Sådan fejrer vi julen

Det har vi fået i julegave!

Så er julen ved at være gået. Vi er i år blevet vældigt begavet, som Kathrines far ville sige det, og med det forstås, at vi har fået mange gaver!

Vi har holdt jul i flere omgange og har været så glade for selskabet og selvfølgelig også de flotte gaver, vi har fået.

 1. Af Michaels familie fik vi en gryde fra KitchenAid. Den virker så lækker, og det er helt sikkert sådan en, som holder hele livet! Vi tror dog, at vi skal have byttet den til en mindre størrelse, da det er vores mellemstørrelse gryde, som er i stykker.
 2. I halvårsbryllupsgave gav Michael Kathrine et spil – EXIT – og det var så fedt! Det er et escape room, der kan spilles hjemme i stuen. Vi var jo også i escape room på vores bryllupsrejse, så det er lidt en hobby med en særlig betydning for os. Vi var vilde med spillet, 100 % underholdt i halvanden time, så i julegave ønskede vi os de andre versioner af spillet, der var tilgængelige på dansk. Det har resulteret i, at vi af vores forældre har fået de to restende af spillene, plus det ene to gange.
 3. Det ekstra EXIT-spil har vi så været nede for at bytte til et spil Ultimate Werewolf. Michael er jo passioneret Werewolf-fan, og han har endda en hjemmeside dedikeret til det. Kathrine er også blevet fan, men har det ambivalent med at spille med Michael, da han altid læser hende som en åben bog.
 4. Når vi sover, så krøller Michael altid hans side af lagenet, så det kommer til at ligge i sådan en rullet pølse under ham hver nat. Derfor har vi ønsket os et kuvertlagen. Det har vi fået, dog med lange sider, så det også kan nå ned om springmadrassen, og den slags lagener krøller Michael også. Så vi skal også lige forbi JYSK for at få byttet det.
 5. Apropos ting til sengen, har vi som nævnt i et tidligere indlæg købt hinanden en sengeramme. Det har givet Kathrine lidt ro i sjælen.
 6. Vi (læs Kathrine) ønskede os også et mandolinjern, så det kunne gå lidt nemmere med at ordne grøntsager, med et håb om, at vi ville komme til at spise nogle flere. Vi fik to, så det ene skal byttes til noget andet lækkert i Imerco. Vi kan jo lige overveje, hvad det skal være, mens vi spiser flot snittede grøntsager 😀
 7. Af Kathrines forældre har Michael fået Sequence. Kathrine har spillet det med hendes venner før, og hun kunne ret godt lide spillet. Det var en oplagt gave i og med, at vi er spilnørder, det passer godt til fire (som når vi spiller med Kathrines forældre), og Kathrines venner kan også godt lide det, så det kan være, de snart skal inviteres forbi til et spil.
 8. Af Kathrines forældre fik vi også en gulvvase. Med de kæmpe buketter med blomster Michael kommer med, skal vi have en vase med plads i. Nu skal vi bare finde et godt sted til den.
 9. Kathrine har desuden hver advent givet Michael en gave. De har løst været baseret på, at hun frøs af at kigge på Michael i overgangsjakke i minusgrader. Derfor har han fået et halstørklæde, handsker og en flot julesweater.
 10. Den 4. søndag i advent var Kathrine ved at være tøet op igen, så der fik Michael et brætspil, The Resistance. Det er lidt i familie med Werewolf og kan klart anbefales.
 11. Michael forbarmede sig og købte ligeledes en gave til Kathrine den 4. søndag i advent – et brætspil ved navn Hold Masken (voksen-udgaven). Det minder lidt om en “Don’t Laugh Challenge”, fyldt med lumre jokes, og vi har tænkt os at lave en lille video til jer, hvor vi spiller det 😀
 12. Michael har herudover også givet Kathrine en firepak med escape rooms (Escape Room Spillet) i julegave, som altså er et andet escape room-spil end EXIT. 2019 bliver et udbryderår for os, haha.
 13. Michael gav også Kathrine en nakkemassage device. Den er ret fed, og så slipper han også for at gøre det selv 😀
 14. Endelig fik Michael af Kathrine en mørkegrå Signal skjorte, som egner sig godt til de lidt koldere dage.

4 kommentarer

 • Sofie

  Hvis I alligevel skal forbi Jysk – så overvej at købe nogle lagenstrammere – de har gjort underværker hos os 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie

   Uh sikke en god ide! Det vidste jeg slet ikke fandtes, men det skal helt klart afprøves! 😀
   Tak for det gode råd❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig bagjul I2 🙂
  Hold nu op, som I alligevel blev begavet i år:-)
  Vedr. sengelagen, så har jeg et kuvertlagen om selve madrassen og så har jeg et stramt lagen omkring topmadrasserne, som går langt ind under og de krøller sjældent ud.
  Hvis Michael ligger meget roligt sengen, så kan I prøve med en kugledyne, en særlig tung dyne, denne kan gøre en mere rolig og give en mere rolig nattesøvn.
  Den er lidt dyr, men kan ofte lånes gratis i en måned eller to hos de som forhandler disse (kugle- eller loddyne).
  I må nyde de næste dage og finde lidt ro frem, så I er klar til et godt nytår.
  Alt godt til jer2 i 2019:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Glædelig baghjul til dig også 😉
   Det er ret smart, det er også vores nuværende plan, så må vi se om det holder 😀
   Det har jeg faktisk også overvejet, om vi burde få til ham. Men da vi kiggede på det, kostede de nemlig ret meget! Men hvis de kan lånes gratis i en periode, kan man jo tjekke, om det er noget som hjælper 🙂 Tak for de gode råd, og vi ønsker også dig et lykkebringende 2019❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fejrer vi julen