10 klamme ting man gør i et parforhold

Min fødselsdag – Kage, kaos og kærlighed

I mandags var det min fødselsdag, og som den fødselsdagsentusiast jeg er, så skulle den ikke have for lidt. Jeg bagte en masse kager og boller, havde hele familien + svigerfamilien på besøg dagen inden, de nærmeste venner kom forbi på selve dagen, og mine elever var også ekstra søde. Desværre har jeg måtte indse, at jeg altså ikke er kvalificeret nok til ‘Den Store Bagedyst’, selvom det altid er deres kager, jeg giver mig i kast med.

I kan her læse om, hvordan det har været at have familie og svigerfamilie samlet igen, mit fantastiske kage-kaos, og hvilke gaver jeg har fået, især dem fra min fantastiske mand.

The cake of deliciousness and destruction
Mandag før, jeg skal holde min fødselsdag, starter forberedelserne. Prøvebagning af ‘Den Store Bagedyst’-Mariannes banankage, som aldrig var smagt bedre! Den kan jeg snildt lave! Der bliver handlet og tænkt, og opskriften bliver fundet. Det går strygende. Jeg er en sand mester, det hele ser så lækkert ud, og for pokker den blev flot alligevel! Jeg kunne endda flambere!

Så kommer vi til pynten: Romcreme, flamberet banan, ristede havregryn og sukkerspiraller. “Det der med sukkerspiraller, det har jeg aldrig prøvet før, så jeg må sikkert være god til det!” fortæller jeg mig selv i et forsøg på selvmanipulation ved hjælp af positiv psykologi. Jeg får sat sukkeret over og venter. Det går langsomt, så jeg skruer lidt op og holder godt øje.

1-2-3, og det hele er brændt af! Fy fan, hvor det lugter! Og hvordan smider man lige karamel ud? Størkner det ikke i rørene eller sådan noget? Jeg hælder det ned i en pose, som er polstret med papir… Ooog der er brændt hul, karamel drypper ned på gulvet, lugten af brændt plastik blander sig med lugten af brændt sukker, og det hele er kaos og kan ikke blive værre. Eller hvad? Jeg forsøger febrilsk at få posen ned i en anden pose og skynde mig ud med den. Det resulterer i, at karamel bliver dryppet hele vejen gennem køkkenet og gangen og nu ligger i mange store klatter! SUK! Hvordan får man så karamel af et trægulv? I dare you to search Google for the answer. I double dare you, motherf…

Jeg prøver med sådan en skraber til komfuret. Nogle af jer har måske set Michaels Insta-story med mig, der skraber sukkermasse af gulvet? Det gik for langsomt, og jeg blev bekymret for gulvet. Så jeg ringer til min svigermor, som giver mig et råd om at stryge det af med bagepapir imellem. Det er en langsommelig proces, men det virker!

Heldigvis gik det med romcremen strygende, så jeg kunne servere et lille stykke meget lækker kage til Michael og mig selv, før vi ramte sengen.

Mistro og beskyldninger ved fødselsdagsbordet
Søndag kom min familie og svigerfamilie forbi til kage og boller. Det hele gik så godt, og hvor er det dejligt, at vores familier også kan sammen! Det er så vigtigt! Men det hele var ikke rosenrødt, for under den sidste time fløj det rundt med mistro og beskyldninger. Dette var heldigvis bare i form af et engageret spil varulv, et selskabspil hvor vi skulle gennemskue varulvene iblandt os. Både børnene og de voksne var med og hyggede sig vældigt! Har nogle af jer prøvet det før?

Mine fødselsdagsgaver

Exploding Kittens og kagegrej
Ja, med sådan en sukkerkatastrofe skulle man ikke tro, at jeg ville være ellevild efter kageudstyr, men det er jeg! Og heldigvis fik jeg en masse. Det fedeste var nok en gasbrænder! Sådan en bandit har jeg kastet lange blikke efter i ‘Den Store Bagedyst’. Det med ilden, skal jeg nok love at være forsigtig med 😉

Noget andet fedt, som man kunne tro har lidt med ild at gøre, er Exploding Kittens. Det var en af Michaels gaver til mig. Det er et vildt sjovt spil, som minder lidt om russisk roulette, bare med mindre pistol og død – og i kortspilsversion! Vi spillede det med stor entusiasme mandag aften, da mine venner var på besøg.

Vi hygger os med et spil Exploding Kittens, som også kan spilles med blot 2 personer

Alt i alt, har jeg haft en fantastisk fødselsdag med masser af kærlighed, sjov og kage omkring mig 😀

7 kommentarer

 • Carina

  Hvor sjovt! Den kage har jeg sat mig for at lave til kollegaerne ifm min fødselsdag (sim vist var samme dag som din!) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Det vil vist betyde at du skal træne noget mere inden du kan deltage i det😂🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sølvieg Andresen

  Hjertelig tillykke med din fødselsdag 🇩🇰Og alt godt til dig og jer ❤️Fremtiden
  Og dejlig med sådan en fødselsdag med hele familien ❤️
  Med hilsen
  Sølvieg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Sølvieg

   Tusind tak! Det var så dejlig en dag, og det er så skønt, at vores familier kommer godt ud af det med hinanden! 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Tillykke med fødselsdagen.🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Sejt du giver dig i kast med kagerne. I er bare fantastiske sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Tove

   Tusind tak!
   Man bliver jo næsten nødt til at prøve 😉

   Mvh.Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 klamme ting man gør i et parforhold