Siden sidst #18

Video: Se vores nye lejlighed!

I må undskylde, at der har været lidt stille på det seneste. Til gengæld er vi nu endelig klar til at vise jer rundt i vores nye lejlighed her i Viby J, Aarhus!

Den næste måneds tid kommer vi til at bruge herhjemme i vores lejlighed – på grund af Corona-karantæne og efterfølgende ferie – så vi tænkte, det var en god anledning til at lave en lille video-rundvisning, så I kan se, hvordan vi bor 😀

Rundvisning i vores lejlighed

Hvad er status på lejligheden?
Status er, at vi her fem måneder efter at være flyttet ind er faldet ret godt på plads. Som I også kan se i videoen, så er gæsteværelset langt om længe blevet indrettet, vi har endelig fået nogle gardiner, og Michael overvejede kort at fylde endnu flere hylder med en masse grimme figurer, men i sidste ende kunne han godt se, han skulle prøve at begrænse sig 😀

Lige nu mangler vi kun to projekter. Vi er ikke helt tilfredse med den grønne farve på vores væg inde på soveværelset, så vi overvejer i stedet et tapet med noget mønster. Derudover har vi også et mærkeligt tomt stykke væg inde på vores lille toilet, som vi gerne vil gøre noget ved. Michael har foreslået at lave det til en slags gæstebog, så folk kan tegne og skrive beskeder, når de er på besøg, men Kathrine forestiller sig, det bliver for grimt og uorganiseret – og man ved ikke, hvad folk kan finde på. Hvis I har en god idé, så sig endelig til 😀

Her kan I se væggen inde på det lille toilet

10 kommentarer

 • Mira

  Hej med jer! Det kunst i henviser til i jeres stue, som er lavet af Henriette, hvor kan det findes/købes henne? På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mira
   Fedt, at du kan lide det! Henriette har en instagramprofil der hedder artbyhenrietteh, og der kan du se mere af hendes kunst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak for kigget og flot indrettet 🙂
  Jeg synes den grønne farve er frisk og så er grøn jo lykke symbol.
  Min idé med det tillukkede vindue på jeres toilet er små glashylder og så lidt toiletsager, en lille plante, figurer mv.
  Pøj pøj med det og god ferie snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror bare, der er alt for smalt, der kan ikke være hylder der:( Det ville ellers være totalt flot! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  PS
  I kunne også sætte glashylder op, som passer med rillerne i de fliser, som støder op til. Der kan være 5 hylder. De bliver jo smalle, men måske gode til Michaels figurer, så han kan få plads til flere. Eller der kan stå en deo, en parfume o.l.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  I bor hyggeligt! Fint med fremvisning, med Michaels smil i baggrunden, som kan høres. Dejligt at I er så glade, det har vi brug for i disse tider. Glade og med overskud. Mht det lille toiletrum, så har vi en tilsvarende niche. Jeg fandt på en loppe-side på nettet et spejl med træramme, som passede præcis i den niche. Selv om der er spejl over vaskekummen, er det helt ok med endnu et spejl. Det “udvider” rummet. I kunne også hænge en plakat op med eller uden ramme. 👍🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det er faktisk rigtigt!
   Hmm det var potentielt en god idé. Det er dog kun en lille træplade, der sidder der. Den dækker over et tidligere vindue, der nu er ind til det andet toilet. Vi må lige overveje det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merete

   Kunne man forestille sig at det var muligt at genskabe den oprindelige ide’ med et vindue mellem de to rum? Selvfølgelig med uigennemsigtigt glas? I vores datters lejlighed er der samme niche med vindue i frostet glas mellem badeværelse og toilet. Det skaber lys fra det større badeværelse, som har vindue mod gården, og til det lille toiletrum, som ellers kunne virke lidt mørkt. Det var også en mulighed I kunne overveje. 👊🏼😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh det lyder faktisk som en super flot idé! Men nu bliver det besværligt igen fordi spejlet hænger foran “ruden” på den anden side xD
   Jeg vil så gerne gøre noget flot med det, men nu må vi se, haha! Xd

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #18