Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 1)

Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 2)

Som lovet kommer her del 2 af “pinlige/sjove billeder fra vores yngre dage”! Læs del 1 her 😀

Hvor vi i del 1 viste billeder fra før gym for Kathrines vedkommende og før uni for Michaels vedkommende, spoler vi nu lidt frem i tiden her.

Hvem af os var mest pinlig, synes I? 😉

Kathrine under gymnasietiden og efter

Her følte Kathrine sig så lækker! Hun så tynd ud, hendes ben så lange ud, hun havde en fed aften til koncert. Og så poserede hun på et åbent toilet… Not so hot, Kathrine…

Allerede i starten af HHX-tiden var Kathrine i træning som en basic bitch. Rapsmarker, sommerkjoler og blå himmel. Det er smukt, men det er basic!

Hvad kan der siges om dette billede? Drengene blev meget glade for deres 18 års fødselsdagsgaver. Kathrine er knapt så stolt af hendes vilde udgroninger. Dengang tog hun en beslutning, og så blev hun ikke ved den..

Kathrine er som bekendt folkeskolelærer. Hendes elever læser flere romaner, og hvis hun selv skal sige det, gør de det med minimal brok. Men da Kathrine selv gik på HHX, faldt hun i søvn midt i timen, mens hun læste… Kathrine kan stadig falde i søvn på de mærkeligste tidspunkter. Det sker dog heldigvis ikke i skoletiden længere.

Her er Kathrine på udveksling i Australien, og hun har indvilliget i, at der måtte blive lagt grim make-up på hende. Det var de meget dygtige til, og heldigvis er det blevet foreviget på internettet.

Her er Kathrine stadig i Australien, og selvom hun på det tidspunkt var næsten 21 år, var det åbenbart stadig sjovt at kravle på statuerne rundt omkring i byen. Hun ville nok stadig gøre det den dag i dag. Men det er jo ikke sådan at være et voksent legebarn.

Michael under universitetstiden

Vi lægger hårdt ud med dette billede af Michael til en julefrokost. Han blev vistnok udfordret på, hvor mange ting han kunne proppe på sit ansigt. Det er i hvert fald sådan, Michael husker det, for han kunne da aldrig finde på bare at gøre det af sig selv.

Michael med blåt klovne-afro – because why not? 😀

Selvom Michael sagtens kan se nu, at det her forfejlede fipskægs halløj ikke er et godt look, så var han dengang stensikker på, at alle andre folk bare var misundelige, når de nævnte, det måske trængte til at blive barberet af!

Michael er her gået sammen med et par kammerater om at starte et 90’er boyband, kunne man fristes til at tro.

Michael som 80’er villain! Billedet er taget fra en universitetsfilm, som nogle af hans medstuderende lavede.

Ja, hvad skal man sige… Det er ikke det mest charmerende billede, der nogensinde er blevet taget af Michael. Billedet stammer faktisk fra en reklamefilm for en teknisk skole i Silkeborg, der havde konceptet: “Det Kloge Valg vs. Det Dårlige Valg”, hvor det dårlige valg så her var at brænde nallerne på et komfur – og det kloge valg var selvfølgelig at melde sig ind på skolen. Reklamen blev vist i biografen i Silkeborg, hvor Michael og Kathrine nu bor! Og et sidste fun fact er, at Michael blev castet til denne rolle af Sidsel fra blogger-parret Sidsel & Lasse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinlige billeder fra vores yngre dage (Del 1)