sammen… så spring ud i det! Man kommer igennem alt det svære hvis man husker at kommunikerer og hvis man hver gang man bliver røvtræt af den anden siger “elsker jeg stadig??? Vil jeg gerne være gift med mig selv??? Og kan man svare ja så skal det nok gå! Held og lykke med projektet, tænker at I bliver fantastiske forældre ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Sikke en historie! Hvor er det vildt altså! Tænk at det bare lykkedes!
   Jeg tænker også, at det er dejligt, stadig at være ung med store børn, så har man jo stadig en masse tid til at rejse og være to. Det tænker jeg, er en kæmpe fordel ved at starte tidligt.

   Det må også være en kæmpe gave at se, hvor stor glæde jeres børn har af hinanden ❤️

   Jeg er så enig, det er også en af vores “grundsten”, at få snakket med hinanden på en ordentlig måde. Tænker også, at det er en god regel, at spørger sig selv, ” Ville jeg gerne være gift med mig?”, det kan nok sætte ting lidt i perspektiv 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej Michael og Katrine Så hyggeligt at følge jeres kærlighed . Vi har pseudotrillinger hvor alle 3 er født indenfor 3 år. I dag er de hinandens bedste venner selvom de efterhånden er 41-42-43 år . Kh Mona

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mona

   Hold da op! Det må have været hårdt i starten, men hvor er det skønt at høre, at de som voksen, stadig er så glade for hinanden! ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Fast

  Halløj i 2..
  Først, hvor er det skønt at følge jer..
  Dernæst, så lige fra en pseudo-tvillinge mors hjerte… GØR DET..
  Jeg fik en dreng i januar 2008 og en pige i november 2008, der er altså kun 10,5 mdr mellem de 2.. og deres bånd er helt specielt.. De går i klasse sammen, og på trods af de har hver deres værelse sover de helst sammen.. og så snuppede vi lige en upser i 2011 😍
  Det eneste jeg faktisk til tider kunne ønske mig, var et barn nr 4, der kunne være kommet lige efter 3 barn, for hun er sommetider alene når de 2 andre holder sammen, men det først nu her hvor de er blevet lidt større jeg mangler barn nr 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Årh hvor lyder det altså bare skønt! Tænk at de kan få så meget ud at hinanden ❤️
   Årh, det kan jeg godt forstå, der kan man som lillen nok godt komme til at være lidt uden for.

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg har to drenge, der er små 14 måneder mellem dem. Jeg blev alene med dem da yngste var 3 måneder gammel, trods det har jeg aldrig fortrudt at få to børn så tæt på hinanden. Man kommer hurtig ind i en rytme. De har allerede så meget glæde af hinanden. Yngste er snart 10 måneder.
  Kan kun tale for det, det er fantastisk med pseudotvillinger😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej M

   Det er så godt at høre! Det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke gik som planen, men at du så har fået en godt rytme, og at du har rum til at nyde det, det gør det nok det hele værd ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har selv tvillinger og en flere børn. Det er både nemt og praktisk syntes jeg med tvillinger for de har altid hinanden og lege med og snakke med osv osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine

   Tak for dit input! Dejligt at høre, at det er til at overskue, og at tvillingerne har en masse ud af hinanden!:)

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor lyder det hyggeligt med jeres planer om børn og navne.
  Jeg forstår godt, hvis I går op i navnets betydning, det gjorde vi også og har også navne med en kristen betydning:-)
  Jeg er af en familie med tvillinger og havde altid selv ønsket mig tvillinger, fik jeg så ikke,
  Men ja to eller tre eller fire på en gang, så skal der måske kun fødes en gang og efter nogle år med små børn bliver det hele lidt nemmere.
  Sådan tænker jeg, sådan ville jeg have haft det.
  Men tag hvad der kommer i den rækkefølge det kommer.
  I er gode sammen og skal nok håndtere børn fornuftigt.
  Hvis I ikke sætter jer for dyrt kan I begge gå på delt tid og have mere tid til hinanden, jeres kommende børn, hus mv. Det er guld værd.
  Held og lykke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Ja, man kan ikke rigtig lade være, nu det er så nemt at finde betydningen 🙂

   Det kunne jeg forstille mig, man finder nok et rytme og bliver mere enige om opdragelsen. Det forstille jeg mig hvertfald 🙂
   Det er bestemt også planen, selvfølgelig drømmer vi, ligesom alle andre, men vi tager, hvad der kommer, og så er vi glade for det 🙂

   Tusind tak ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Johansen

  Hej Kathrine og Michael
  Jeg har pseudo-tvillinger, en pige og en dreng, jeg syntes ikke det var svært da de var små med amning, bleskift osv, det er en rytme man hurtigt kommer ind i, mine børn er nu voksne, og fra de var små har de haft et specielt bånd, som voksne kan de ikke undvære hinanden så længe af gangen, så for mig har det kun været positivt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Præcis det samme kan jeg skrive, det er fedt med pseudo tvillinger, jeg har også en dreng og pige., de er idag 18 år og 8 måneder og 20 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida

   Hvor lyder det godt! 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lene

   Hvor er det bare en skøn historie! Håber også på, at der hurtigt kommer en rytme, og at der også er lidt tid til at nyde det 🙂
   Det er dejligt at høre, at de har haft en særligt bånd, og at de har så stor glæde af hinanden! ❤️

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nethe

  Hej Michael og Kathrine😊

  Jeg er enlig mor til et par pseudo twins og det er jo både fordele og ulemper. Der er 17 mdr imellem mine, en pige og dreng og på stående fod er de 3 og 2 år.
  Fordele:
  de vil have hinanden
  De kan lege sammen, så man ikke behøver bekymre sig om at skal have legekammerater over
  De er (nogengange😅) bedste venner
  De lærer af hinanden og at dele og turtagning osv.
  De kan gå i samme institution, endda samme vuggestue
  De kan arve tøj, ja min dreng har også arvet lidt lyserødt, så som cykelhjelm, sutter og sko.

  Ulempe: søskendejalosi i alle afskygninger, får den ene nået, så skal den anden også. Få 2 børn til at sove om aftnen, når bare en er umulig😅
  Men i er jo 2 om det, så er det nok lidt letter..

  Men ja, partid, voksenkærlighed og alenetid er en by i Rusland. Ikke engang er bad eller et toiletbesøg er muligt alene. Kan anbefale en læse Hella Joofs bøger og ja man skal love hinanden at man ikke må gå fra hinanden uanset hvor hårdt det er. Der er mange par, der desværre gør inklusivt mig 😑
  Men når man først får sine børn, kommer man aldrig til at fortryde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har vi fået i julegave!