Vores rejseguide til Chiang Mai

Siden sidst #11

Siden sidst er der sket en hel masse. I går kom vi hjem fra vores 3½ ugers ferie gennem Sydøstasien, som vi i de kommende par uger kommer til at skrive flere blogindlæg om 😀

 1. Først en opdatering på Kathrines sygdom: Mod slutningen af vores ferie begyndte Kathrine at få diarré, mavekramper og kvalme med opkastning. Efter et par dage, hvor Kathrine stædigt holdt smerten ud i troen om, at det blot var bivirkninger fra malariapiller, tog vi endelig til en lokal læge på Bali. Her endte vi med at bruge hele dagen, og blodprøveresultaterne viste, at Kathrine havde fanget sig både en parasit og en bakterieinfektion – og derudover var hun dehydreret. Hun fik drop i 5 timer og en masse piller med hjem, som hun har taget siden, og skal blive ved med at tage i nogle dage endnu. Hun er ikke på 100% endnu, men hun har det bedre, og vi krydser fingre for, at hendes danske læge på mandag giver hende gode nyheder.
 2. Hjemme hos os bliver Kathrine kaldt for Klunte Kathrine, men på ferien var det faktisk Michael, der var klart mest kluntet. Han formåede bl.a. at falde ned i et kloakhul, og han forstuvede sin hånd som resultat… Et par dage efter faldt han også i et mudderhul. Det er nu en inside joke mellem os, at Kathrine advarer Michael om samtlige huller, vi ser :D. Derudover er folk i Asien jo lidt lavere end os, så Michael endte også flere gange med at smadre sit hoved ind i diverse dørkarme. Av, av.
 3. Der er mange forskelle på Danmark og Asien, men én lille ting, vi blev ved med at bide mærke i, var, at næsten alle biler i Thailand, Cambodja og Indonesien, var af mærket Isuzu. Et bilmærke, som man ikke lige ser så meget til herhjemme. Lidt spøjst.
 4. Straks da vi kom hjem, skulle vi bare have nogle gode gamle leverpostejsmadder!!! Men så opstod der en interessant diskussion mellem os: Skulle det være med agurk eller rødbede? Kathrine er Team Agurk, mens Michael er Team Rødbede. Vi har en afstemning kørende lige nu på Instagram, hvor resultatet i øjeblikket siger 54% agurk og 46% rødbede. Hvad er jeres holdning? Har vi helt overset ristede løg? 😀
 5. Vi har slet ikke været i biografen på vores ferie, så vi har mega meget abstinenser! Vi kan bl.a. se, at Løvernes Konge har været helt utroligt populær. Vil I anbefale os at se den?
 6. På vores ferie fik vi til gengæld set både ‘Sex Education’ (Netflix) samt ‘Miracle Workers’ med Daniel Radcliffe (HBO Nordic). Førstnævnte giver vi begge 9/10 – den er virkelig bare sjov, rørende og fængende, vi kunne slet ikke lægge den fra os. Sidstnævnte var fornøjelig, men så heller ikke mere end det. Den får nok en 6½ ud af 10 fra os.
 7. Nye feriedestinationer betyder nye figurer til samlingen! (Michael begyndte for nogle år siden at samle på figurer fra forskellige lande). Se den opdaterede samling længere nede 😀
 8. Normalt er det Michael, der bliver inspireret til at tage billeder af Kathrine. Men på turen blev Kathrine inspireret til at lave en photo session med Michael i hendes tøj. Tanken var, at Michael bare ville se helt enormt yndig ud i Kathrines blonde kimono, og så også for at tage lidt pis på hende selv og hele Instagram-kulturen med meget opsatte, men smukke, billeder.
 9. Her ovenpå hjemkomsten er der også sket det sindssyge, at Michael helt af sig selv er stået op kl. 05.40, hvilket aldrig er sket før! Desuden lider Kathrine også af jetlag for første gang i hendes liv og gik i seng kl 18.30 – og kunne på ingen mulig måde sove længere end kl 05.00 i morges.
 10. Den nye sæson af ‘Gift ved første blik’ starter d. 22. august! Don’t miss it 😀
 11. Og sidst, men ikke mindst, nogle exciting news: Vi skal være med i ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’! Vi er med i andet afsnit af den kommende sæson, der vises d. 14. august kl. 20 på TV 2 (og TV 2 Play). Vi håber, at I tuner ind – vi glæder os i hvert fald selv rigtig meget til at se afsnittet.

 

Michaels fabulous photo session

Den opdaterede figursamling

8 kommentarer

 • Jette

  Velkommen hjem. Det har været spændende at følge jeres rejse. Jeg ønsker god bedring til Kathrine.
  De bedste hilsner fra Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Øv der lige skulle diarre og sygdom med ind i ferien, håber Kathrine kommer sig helt 🙂
  Skønne billede af den græske gud Michael 🙂
  Lige den med leverpostej, så kan I også komme asie og sky på og ja de ristede løg.
  Jeg er mest til asie, men her om sommeren er jeg til agurk og mod jul til rødkål eller rødbede.
  Nyd jeres madder med det ene og det andet 🙂
  PS jeg havde en veninde som spiste leverpostej med syltetøj, men der sætter jeg grænsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina 😀

   Mega øv, ja. Det var en rigtig god ferie, men slutningen af den blev desværre en del påvirket af sygdom. Det ser dog heldigvis ud til, at Kathrine kommer sig – vi krydser i hvert fald vores fingre meget hårdt!

   Og haha, mange tak for den søde kommentar på billedet. Åha… Jeg kan godt afsløre, at jeg blev lidt pinlig omkring det, og at vores photo session helst heller ikke skulle vare for lang tid 😀

   Ahh, asie er endnu en variant, vi ikke lige havde tænkt over. Det er egentlig vildt, hvor mange gode løsninger der er, om end jeg er enig i, at syltetøj ikke er en af dem :O. Der er mange, der har nævnt det med agurk til sommer og rødbede til jul, og det giver egentlig god mening, men jeg tror, at for mit vedkommende er Danmark næsten altid kold nok til rødbede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Velbekommeb hjem håber snart Kathrine er ovenpå.
  Med hensyn til leverpostej så har i overset lidt maynaise og tomat 😉
  Løvernes konge er den flotteste film jeg har set i mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Conni

   Det håber vi virkelig også! Men det går den rigtige retning heldigvis. Haha, ja, det er rigtigt, den oversete vi fuldstændigt – det er nok ikke en variant, nogle af os to er så vante til 😀

   Og super, det lyder virkelig godt! Vi tager måske allerede ind og ser den i aften. Jeg prøver i hvert fald at overtale konen til det, for jeg kan ikke vente 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Petersen

  Syntes nok det var jer jeg så et glimt af til introen af den nye sæson af beliggenhed, glæder mig allerede til at se den 😊 håber I begge snart er på højkant igen, de bedste ønsker og god bedring. Knus en fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rejseguide til Chiang Mai