Mig og min uperfekte krop

Siden sidst #18

Vi er lidt nervøse omkring vores Kina-tur :O

Siden sidst:

 1. Det er Uge Sex – og første gang, at Kathrine står for seksualundervisningen i sin klasse. I år har Sex og Samfund fokus på kroppen, hvilket vi har prøvet at støtte op om – ved at skrive et indlæg selv og derudover medvirke i nogle forskellige medier: Radio4 (ca. 10. minutter inde), Sex og Samfunds podcast (“Start Snakken #10”) og Folkeskolen. Hvis du er forælder, kan det være, at Forældredysten er noget for dig – her modtager du mails med information, der hjælper dig med at tage snakken om kroppen med dit barn. (Ikke reklame, vi vil bare gerne støtte op).
 2. Meget apropos har vi lige set 2. sæson af ‘Sex Education’. Den holdt ret meget niveauet fra første sæson, synes vi. Særligt Adams og Jacksons historier er meget fængende. Er I også vilde med serien? 😀
 3. Michael skal have kørekort! Eller det har været planen i et stykke tid, men nu er det endelig fastlagt, at han begynder efter påskeferien. Som bydreng har han ikke haft brug for et før, men med Kathrines familie uden for byen og nogle rollinger i fremtiden tænker vi, det bliver godt, at vi er to, der kan køre bil 😀
 4. Michael har holdt forsinket julefrokost med nogle gamle venner fra studiet. Han lærte to ting. For det første kan han slet ikke holde til at drikke mere. For det andet er de bedste slags venner altså bare dem, hvor man bare straks falder i hak, selvom man ikke har set hinanden i et stykke tid.
 5. Vidste I, at det er godt for parforholdet at “roaste” hinanden? Vi er stødt på den her artikel, der viser, at det er okay, når Michael driller Kathrine med hendes højlydte grin, og når Kathrine driller Michael med hans ekstreme overfølsomhed overfor kulde.
 6. Vi har gennemført ‘Zelda: Breath of the Wild’ på vores Nintendo Switch, og vi er nu gået i gang med Crash Bandicoot-trilogien, der oprindeligt blev udgivet til PlayStation 1. Kæmpe nostalgi-trip!
 7. Siden ‘Dronningen’ vandt en Robert for Bedste Film, tænkte vi, at vi hellere måtte tage os sammen og se den. Det fortrød vi ikke. Shit, den er god – og voldsom og forstyrrende.
 8. Kathrine har været ude at bowle med sine venner, og hun fik en score på over 220! Det var bare strike på strike. Så nu vil hun rigtig gerne bowle noget mere xD
 9. Vi har prøvet et nyt sjovt brætspil, der hedder ‘The Chameleon’. Konceptet er, at alle deltagerne skal give hints til, at de kender et bestemt – men hemmeligt – ord, og de skal gøre det uden at afsløre for meget, da der også er en kamæleon iblandt, der kan vinde spillet ved at gætte ordet (såfremt denne ikke bliver gættet som kamæleon!).
 10. På søndag er der det store Oscar-show. Vi har set alle filmene, der er nomineret til ‘Bedste Film’, bortset fra ‘Little Women’. Michaels favorit er ‘Parasite’, mens Kathrines er ‘Jojo Rabbit’. Har I en film, I hepper på? 😀
 11. Efter vi var i Aarhus Teater for at se ‘Lyden af de skuldre vi står på’, har vi fået ‘Drømte mig en drøm i nat’ på hjernen!!! Sindssygt catchy sang. Og en mega god forestilling, som vi kun kan anbefale. Til dem, der ikke kender til forestillingen, så er det en masse numre fra den danske sangskat, der er blevet remixet af Simon Kvamm.
 12. Hvis I gerne vil høre os snakke, kan I i løbet af de næste par måneder fange Kathrine (og Henriette fra sæson 6 og Jeannette fra sæson 3) på Silkeborg Bibliotek og os begge på Dokk1 i Aarhus, hvor vi skal være en del af Århundredets Festival under temaet ‘Jagten på kærligheden’.
 13. Hvad er definitionen på dårlig timing? At bestille billetter til Kina dagen inden, at Corona-virussen rammer verdenspressen. Der er stadig lige knapt to måneder til, at vi skal af sted, så vi afventer lige situationen, men det kan meget vel tænkes, at vi er nødt til at aflyse den del af vores rejse. Hvis SAS da ikke aflyser den for os.

 

Vi var i 4-Toget på Radio4 i mandags for at snakke om kroppen

Fra da vi var inde og se ‘Lyden af de skuldre vi står på’ – en fantastisk oplevelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min uperfekte krop