NorthSide 2019

At finde det rigtige festival outfit

Mit “boho look”. Jeg elsker især min hat <3

Nu er det for alvor festivalsæson! Vi har allerede været til NorthSide festival i år – og skal også på Tinderbox sidst på måneden. Derudover er der jo selvfølgelig Roskilde, Smukfest og en masse andet godt.

Og for en som mig, der ikke har været synderligt meget på festival i sit liv, er det noget af en jungle at finde rundt i, hvad man skal have på af tøj! For jeg elsker de mange smukke outfits, som mange andre har på, men jeg var personligt lidt i vildrede i forhold til, hvad der er fedt i år, og hvor jeg ville kunne skaffe det. Så jeg har lavet lidt research og vil nu dele mine fund med jer!

Der er mange kategorier inden for festival outfits. Personligt er jeg ikke til bar-mave-fest, nantz (no pants?!?!) eller vild og tovlig metallic tema, så jeg har fundet mine fem favoritter, som er lidt mere nede på jorden.

1. Boho looket
Dette look forsøgte jeg mig selv med til NorthSide festival. Jeg kan godt lide de lidt neutrale farver, hattene og de ekstravagante øreringe. Den dejlige nederdel, de flotte øreringe og den chice hat er fra H&M, og hvide t-shirts kan man jo få overalt 🙂

2. Double denim looket
Lidt af en personlig favorit, da det er nemt, komfortabelt, ser skarpt ud, og det er noget, jeg allerede har! Jeg har tænkt mig at mixe slidte boyfriend shorts med en oversize jakke med en neutral t-shirt under. Men for at toppe det hele af, har jeg fundet de grimmeste, fedeste solbriller nogensinde, og jeg må bare eje et par!

3. Den gennemsigtige kjole looket
Jeg faldt over denne vildt flotte blonde kimono i hvid, og jeg er forelsket! Desværre kunne jeg ikke få den hjem inden NorthSide, men forhåbentlig kommer den inden Tinderbox! Hvis I også er forelskede, men ikke kan vente, har Vero Moda en udmærket substitut, som giver lidt af samme vibe.

4. Sød sommerkjole looket
Nemt, sødt og friskt! Jeg har allerede en kjole, som passer ret godt ind i stilen, og når det bliver lidt koldere, tror jeg sagtens, denim jakken fra før kan passe til ovenpå. Og så med en blomsterkrans i håret, så er der jo bare fuld festival vibe.

5. Blonde og denim looket
Dette outfit, synes jeg også, er totalt sødt og så også lidt råt samtidigt. Jeg har fundet et par eksempler, f.eks. denne søde blonde bodystocking eller blonde toppen nedenfor, sat sammen med nogle cool og casual boyfriend shorts, og så lige en bæltetaske til opbevaring.

I burde virkelig også tjekke ASOS’ festival accessories ud, der er så mange fede ting, altså!

Skal I også på festival? Og hvilke tanker har I gjort jer om påklædning?

Uanset hvad, håber jeg, at mine tanker og min research kunne bruges lidt som inspiration. God festivalsæson! 😀

2 kommentarer

 • Jeg vil altid tænke:

  Noget, der må spildes på.
  Noget der kan siddes ned i – altså ingen kjoler, medmindre, der er cykelshorts under.
  Noget med lommer, så kort og tlf. ikke skal være i en taske, der dasker bag på ryggen, som kan friste nogle typer.
  Og vigtigst af alt: Det’ pænt og noget, jeg kan li’ at have på 😀
  Ville nok komme i afklippet cowboy shorts og t-shirt med print.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej A

   Det er nogle super gode tanker, du har gjort dig. Det vil jeg tænke over næste gang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NorthSide 2019