Vores tur til Honeymoon Island

Se vores nye lejlighed

Som mange af jer nok allerede har hørt, så har vi fundet os en lejlighed i Aarhus, nærmere bestemt i Viby J. Vi er endt her efter vores erfaringer fra 3xBeliggenhed, hvor vi virkelig fik øjnene op for området. Vi har fået en masse plads, og det kommer ikke til at tage lang tid for Michael at komme på arbejde.

Vi får en dejlig lejlighed lige ved Viby Torv på 101 kvm og med en dejlig altan med nogle gode kvm. Det er så en lejelejlighed, men grundet størrelse og indretningen kan vi bo her en hel del år endnu, inden vi skal have os et hus.

Dette er vores spisestue. Den er 4,30m x 4m cirka. Vi har slet ikke møbler til at fylde rummet ud. Men det bliver dejligt med plads til opbevaring, begge mine orange stole (!!!) og en masse spiseplads, så vi kan have mange gæster.

Dette er vores tv-stue. Her skal vi have en kæmpe flydesofa med plads til putning. I hjørnet skal Michaels gamer setup være, for selvom det er SÅ grimt, så kan jeg ikke forstille mig, at han skulle sidde noget andet sted.

Dette er vores køkken. Og her er der opvaskemaskine. Dette er også noget, vi er så glade for. Det kommer til at lette Michaels byrde med opvasken, men hvad han ikke ved endnu er, at han kommer til at stå for gulvvasken nu, haha :D. Vores søde udlejer installerer endda nyt komfur!

Her er vores badeværelse, hvor der kommer VASKESØJLE!!! Spørg lige, om jeg er en glad kvinde – for det er jeg bare! Noget, som jeg bare virkelig glæder mig til, er, at jeg ikke skal nedenunder og udenfor for at vaske tøj, og jeg skal heller ikke vente på, at der bliver ledigt. Mit yngre jeg ville blive skuffet over, at dette er noget, jeg nu forbinder med luksus, haha 😀

Der er sørme også et lille gæstetoilet.

Vi får en stor, lækker gang!

Vores dejlige altan, hvor vi faktisk kan sidde, uden at naboerne går forbi.

Dette kæmpe rum bliver vores soveværelse! Der er så meget plads, og vi kan slet ikke visualisere, hvad vi skal gøre med al den plads. Selvfølgelig skal vi have opbevaring af tøj og vores kæmpe dobbeltseng. Men siden jeg står op før Michael, så er det i hvert fald ikke her, jeg skal have min morgenrutine med hår og make-up. Så vi er lige i tænkeboks.

Dette er det sidste værelse- ekstraværelset. Michaels far spurgte, om det skal indrettes til børneværelse, men der måtte vi altså skuffe ham lidt. Der er lidt længere udsigter til titlen som farfar. I første omgang skal det være et gæsteværelse, hvor der også bliver et mindre set-up med alle vores spilkonsoller. Det er nok også her, vi tænker, vi skal have presset min morgenrutine ind. Vi må se, hvad det bliver til.

 

Hvad bruger I den ekstra plads i soveværelset til?

 

8 kommentarer

 • Nanna

  Et læse/fordybelse hjørne. En god stol, et lille bord til kreating. Så kan man sidde og sludre i telefon der, læse en bog eller andet, hvis den anden har lyd på tv/gamer. 😊 Tillykke med de nye rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna

   Uh! Det er faktisk en rigtig god idé! Det kan godt ske, at vi skal se, om pladsen skal bruges sådan 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • joan ljungmann

  Det bliver bare så godt – stort tillykke!! Jeg vil gerne have et soverum med luft! Så hellere et lille gæsteværelse. Morgenrutinen kan vel ske på badeværelset og i stuen? Har I lejet eller købt? Er meget interesseret i at kende priser i Viby området 🙂 🙂 Det er jo tæt på Århus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Vi glæder os også 😀
   Det er jeg faktisk enig i, det giver dejlig ro i hovedet. Der er bare så mørkt på badeværelserne, da der ikke er vinduer, og jeg vil gerne have godt lys. Jeg synes bare et “make-up set-up” bliver for meget til stuen, haha 😀 Så vi må finde ud af det :p Vi har lejet i denne omgang. Vi kommer til at give lige under 10.000 kr. i måneden for den her lejlighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvad med at bytte om på værelserne? Så der er soveværelse og kun dét i det lille værelse og så opbevaring af tøj, gæsteværelse og plads til morgen rutine i det største af værelserne? Så undgår i at forstyrre hinanden når den ene sover og den anden skal have tøj eller gøre sig klar 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina

   Egentlig en fin ide, men vores seng kan vidst nærmest ikke være derinde, og så ville vi ikke kunne gå ud på terrassen, så det er desværre et no-go :/
   Det havde været så fedt, hvis det var muligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Marie

  Den ekstra plads i soveværelset kan I bruge til at lave en stor skabsvæg/ evt. lidt walk-in-agtig. I kan få de fineste skabsindretninger i Ikea. Så skal man ikke have noget til at ligge og flyde, fordi man netop har nok opbevaring. Opbevaring Opbevaring Opbevaring er bare en god ting så ALT får sin faste plads, det skaber ro i både hoved og parforhold. Held og lykke med den nye lejlighed, det skal nok blive SÅ godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna-Marie

   Jeg er så enig i, at det er fedt, at alt har sin plads! Tror klart at vi skal have noget mere opbevaring ind!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores tur til Honeymoon Island