Siden sidst #10

Tinderbox 2019: Billeddagbog

Tinderbox 2019 er slut – og vi hyggede os mega meget! 😀

Vi var så heldige, at vi kunne overnatte hos et vennepar i Odense. Det var dejligt med en tryg base, og vi fik da også spillet lidt beerpong og brugt lidt tid i en pool, før vi tog ud på festivalpladsen de forskellige dage.

Hvad angår selve festivalen, så spillede alt bare. Vejret var super dejligt. Godt udvalg af mad – vi var særligt glade for Fish & Chips samt Oles Pizza. Lokationen – Tusindårsskoven – er den smukkeste festivalplads, vi nogensinde har været på. Og der var mange forskellige aktiviteter at give sig i kast med – og forskellige områder at hænge ud ved. For at give blot ét eksempel: Inden for en halvanden time fik Kathrine lavet en blomsterkrans, vi fik set en koncert med The Lumineers, vi fik set stand-up med Anders Lund Madsen og Mahamed Habane ved Groovebox, og vi kunne såmænd også nå at se det flotte Magicbox-område, før det blev forvandet til det vilde “dakkedak”-mekka om aftenen med måske 10.000 mennesker, der står og giver den fuld gas med basarm til 90’er og 00’er techno-musik.

Apropos musik, så var der ikke mindst det fedeste musikprogram på en dansk festival i over 10 år – af hvad jeg lige kan komme i tanke om. Miley Cyrus, Neil Young, Macklemore, Duran Duran, Swedish House Mafia, Eric Prydz, Lana Del Rey, Diplo, The Chainsmokers, Billie Eilish, osv. – for ikke at nævne danske navne som L.O.C., Gnags, The Minds of 99, Benal og Suspekt. Det var måske et lige så fedt program som det, jeg oplevede på Coachella i USA i 2013 – verdens mest populære musikfestival.

Det musikalske højdepunkt for mig var klart Macklemore. Det var også fedt at se en af verdenens største stjerner, Miley Cyrus, som åbenbart er ret vilde med danske studenter – hun fik i hvert fald fat i en studenterhue og slikkede på den :O. Hvis du spørger Kathrine, vil hun dog klart sige, at festivalens højdepunkt var L.O.C. – og jeg må også indrømme, at jeg elskede at se hende rappe med på samtlige hans numre. Det er godt, han ikke er single, for ellers ville jeg være lidt bekymret 😛

Til dem der også var derude: Hvad var jeres yndlingsoplevelse? 😀

Med Tinderbox bag os er dette års festivalsæson nu slut for vores vedkommende. Resten af sommeren kommer til at byde på hygge med venner og familie, inden vi på lørdag tager til Asien og rejser rundt der i 3½ uger. Mere om det senere!

Festivalpladsen

Vi nyder den gode stemning 😀

Smutvejen hvor kunne male keramik og lave blomsterkramser

Kathrine i gang med at lave en flot blomsterkrans <3

Varmen krævede en is at sunde sig på

Kathrine poser med sin nye, flotte hvide kimono. Læs Kathrines indlæg om festivalmode her.

Den flotte Magicbox-scene

Et godt initiativ hvor man blev opfordret til at sætte en “pin” med komplimenter på andre folk – for god karmas skyld. Kathrine gav mig “rålækker”, og jeg gav hende “kodyl fed” 😀

Man kunne sætte sig ind i denne trailervogn og se film fra Odense International Film Festival

Vi er oppe i et pariserhjul – for anden gang på to uger 😀

Gnags havde nogle trofaste fans til stede på pladsen

Oles Pizza – mums!

Lidt nattestemning

Swedish House Mafia med det vildeste sceneshow!

Et styks fjollet Kathrine <3

3 kommentarer

  • Sikke en festivals-tour!
    Mon ikke i trænger til en kop kaffe? 😉
    Fortsat god sommer, med hygge og venner.
    PS: Skønt i fandt kærligheden!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #10