Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 2)

Vi er med i Gift ved første blik sæson 6

Så måtte vi endelig offentliggøre nyheden.

Vi skal medvirke i sæson 6 af ‘Gift ved første blik’!!! Ja, det er rigtigt, vi stiller op igen! Vi skal hver især giftes påny – med en fremmed person, vi ikke har mødt før.

Hvad betyder det for vores ægteskab?
Det betyder desværre, at Kathrine og jeg skal skilles. Men det er en ganske udramatisk skilsmisse. Vi blev kontaktet af DR, som fortalte os, at de var så imponerede over vores åbenhed i sidste sæson af programmet, og at de ikke turde tage chancen med helt nye personer. For lad os være ærlige – succesraten før vores sæson var jo ikke helt så god. Kun 2 ud af 15 par var blevet sammen. Så DR’s tanke er, at siden både Kathrine og jeg er så gode til at blive gift med en fremmed person, så er det mere sikkert bare at bruge os igen og sprede os ud på to ægteskaber. For også at teste, om vi måske i virkeligheden passer lige så godt til alle andre.

Og det kan vi kun bakke op om. Vi synes, at så mange folk som muligt her i verden fortjener at opleve kærlighed. Vi lader os derfor skille i en god sags tjeneste.

Gert Martin Hald, en af eksperterne i programmet, har udtalt: “Da vi læste Michael og Kathrines ansøgningspapirer igennem, kunne vi ikke tro vores egne øjne. Vi vidste med det samme, vi havde noget helt unikt her. Alt tydede på, at de ville kunne matche med hvilken som helst person. Deres niveau af kompromisvillighed og rummelighed var simpelthen ‘off the charts’, som man siger inden for branchen.”

Vi har lært af vores fejl
Vi har begge lært af vores fejl fra sidste sæson. Så det bliver spændende at se, om vi kan få kærligheden til at blomstre endnu hurtigere i andet forsøg.

Kathrine blev i starten af forholdet overvældet af Michaels mange komplimenter, og der ved Michael nu, at han er nødt til at skære ned på komplimenterne til sin kommende hustru – og i stedet gerne skal fokusere på hendes negative attributter. Måske lægge ud med at spørge, hvorfor hun ikke har make-up på? Derudover planlægger Michael at købe en gamer-stol til sin kommende hustru i morgengave for virkelig at gå all-in fra start.

Den største udfordring for Michael bliver formentligt at skulle blive jomfru igen.

For Kathrines vedkommende har hun lært vigtigheden af at prutte tidligt i et forhold – for ligesom at være “ægte” med sin partner fra starten af. Så hendes plan til omgang 2 er at prutte allerede, mens bryllupsbillederne bliver taget. Det skal nok blive til nogle rigtig gode billeder!

Derudover havde Kathrine jo en del tude-scener sidste sæson. Men slet ikke nok af dem. DR har efterspurgt mere tuderi fra Kathrine, da det er rigtig godt for seertallene. Så hun er lige nu gået i træningslejr med en tude-coach.

Hvad så med bloggen?
Selvom vi bliver skilt, betyder det ikke, at vi bare sådan går fra hinanden. Og selvfølgelig skal bloggen leve videre. Vi bor jo også sammen i Silkeborg. Så når det bliver tid til, at parrene skal flytte sammen i den kommende sæson af ‘Gift ved første blik’ tænker vi, det måske kunne være meget hyggeligt, hvis vi alle fire boede sammen.

Så who knows – måske kommer der snart 2 nye skribenter her på bloggen? 😀

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 2)