Derfor er Michael og jeg ikke et match

Vores “må godt” lister

Du kender måske legen? Hvor du og din partner bliver enige om, at I hver især laver en liste over X antal kendte mennesker, som I gerne må være sammen med, hvis muligheden skulle byde sig?

Vi har kastet os ud i legen og har givet hinanden tilladelse i det usandsynlige tilfælde, at vi skulle få muligheden. Dette har vi selvfølgelig kun gjort, fordi vi ved, at den anden aldrig ville gøre det alligevel 😉

Det er i øvrigt en lidt ekstra spøjs leg for os, fordi vi jo begge allerede er sammen med en halv-kendt person fra tv 😀

Det kan måske endda være en lidt farlig leg for nogle par, tænker vi. Hvad nu, hvis din partners liste består af kvinder eller mænd, der slet ikke minder om dig – hvordan skal det lige tolkes?!

Michaels liste

1. Scarlett Johansson – Scarlett er den anden smukkeste kvinde på jorden, hvis du spørger mig. Lige efter Kathrine. Og hun blev faktisk også kåret som den anden smukkeste kvinde i 2018. Fun fact: Scarlett har danske aner.

2. Jennifer Lawrence – eller JLaw som hun også kaldes. Jeg føler sig lidt som en hipster her, fordi jeg meget gerne vil pointere, at jeg altså var vild med Jennifer Lawrence allerede dengang, hun var med i ‘Winter’s Bone‘, som hun blev Oscar-nomineret for. Men allervigtigst så er jeg kæmpe-fan af Hunger Games-serien – så meget at jeg endda læste bøgerne, og det siger virkelig noget! Og så er hun næsten lige så sjov som Kathrine.

3. Zooey Deschanel – hun har virkelig nogle kønne øjne. Og dengang jeg skulle beskrive min drømmekvinde i forbindelse med min ansøgning til ‘Gift ved første blik’, så brugte jeg udtrykket “quirky”, og det var faktisk meget med udgangspunkt i Zooey Deschanel. Hvis der skulle herske nogen tvivl, synes jeg, at Kathrine er mega quirky 😀

4. Kristen Bell – jeg har været fan af hende siden ‘Veronica Mars’ og er også meget glad for hende lige nu i ‘The Good Place’. Hendes karakterer har ofte ben i næsen og en sjov, sarkastisk humor. Og faktisk har hun det til fælles med de 3 første på listen, at hun er en god sanger (ja, alle de 3 andre synger også!) – hun lagde bl.a. stemme til Anna i ‘Frozen’.

5. Ibi Støving / Ibi Makienok – en fellow århusianer, som fangede min opmærksomhed, dengang hun var vært på ‘Paradise Hotel’. Også den eneste dansker, vel og mærke, på min liste. Hun virker bare som en sød, fornuftig og nede-på-jorden type. Igen – meget ligesom Kathrine 😀

Men hvis det ikke kun skal gælde “lige nu”, så ville Ingrid Bergman (fra ‘Casablanca’, ‘Gaslight’ og ‘Notorius’) 100% være på listen. Og hvis jeg skulle vælge en mand, så ville det klart være Chris Pratt… Bortset fra, at vi lige for nyligt har fundet ud af, at han desværre støtter en kirke i USA, som diskriminerer homoseksuelle. (Aldrig læs for meget om dine forbilleder!).

Kathrines liste

1. Dylan O’Brien – Dylan er en virkelig god kombination af badass og sød. Jeg forelsker mig lidt i ham i alle de film, han er i, selvom det er meget varieret, hvilken rolle han har. Og så er han jo ret flot! Jeg blev først vild med ham i ‘The Internship‘ og har siden set alle de film, han har været med i.

2. Chris Pine – Jeg har ærligt talt ikke set ham i så meget, men da jeg researchede til denne liste, stoppede jeg op ved ham på flere forskellige sider og tænkte, “Hmm, ;)”. Og jeg har da set ham i f.eks. ‘Prinsesse eller ej‘, ‘Just My Luck‘ og ‘De satans chefer 2‘, så jeg er ikke helt lummer.

3. Logan Lerman – Jeg synes ikke som sådan, at Logan Lerman er mega lækker, men jeg bliver altid lidt forelsket i hans karakterer i film, og det har simpelthen vundet en 3. plads på min liste.

4. Eddie Redmayne – Jeg føler mig lidt som en hipster her, fordi jeg meget gerne vil pointere, at jeg altså var vild med Eddie Redmayne allerede dengang, han var med i ‘Jordens Søjler‘, selvom han slet ikke sagde noget. Faktisk håbede jeg, i al hemmelighed, på at støde ind i ham i Londons Metro, dengang jeg boede derovre.

5. Ian Somerhalder –  Han spiller altid the bad guy, men in real life er han the good guy, og det er åbenbart min type 😉

Hvem skulle helt sikkert være på jeres liste? Og er der nogle af vores, I måske også ville vælge? 😀

8 kommentarer

 • Maria

  Jeg synes altså, du mangler Ryan og Ryan på din liste.. 😁😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoey og Scarlett er også min kærestes største hittere 😀
  De er sgu også nogle dejlige damer – men jeg er klart mest til Mila Kunis i tøsekategorien, men hende gider han åbenbart ikké :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej A

   Ja, jeg kan også kun give mændene ret i, at de er nogle dejlige damer!

   Mila er også herre dejlig, men hun er måske lidt for badass til dem? hmm 😀

   Mvh Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh ja, Eddie Redmayne blev jeg også ret fascineret af i Jordens Søjler. Han er simpelthen så pæn, og virker som et ret sympatisk menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine

   Jeg kan kun være enig. Det er bare en meget attraktiv egenskab at fremstå sympatisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Johnny Depp ville jeg gerne giftes med! Han er altså bare en MAND 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er Michael og jeg ikke et match