"Er du gravid, Kathrine?"

Siden sidst #8

Pop-pop, vi’ tilbage nu. Pop-pop – på vores blog nu. Vi er klar med et nyt “siden sidst” indlæg! 😀

 1. Vores blog har fået en make-over! Hvad synes I om det nye design? 🙂
 2. Af spændende nyheder kan vi fortælle, at vi er i gang med optagelser til et tv-program, vi skal medvirke i. Vi kan desværre ikke sige mere på nuværende tidspunkt – andet end at vi forventer premiere engang til efteråret.
 3. Vi håber, at I alle sammen havde en dejlig påske sidste måned. Det havde vi i hvert fald, selvom vi måtte aflyse vores planer om at tage på en afbudsrejse. Vi var bl.a. til et par hyggelige par-middage og en familiefødselsdag, vi var ude at bowle, og ellers tog vi os en velfortjent ferie med masser af “os” tid. Mest på sofaen, haha. Det er også derfor, der blev lidt stille på bloggen 😛
 4. Så har vi desuden været i escape room sammen med et par af vores venner. Vi prøvede ‘Mordet på Oberst Fitzpatrick’ på Escape Factory i Aarhus, som var et mysterium om en oberst, der var blevet dræbt af et spøgelse. Vi klarede den lige med nød og næppe med en tid på 59 minutter! Meen… Vi var nødt til at få flere hints undervejs, øv øv 😛
 5. Vi elsker simpelthen, at foråret er ved at komme godt i gang med kirsebærtræer og det hele. For Michael – som godt kan komme til at svede overordentligt meget om sommeren – så er det dejlige forårvejr måske den bedste tid på året. Men vejret må også til at bestemme sig lidt – det var lidt noget mærkeligt noget med det sne og hagl sidste weekend :O
 6. Kathrine er stadig kæmpe fan af hendes abonnement på Goodiebox. Siden sidst har hun fået en boks mere med alt muligt lækkert. Det bedste, hun har fået i denne omgang, er en serum til at blande i dagcremen, der giver et lille strejf af tan. Haps haps haps!!!
 7. Vidste I godt, at lærere i gennemsnit tager 1.500 beslutninger i løbet af en dag? Så giver det god mening, at Kathrine nogle gange bare gerne vil have Michael til at tage beslutningen om, hvad vi skal lave af mad eller se på tv 😀
 8. Vi har været inde og se ‘Avengers: Endgame’. Ligesom næsten alle andre åbenbart. Lige nu ser det ud til, at Endgame er på vej til at slå rekorden for mest indtjenende biograffilm nogensinde – altså endnu højere end ‘Avatar’ – hvilket er helt sindssygt. Den var slet ikke, hvad vi forventede, men det var den perfekte afslutning på alle Marvel-filmene. Michael giver den 9/10, og Kathrine giver den 8/10. Har I set den endnu?
 9. For at blive ved de populære film og tv-serier, så er ‘Game of Thrones’ jo også i gang! Men det er kun Michael, der følger med. Kathrine så engang de første 3-4 sæsoner, men sprang fra, da det blev for meget krig og action til hendes smag. Der kunne Michael måske godt føle, at han som forhenværende jomfru oplevede en stigmatisering, men Kathrine kan i dén grad også godt føle, at man er meget uden for, når man ikke følger med i Game of Thrones – det er næsten mere uforståeligt for folk 😀
 10. I sidste måned blev Kathrines far 60 år. I lørdags holdt han så fest for hans 38 nærmeste venner, og de skulle have god mad og vin til. Kathrine serverede sammen med en veninde, men gæsterne var godt nok lidt skuffede, for de havde sådan håbet, at de fik lov til at møde Michael! XD
 11. Vi lånte en Nintendo Switch fra Michaels lillebror i et par uger, og vi blev fuldstændigt vilde med den! Vi fik mest spillet Mario Kart og Mario Party. Nu overvejer vi – eller i hvert fald Michael – meget at købe en 😉
 12. Nedenunder kan I se Michael med krøller! Kathrine fik lov at lege lidt med Michaels hår, og responsen på Instagram var overvældende positiv. Michael var først meget imod det, men han er begyndt at varme en lillebitte smule op til det. Problemet er, at Michael i høj grad associerer sit krøllede hår med morgenhår, fordi det naturligt sætter sig sådan. Så den barriere skal han lige over, hvis han seriøst skal overveje at gøre det til sin normale frisure.

Michael med krøller

Kathrine ‘Kirsebærtræ’ Kelså 😉

Her er nøddepatruljen efter, at vi undslap escape room’et 😀

4 kommentarer

 • Laila

  Lækre krøller- du den nye Mads Langer, nu han er gået over til langt hår. Så bevar og pas på dem de klæder dig meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, ja, det er rigtigt 😀

   Jeg gik for første gang ud i offentligheden med krøller i går, så jeg giver det en ærlig chance! Men hold da op, det er svært at vænne sig til så markant en ændring i frisure, og jeg ved ikke, om jeg tør at holde ved 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Spændende med nyt tv program 🙂
  Tillykke med Kathrines far 🙂
  Flot nyt design, blot måske ændre baggrundsfarven gul til noget andet, det ligner lidt en “netto reklame” med den gule farve og så fremstår I lidt for blege til den gule.
  Hvad med en grøn farve, det er jo heldets farve 🙂
  Eller I finder ud af det, hvis I er tilfredse, så er det jo godt 🙂
  Jeg læser med uanset jeres layout
  Hilsner og en skøn aften til jer2 :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Tina 😀

   Haha, ja, kan egentlig godt se, det er lidt “Netto”-agtigt. Vi kunne egentlig godt selv lide den gule farve, men med sort og gul har du ret i, der er en “Netto” vibe over det. For at være ærlig, skyldes den gule farve mest også bare, at det lige var den baggrundsfarve, der var, da vi skulle tage billedet. Vi må lige overveje, om den skal ændres til noget andet.

   En skøn dag til dig også! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Er du gravid, Kathrine?"