Vores påskeplaner

Michael forsøger at bage en kage – uden opskrift!

En fortvivlet Michael betragter den kage, Kathrine har bagt som eksempel

Herhjemme er der ingen tvivl. Jeg er den, som kan noget i et køkken, og Michael er den, som er fuldstændig håbløs. Michael kan virkelig ingenting! Så derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt at invitere ham i køkkenet til en lille udfordring. Michael skulle forsøge at bage en kage – uden opskrift.

Jeg havde på forhånd stillet ingredienserne frem, men ikke den rigtige mængde, så Michael skulle prøve sig frem.

Helt ærligt, så var det svært for mig at stå bag kameraet. På den ene side have jeg lyst til at flække af grin over hans fantastiske uvidenhed, og på den anden side havde jeg en voldsom trang til panisk at råbe af ham hver gang, at han ødelagde kagen lidt mere 😀

Se min håbløse mand i aktion
Dagen før optagelserne havde jeg lavet Cathrine Brandts chokoladekage som eksempel. Den er vildt lækker, og helt ærligt – hvis I mangler gode opskrifter, så tjek hende lige ud!

Michaels kage på den anden side… Ja, I kan jo se opskriften nedenunder videoen. Personligt har jeg aldrig før smagt en smørcreme med hvedemel, æg og perlesukker i før. Det kan ikke være godt for maven…

Se videoen her:

Opskriften på Michaels chokoladekage

Kagen:

 • 175 g hvedemel
 • Ca. 50 g mørk chokolade (ikke smeltet!)
 • 1 spsk. kakaopulver
 • 3 spsk. bagepulver
 • 1 tsk. natron
 • 3 æg
 • Ca. 75 g sukker
 • 80 g smeltet smør
 • Ca. 50 g stuetemperet smør

Sukkerkugler til pynt.

En lille springform bruges.

Frosting:

 • 125 g hvedemel
 • 2 æg
 • Ca. 120 g sukker
 • 2 spsk. creme fraiche
 • Ca. 75 g kakaopulver
 • Ca. 100 g stuetemperet smør
 • 100 g mørk chokolade
 • 2 spsk. salt
 • 5-6 spsk. flormelis

Og allervigtigst: Fokusér på snittet, konsistensen og at bage med hjertet.

Skal helst ikke serveres.

Slutteligt vil jeg bare sige, at selvom Michaels kage er noget af det klammeste kage, jeg har smagt, så er jeg ret stolt over, at der faktisk er en kage, at den har creme på, og at den var færdigbagt. Det er de små sejre, der skal fejres her xD

Vi håber, at I kunne lide videoen. Hvad synes I, det næste bageprojekt skal være for Michael? 😀

1 kommentar

 • M

  Jeg har kun én kommentar:
  😂😂😂

  Næste projekt:
  KANELSNEGLEKAGE 🤷🏼‍♀️🐌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores påskeplaner