Vi skal tilbage til Asien

Siden sidst #17

Michaels (forsinkede) julegave fra Kathrine, haha 😀

I må undskylde, at vi har været lidt stille på bloggen her i det nye år. Men nu er vi tilbage! 😀

Siden sidst:

 1. Godt nytår alle sammen! Det kan man godt stadig ønske folk, ikke? I kan se et par billeder fra vores hyggelige nytårsaften nederst i indlægget 😀
 2. Hvad angår nytårsfortsæt, har Michael besluttet sig for, at han vil tabe sig 1 kg per måned de næste 12 måneder. (Julen var lidt ond ved ham). På den måde kan han tage det stille og roligt – og får forhåbentligt ikke lyst til at give op, fordi det er for hårdt, eller fordi han ikke kan se resultaterne, som det ofte har været tilfældet før med mere drastiske kure og vægttabsforsøg.
 3. Som I kan se øverst, har Michael fået sin (forsinkede) julegave fra Kathrine – underbukser med et usædvanligt smukt motiv! Michael er faktisk allerede blevet spurgt på arbejdet, om han har sine magiske underbukser på! xD. Der fulgte også et par sokker med begge vores ansigter på.
 4. Vi har været i biografen og se den sydkoreanske film ‘Parasite’ sammen. Michael er ellevild med den og giver den 10/10, mens Kathrine er på en 7-8. Men vi er begge enige om, at det er en unik og anderledes film, der heller ikke helt bevæger sig inden for normale genrekonventioner. Har I også set den, og er I også begejstrede for den? 🙂
 5. Derudover har vi også været inde og se ‘Knives Out’ samt ‘Le Mans ’66’. Hvis man gerne vil have et lille finurligt twist på “whodunnit”-genren, er ‘Knives Out’ et frisk bud, mens ‘Le Mans ’66’ kendetegner sig ved storslåede skuespilpræstationer og altså giver lidt kriller i maven til dem, der har en forkærlighed for ræs. At Christian Bale ikke er nomineret for sin rolle er en skændsel, synes Michael!
 6. Vi har spist sushi fra det samme sted (Yami Sushi i Viby J) fire gange (!), siden det åbnede 1. december. Et all-you-can-eat-koncept, hvor det hele er frisklavet, og de har varieret og god sushi – og endda en robot-tjener, der leverer maden. Det er altså bare lige os :D. Tænk bare, at Michael for et år siden troede, han ikke kunne lide sushi.
 7. Vi købte en Nintendo Switch i tidlig julegave til os begge, og vi har nok brugt over 100 timer indtil videre på at spille et spil, der hedder ‘Zelda: Breath of the Wild’. Hold da op, hvor vi bare elsker det spil! Et æstetisk unikum, en stor open world at udforske i, en god eventyrshistorie og en masse sjove puzzle-elementer også. Vores sofa-hygge er mest bare Zelda-hygge for tiden, haha 😀
 8. Fra på mandag går Kathrine fra en 80 % stilling til en 100 % stilling. Så fra den ene dag til den anden skal hun overtage tre engelskhold og et tyskhold! Hun føler sig lidt stresset, da det ikke har været planlagt så længe, men hun føler sig dog optimistisk! 😀
 9. Vi har fået set sæson 2 af ‘You’ på Netflix. Vi var ret i tvivl om, hvordan den serie kunne følges op. For vi var enige om, at man ikke bare kunne gentage sæson 1. Men uden at sige for meget, så går de anderledes til værks i sæson 2, og vi vil klart anbefale at se den, hvis man også var glad for sæson 1!
 10. Kathrine er netop blevet færdig med samtlige afsnit af podcasten ‘Mørkeland’. Hun har hørt alle 86 afsnit på omkring otte måneder og kan kun anbefale det på det kraftigste. Værterne er så gode til at snakke om groteske ting på en ordentlig og respektfuld måde, og det giver en hel ny vinkel på Danmarkshistorien!
 11. Efter endt lytning af ‘Mørkeland’ har Kathrine igen fundet lydbøgerne frem til turene til og fra arbejde. Lige nu lytter hun til ‘Som sendt fra himlen’ af Cora Carmack. Hun er ret glad for hendes bøger. Har I nogle gode anbefalinger i den lettilgængelig kærlighedsgenre eller anbefalinger til noget, der minder om ‘Kvinden i toget’ eller ‘En anden kvinde’, hvis I kender til dem? 😉
 12. Vi er begyndt at se ‘The Circle’ på Netflix. Vi synes, at det lignede en spændende film eller serie, men det viste sig at være et realityprogram. Det handler om otte mennesker, der bor i hver deres lejlighed i den samme bygning, men de møder aldrig hinanden i virkeligheden. De kan kun chatte. Det er en slags “social media” version af Big Brother. Nogle af deltagerne er også en anden, end de udgiver sig for. Vi er helt hooked, det er så sjovt! Dog er det lidt svært at finde ud af, hvad formen er. Vi ved ikke, hvordan de finder en vinder til sidst, eller om det er vigtigt at finde ud af, hvem der er fake.
 13. Vores venner stikker helt af i år. Imellem os skal vi til fire bryllupper på under fire måneder i løbet af 2020! Vi er så glade på vores venners vegne, og vi glæder os så meget til at fejre dem! <3

 

Det obligatoriske nytårs-kys <3

Kathrine, Michaels lillesøster og Bella 😀

Kathrine bagte en fin kage til lejligheden 😀

Vi er ikke julepynts-typerne, men vi forsøgte at gøre en smule op for det til nytår 😀

Og her kan I se de fantastiske sokker, Michael også fik af Kathrine 😀

2 kommentarer

 • Tina

  Rigtig godt nytår til jer2 🙂
  Seje bukser og sokker 🙂
  Og gode billeder af jer alle 🙂
  Vi har også set “Knives out” den kunne vi godt lide.
  Rigtig god februar til jer2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Tina, og rigtig god februar til dig også 😀

   Ja, Knives Out var rigtig god underholdning, og jeg har lige hørt, at der kommer en 2’er, så den glæder vi os til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal tilbage til Asien