At finde det rigtige festival outfit

Siden sidst #10

Siden sidst er sommeren for alvor kommet til Danmark- og vi elsker det! Vi synes, vi har mega travlt for tiden – men heldigvis kan vi godt lide det, vi har så travlt med! 😀

Siden sidst:

 • Michael har fået nyt arbejde! Han skal stadig arbejde med kommunikation, men skifter til Filmby Aarhus, som er centrum for film- og medieproduktion i Jylland. Derudover har Kathrine sagt sit job op og er på udkig efter et lærerjob i Aarhus.
 • Vi har været i Tivoli Friheden med to af Kathrines fire nevøer, og det var så hyggeligt. Michael var ret hård til forlystelserne, hvor man skulle skyde zombier i 5D, men da han skulle være sej og prøve Pegasus, mens vi andre ventede nedenfor, var han pludselig ikke så hård mere. Han fik en voldsom kvalme, blev nødt til at sidde ned i mere end en time foran en isbod, og kastede alt op, han havde spist og drukket den dag. Da vi kørte hjem, gemte han hovedet i en plastikpose hele vejen, og han var faktisk først frisk igen næste morgen. Så meget for at være sej, haha! 😀
 • Michael har også fået hevet en visdomstand mere ud ved Tandlægeskolen. Denne gang var det en underviser, der hev tanden ud, og det gik meget bedre – og han slap med at skulle betale 1.000 kr. Men det gjorde stadig ondt i en dag eller to, og han fik også lidt feber i et par dage, så på den måde har det været en ret hård uge for Michael med tand- og kæbesmerter, feber, kvalme og opkast!
 • Vi har eeeendelig haft tid til at se ‘Chernobyl’, som der er mega meget hype omkring for tiden! Den er nu rangeret nr. 1 på IMDb’s liste over bedste tv-serier nogensinde, så det var vist også på tide. Michael er heldigvis ikke skuffet indtil videre, men Kathrine syntes, den var så voldsom, at hun blev nødt til at gå efter ti minutter.
 • I fredags havde vi en effektiv dag, hvor vi optjente en masse voksenpoint. Voksenpoint er, når man gør nogle af de ansvarlige og fornuftige ting, der unægteligt hænger sammen med at være voksen, men som også kan være kedeligt og tidskrævende at lave. Vi fik på blot et par timer handlet ind, ryddet op, gjort lidt rent, lavet sund og lækker aftensmad, ordnet vasketøj – og fik lagt det sammen med det samme!!! Bruger I også ‘voksenpoint’ udtrykket, eller tænker I også over det nogle gange – at nu gør man noget rigtig voksenagtigt? Nu var vores eksempler selvfølgelig meget standard. Men har I nogle sjove, specifikke eksempler på, hvad I synes, der giver gode voksenpoint på kontoen? 😀
 • Okkels er en ikonisk is-butik i Silkeborg, som man bare skal prøve. Kathrine fik først introduceret Michael for den for en måneds tid siden – alt for sent – men Michael er blevet så stor fan, at vi har været der hver uge siden!
 • Vi er stødt på denne artikel, som kort fortalt siger, at man dør tidligere og får flere livsstilssygdomme, hvis man ikke tør at prøve at spise ny mad. Før vi blev gift, spiste Michael mest bare rugbrødsmadder og færdigretter, så på en måde redder Kathrine Michaels liv lidt, nu han får en mere varieret kost.
 • Siden sidst har Kathrine haft to lange skoledage med hendes 6. klasser. Den ene dag har de haft aftenfremlæggelser, hvor forældrene var inviteret med. Den anden dag var til et event med Aarhus Jazz Orkester, hvor de sang sange til verden i Herning Kongresscenter. Fedt projekt!
 • Vidste I, at man kan bestille puslespil med eget motiv på ret billigt? Vi gav sådan et til en ven i fødselsdagsgave, og vi synes, det er en sjov og personlig gave, hvis altså modtageren kan lide puslespil. Så det er en lille anderledes gave-anbefaling herfra, hvis I skal give en gave i den nære fremtid og ikke helt ved, hvad I skal give 😉
 • Vi er ved at planlægge sommerferie, og det må siges at være last minute. Vi gør det så sent, da det har været lidt kaotisk ift. jobsituationen, hvor Michael jo har fået nyt arbejde, og jeg er på udkig, så derfor ved vi ikke, om vi kan rejse i august eller ej. Men vi ved, det skal være Asien, og de lande, vi gerne vil til i år, er Vietnam, Cambodia, Indonesien (Bali) og Thailand, hvis vi kan nå det. Har I nogle gode råd til hoteller, oplevelser, spisesteder, rejseformer eller lignende, så tager vi imod med kyshånd!
 • Vi har også været i sommerhus med vennerne. En af værterne, Emil, havde arrangeret en femkamp, hvor vi dystede i cola-blindsmagning, kaste grise, papirfly, mim en sang og en Kahoot med mærkelig viden. Kathrine og hendes makker, Amanda, vandt selvfølgelig! :D. Tjek billeder herunder:

Leg 1: Blind-colasmagning 

Leg 2: Kaste med gris 

Leg 3: Papirflyvning. De to sidste lege var “Mim en sang” og “Kahoot”. 

Emil og Mette – vores gravide vennepar <3 

Vores søde venner 😀 

Tre nørder leger superhelte. Kan I gætte superheltene? 😀

8 kommentarer

 • Mette Hauge

  Det lyder som om at i har det skønt 😊 hjertelig tillykke med det nye job Michael og held og lykke til dig Kathrine. Liv martine fra den store bagedyst har skrevet et blogpost om deres rejse til både Vietnam og Thailand hvor de kommer med gode hoteller og restauranter. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette

   Mange tak! Jeg glæder mig til at starte på mandag (undskyld for det super forsinkede svar, der gik lige ferie i den, haha) 😀

   Og tak for henvisningen til guide! Efter at have læst en hel masse guides, endte vi med at droppe Vietnam, da det virkede for stort til at presse ind. Vi vurderede, at det fortjente sin helt egen rejse 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Anne

  Vi har fået mange voksen point de sidste 14 dage. Den lille bil er blevet skiftet ud med en stationcar vores første egen bil (der er en baby på vej) vi har skiftet forsikrings selskab, købt en opvaskemaskine og skabsfryser.. vi er virkelig blevet voksne på kort tid på trods af vi er 29 og 32 år 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mari-Anne

   Stort tillykke med graviditeten! 😀

   Og hold da op, det er helt vildt mange voksenpoint på meget kort tid, det kan vi slet ikke måle os med, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det står ikke på jeres liste, men jeg kan virkelig anbefale Shanghai 😀 Ellers skulle backpacking være fantastisk i Thailand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine

   Undskyld for det forsinkede svar – der gik lige ferieplanlægning og ferie i den sidste måned.

   Uha, jeg kunne virkelig også helt vildt godt tænke mig at besøge Shanghai! I denne omgang blev turen lige centreret omkring Sydøstasien, og du har helt ret i, at Thailand var et fantastisk land. Vores yndlingsdestination på turen endte faktisk med at blive Chiang Mai i Thailand 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med nyt job og snart nyt job også 🙂
  Uha den med visdomstand, jeg har fået en tandnervebetændelse i en visdomstand og så viste røntgen at den ene rod var bøjet, vinklet 90 grader så den skal opereres ud.
  Måske jeg skulle undersøge med tandlægeskolen.
  Ved det gør avsen godawsen.
  Hislner og en dejlig sommer øsnkes I to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Mange gange tak 😀

   Så længe at du kan få det timet med, at en underviser laver operationen i en ferie, så kan jeg godt anbefale Tandlægeskolen. Men hvis ikke, må jeg nok indrømme, at den første oplevelse med de studerende – for mig – ikke var helt så god. Held og lykke med det i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At finde det rigtige festival outfit