Vi overtog DR1's Instagram i går!

Da jeg droppede ud af Gift ved første blik

Mine billeder til attraktionstesten, som er en del af ansøgningsprocessen til ‘Gift ved første blik’

Okay, first things first, man kan jo ikke droppe ud af noget, man ikke er med i endnu. Så I får lige historien fra starten af.

Optakten
Flashback til start december. Det er mørkt og koldt, og date nummer 51 kom heller ikke til at gå. Jeg sidder og scroller igennem Facebook, mens jeg ser noget, jeg gætter på, er en sød julefilm. Jeg er sur på mænd, dates og ikke mindst mig selv. Hvorfor virker det ikke? Hvorfor kan jeg ikke bare være glad for en med skæve tænder, eller som aldrig har tid til at svare tilbage? Man kunne sikkert få et eller andet til at fungere, og man skal jo også gå på kompromis i parforhold, ikke sandt?

Pludselig dukker der et opslag op om, at DR1 søger nye deltagere til ‘Gift ved første blik’og jeg genkalder mig min tantes ord fra for 3 år siden: “Skal du ikke melde dig til det der ‘Gift ved første blik’Kathrine?”. Dengang var jeg for ung, men det er jeg ikke mere, jeg er nemlig 25 år og en måned – sådan! Jeg skriver min ansøgning, sender den af sted og tænker ikke mere over det, for der dukker nemlig en ny besked op fra Tinder.

Der går 3 måneder og 3 forskellige dating-forløb, før jeg igen støder på ‘Gift ved første blik’. De har nemlig sendt et spørgeskema. For en måned siden, pis. Jeg har netop stoppet det med en flirt på to måneder, så jeg giver det et skud og svarer på spørgeskemaet. Dog er min mavefornemmelse, at det nok er for sent alligevel.

Gruppecasting
Næsten formiddag bliver jeg ringet op og spurgt, om jeg vil komme til casting den kommende tirsdag. Forbløffet som jeg er, siger jeg “JA!”.

Tirsdag kommer, og jeg er sygt nervøs! Hallo, måske bliver jeg udvalgt til at skulle giftes! Jeg ankommer til Hotel Royal i Aarhus og spørger i receptionen, hvor jeg skal gå hen, da en mand og en kvinde henvender sig til mig og siger, “Du kan komme med os op, vi skal samme vej.” De har is i hånden, selvom det er slut februar. De virker som et sødt par, og vi småsnakker lidt om is, både den i bæger og den på vejene. Da vi kommer til 4. etage, går det op for mig, at – gisp! – det er jo casterene, jeg har fulgtes med. Det er heldigt, at jeg har været sød!

Det viser sig at være en gruppecasting. Så der sidder vi, 9 kvinder mellem 25 og 40 år og kigger på hinanden. Vi bliver introduceret til processen, og det viser sig, at det slet ikke er i dag, jeg kan blive udvalgt. Kvinderne virker alle sammen mega søde. De minder lidt om mig, klar på et eventyr og klar til kærlighed. Jeg sidder ved siden af en kvinde, som ikke er stille og afventende som resten af os. Hun siger en halv time inde i castingen: “Hvis I skulle vælge mig fra nu, hvad skulle det så være baseret på?” Yikes!

Før vi runder af, så deler vi forfærdelige historier om vores datingliv. Det viser sig, at dating virkelig er den jungle, som alle snakker om. Godt, jeg er færdig med det. Hvis I er nysgerrig på de historier, jeg fortalte til de andre kvinder og casterne, kan I se frem til dem i et fremtidigt indlæg, hvor jeg vil fortælle om mine 3 værste dates.

Jeg fik kolde fødder
Da jeg kommer hjem fra castingen, skal jeg lave en kort audition video, som jeg sender til dem. Efter det strømmer det ind med spørgeskemaer og tests. Jeg svarer på det hele, så hurtigt jeg kan. Efter at have svaret på cirka 700 spørgsmål og lavet utallige videoer, fik jeg besked på, at det nu endelig var tid til psykologsamtalerne.

Samme morgen traf jeg en stor beslutning. Jeg ringede til casterne og sagde, at jeg havde valgt at droppe ud af programmet. Jeg var begyndt at tvivle for meget på det. Hvordan ville det påvirke min fremtid? Hvad ville mine elever sige? Og endnu værre, hvad ville deres forældre sige? Hvad hvis jeg en dag ville skifte job, og alt de fandt, når de søgte på mig, var ‘Gift ved første blik’ fadæser? Hvad, hvis forholdet ikke gik, og jeg i datingverdenen ville blive kendt som psyko-Kathrine, der VIL giftes nu? Det kunne så nemt gå galt, så jeg træk mig fra programmet.

I løbet af dagen fik jeg lidt ondt i maven. Hvad nu, hvis de havde fundet the one til mig? Men nu var det for sent. Jeg havde meldt mig ud. Jeg mødte ikke op til psykologsamtalerne. Og selv hvis jeg nossede mig sammen til at melde mig til igen, kunne de så overhovedet stole på, at jeg ville gennemføre det, når det kom til stykket? Det var ALT for sent, tænkte jeg.

Men om eftermiddagen tikkede der heldigvis og overraskende nok en SMS ind på min telefon fra en af casterne: “Hej Kathrine! Vi respekterer din beslutning, men hvis du fortryder, så skriv endelig! Der er nemlig stadig et par mulige matches til dig.” Om aftenen snakkede jeg med mine forældre. De er bare de bedste og lod mig vide, at uanset hvad jeg besluttede mig for, så vil de støtte mig. Så jeg ringede til casteren og sagde, at jeg fortrød, og de blev så glade!

Senere har vi fundet ud af, at det ikke bare var en standard besked. Gert (en af eksperterne) havde haft en finger med i spillet, fordi han selv før psykologsamtalerne så et super stærkt match mellem Michael og mig. Han havde absolut ikke planer om at give op så let og tog derfor kontakt til casterne. TAK GERT!

I dag er jeg så lykkelig for, at jeg ikke sådan fik lov at droppe ud af programmet, for ellers havde jeg aldrig fået mig denne fantastiske mand!

Hvis I missede det, så kan I også læse om, hvordan det gik, da vi så endelig mødte hinanden på bryllupsdagen.

12 kommentarer

 • Eva Andersen

  Kæreste Kathrine og Michael.
  Først STORT tillykke med kærligheden <3
  Kathrine jeg er SÅ glad for at jeg fik lov til at hjælpe dig med at finde din kjole til den store dag, hun strålede og var smuk som den fineste brud og jeg kan godt forstå at du tog pusten fra Michael (på den gode måde) i er bare så søde og jeg har nydt at se med hver onsdag og har lige til det sidste heppet på jeres kærlighed <3

  Stort knus fra Eva Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva

   Tusind tak! ❤
   Og jeg er så glad for, at du havde tid, sådan i sidste øjeblik, og du havde virkelig bare øje for, hvad der ville være flot på mig! Så jeg siger også tusind tak for din hjælp!
   Det er også så dejligt at høre, at du har fulgt med, det har jo været det vildeste! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Stort tillykke til jer to dejlige mennesker <3 og ja kærlighed ved første blik kan udvikle sig til den store kærlighed <3 og ønsker jer ALT godt i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle

   Mange tak – ja, gift ved første blik blev hurtigt til en helt speciel kærlighed ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I er seriously noget af det sødeste jeg længe har set på tv! Jeg heppede sååå sååå inderligt, at I også ville have hinanden til sidst – ja jeg kneb sgu en tåre! I er fantastiske sammen, man kan ikke lade vær med at blive glad, når man ser jer sammen.
  Håber i har det dejligt – knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Trine

   Årh en dejlig besked at få! Vi er så taknemlige over alt den støtte vi har fået, det er helt vildt sejt, at så mange har heppet med os! 😀
   Vi har det så dejligt, det er bare sus og dus ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih, faldt lige over jeres blog. I er virkelig to søde mennesker, meget reflekterende og giver plads til hinanden på en utrolig god måde. God vind til jer fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Ida

   Tusind tak! Vi er glade for opbakningen, og at du forsat gerne vil følge os ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeeiiii I har en blog – den glæder jeg mig til at følge. I er bare vidunderlige begge to❤️

  Og wauw nogle flotte billeder af dig, Kathrine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe kjølby

  stort tillykke til jer begge 2 i er så dejlige sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi overtog DR1's Instagram i går!