Vores præ-Valentinsdag <3

10 ting jeg elsker ved Kathrine

I sidste uge holdt Kathrine og jeg en præ-Valentinsdag, som I kan læse mere om her.

Men nu er dagen her – Valentinsdag. I anledning af det har jeg fået lyst til at gengælde Kathrines romantiske gestus fra et par uger siden, hvor hun skrev om 10 ting, hun elsker ved mig. Hun skal ikke tro, at hun bare sådan kan slippe af sted med at være så sød 😀

Så her følger min egen top 10 liste.

 1. Hun er smilende, grinende og livsglad. Det var min allerhøjeste prioritet, dengang jeg udfyldte ansøgningspapirerne til ‘Gift ved første blik’. Man skal selvfølgelig have lov til at være træt eller ked af det, men jeg elsker, at Kathrine er i stand til at lyse ethvert rum op med sit kæmpe tandpastasmil og skøre grin. Jeg vil gerne gå gennem livet med en person, der ikke er for fin til at grine af dårlig eller mørk humor, og som ikke fokuserer på det negative i livet, og Kathrine er så meget den person!
 2. Hun er åben, imødekommende og omgængelig. Noget af det, jeg er mest imponeret over ved Kathrine, er hendes sociale evner. Når jeg introducerer hende til venner, familie og kollegaer, hun ikke har mødt før, eller når vi snakker med fremmede, så er hun en absolut superstjerne og gør altid et supergodt indtryk. Folk fortæller mig konstant, at de elsker Kathrine – nogle af mine venner har endda sagt, de bedre kan lide hende end mig 😉
 3. Hun er quirky, mærkelig og kluntet. Jeg elsker og værdsætter alle de små finurligheder, der kendetegner Kathrine – hendes sindssyge nys, hendes søde måde at snakke på (når det bare er os to), hendes manglende evne til ikke at gøre skade på sig selv mindst én gang om dagen, og så mange andre ting.
 4. Hun er lyttende, empatisk og interesseret. Når der sker noget – godt eller dårligt – i mit liv, så er Kathrine den første, jeg har lyst til at fortælle om det, fordi hun er en så engageret og opmærksom lytter. Jeg har tidligere haft det sådan, at jeg ikke gad at “belemre” andre folk med mine problemer, men sådan en følelse har jeg aldrig med Kathrine. Med hende er der bare 100% tryghed og omsorg.
 5. Hun er intelligent, klog og smart. Jeg vidste ikke, at dette ville betyde så meget for mig, som det gør. Min partners intelligens var det, jeg vægtede lavest, dengang jeg ansøgte om at være med i ‘Gift ved første blik’. Men jeg har fundet ud af, at det er enormt vigtigt, for det gør, at vi er på samme bølgelængde, at vi respekterer hinandens meninger, og, vigtigst af alt, at vi kan udfordre hinanden og have stimulerende samtaler. Også selvom det er nedern, at hun nogle gange slår mig i ‘Bezzerwizzer’ 🙁
 6. Hun er jokende, sjov og spøgefuld. Jeg kan næsten føle mig helt forarget over, at Kathrine er så sjov og spøgefuld, som hun er, for jeg tænkte, det var den rolle, jeg skulle opfylde i forholdet! Men det er simpelthen bare så dejligt, at vi har noget humor i vores dagligdag. Alt er lettere, når man kan grine sammen.
 7. Hun er ukompliceret, ligefrem og ærlig. Jeg skal aldrig gætte på, hvad Kathrine faktisk tænker eller føler. Hvis hun er såret, så fortæller hun det til mig, og hun siger ofte også direkte, hvad jeg kan gøre for at gøre det bedre. Jeg tror, det er en stor del af grunden til, at vi er så gode til at kommunikere sammen. Det er også meget imponerende, synes jeg, for det kræver jo, at Kathrine også selv ved, hvad det er, hun tænker eller føler, og der har hun generelt bare en stor følelsesmæssig intelligens, lader det til.
 8. Hun er nørdet, nysgerrig og udforskende. Kathrine beskriver sig selv som en person, der har let ved at blive afhængig af noget, hvilket nok forklarer min opfattelse af hende som en person, der er usædvanligt dygtig til at danne interesse for noget og så begynde at nørde det. En af hendes store interesser er fx bøger, men så har hun faktisk også spillet en del computerspil i sine teenageår. Derudover har jeg bl.a. introduceret hende til poker og sydkoreanske tv-serier, hvor hun bare lapper det i sig og udvikler en forståelse for det lynhurtigt. Jeg bliver også konstant overrasket over de mange facts, hun kan om dating og mellemmenneskelige relationer o.lign., fordi det er noget, hun tidligere har nørdet. For mig er det enormt charmerende og tiltrækkende, hvordan hun hungrer efter viden og er i stand til at “fordøje” viden så nemt, som hun gør.
 9. Hun er i kontakt med sine følelser. Denne formulering kan lyde mærkelig, men stay with me: Jeg elsker, at Kathrine græder så meget, som hun gør. For når hun bliver rørt af noget og begynder at græde, så bekræfter det, at hun har stærke og virkelige følelser på spil. Hun lever livet med et åbent og sårbart hjerte – og jeg er heldig, at jeg har fået æren af at fylde det med kærlighed, ligesom hun har gjort for mig <3
 10. Hun har gode værdier. Det ville være svært for mig at være sammen med en partner, der fx så anderledes på, hvordan man bør behandle andre mennesker, men heldigvis er vi også her et helt perfekt match. Jeg har en meget tryg følelse om, at vi har lyst til at give de helt samme værdier videre til vores børn, når vi engang får dem 😀

Jeg elsker Kathrine helt sindssygt meget. Der går ikke en dag, hvor vi ikke siger “jeg elsker dig” til hinanden mindst 10 gange. Jeg kan ikke forestille mig en fremtid uden hende <3

I kan se Kathrines liste om mig her.

15 kommentarer

 • Pia Nielsen

  Man bliver altid glad i låget, når man rammer jeres blog. I er så sindssyg søde begge to ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, Pia. Vi elsker at kunne sprede glæde og godt humør på den måde 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hold nu op Michael, hvor er du fantastisk 🙏😊 Det er simpelthen så sødt, de ting, du har skrevet om Kathrine ❤️❤️❤️ Du er en ener og I er simpelthen SÅ dejlige sammen ❤️😍 TAK 🙏 for vi må følge lidt med på Jeres skønne blog 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vilde

  Er I mon medlemmer af Mensa? 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vilde

   Dog ikke. Vi har taget den uofficielle test online, hvor vi begge fik en score på 128 (2 point fra Mensa-niveau), men vi har aldrig prøvet den rigtige test. Jeg har dog lyst til at prøve det engang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så smukke ord du har listet, hun kan være meget stolt og lykkelig herfor 🙂
  I skal endelig blive ved med at sige smukke ting til hinanden, også på sure dage.
  Jeg vægter faktisk også klogskab højt, da kommunikation er vigtig.
  Ønsker jer en smuk solrig februar weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Tina. Og tro mig, jeg vil aldrig stoppe med at sige smukke ting til Kathrine 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Man får lige det store smil på, når der er nyt fra jer! I er ret så skønne! Og så var I i Aftenshowet igen på Valentinsdag. Herligt klip!
  Der er så megen god karma omkring jer! Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, der blev vi lige nævnt og vist – det var en sjov overraskelse 😀

   Og mange tak! Knus og god karma til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bjarup Stentzer

  Kære Michael og Kathrine. Da jeg så jer første gang tænkte jeg. De kommer til at være sammen altid.
  Jeg mødte selv min mand gennem et kontaktberue og min mand og jeg har været snart gift i 30 år.
  Men det der for mig til at skrive til jer. Er da jeg så ker første gang. Nej hvor Katrine minder om mig selv. Og så ikke mindst du kære Michael du er næsten som at se min mand. Og han havde vist også knap kendt en pige da jeg mødte ham. Pas på hinanden. Knus fra Lise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise

   Kæmpe tillykke med de snart 30 år! Det er virkelig stort! Og fedt at høre, at I kan se os i jer og jeres forhold også – lad os håbe, det er et tegn på, at vores historie bliver ligesom jeres 😀

   Vi skal nok passe rigtig godt på hinanden. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  Du er en dygtig mand, og hvor er Katrine da heldig at hun har vundet dit hjerte. Man kan kun elske i to mennesker knuzzz fra mig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Esther! Vi føler os virkelig også bare som verdens heldigste mennesker, ja ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh hvor er jeg tosset med jer to ❤️❤️❤️ Jeg elsker at følge med i jeres fantastiske liv ❤️❤️❤️ I er virkelig et godt match 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ❤️❤️

   Vi er simpelthen også bare så glade for og beærede over, at I har lyst til at følge med – det gør det også lidt sjovere for os 😀

   Og ja, knaldgodt match – vi er så enige! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores præ-Valentinsdag <3