Interview med Luna fra 'Gift ved første blik'

Interview med Michael fra ‘Gift ved første blik’

Som optakt til aftenens finaleafsnit af ‘Gift ved første blik’, fandt jeg det passende at interviewe min navnebror Michael 😀

Husk at tune ind kl. 20, hvor vi finder ud af, om han og Christina siger ja til hinanden.

Og hvis I har misset vores tidligere interviews, kan I læse dem her: Interview med Henriette og interview med Luna.

Hvad gav du Christina i attraktionstesten (hvor man rangerer fra 1 til 7)? Og hvad gav du de andre kvinder, som er blevet gift i år?
”Jeg gav Christina 7, og hun gav også mig 7.

Jeg sagde til en kammerat: ”Det er fandme hende, jeg har givet makskarakter.” Jeg kan også huske Henriette lidt, men Christina kan jeg tydeligt huske. Hun var den eneste, jeg gav makskarakter.

Jeg synes, det var mærkeligt at møde de andre. Specielt fordi jeg havde Henriette som en femmer eller en sekser. Det var sådan lidt mærkeligt at møde en person, man havde givet en karakter.

Ud af 50 kvinder havde jeg havde givet to et sekstal, en et 7-tal, og to et 5-tal. Ud af de 50 syntes jeg, 30 af dem var i en ældre aldersklasse i forhold til mig – 35 og op, ikke?”

Føler du, at du bliver portrætteret som den, du rigtig er, i programmet?
“Det synes jeg faktisk. Det er ikke reality, vi laver. For der er rigtig meget, som de har skånet os for. Altså de former selvfølgelig en historie, som de selv vil have fortalt, ik’? Jeg kan i se nogle klip, at de bygger en stemning op, som ikke var der på det tidspunkt.

Et eksempel er, da vi mødes med høvdingebold. Der var det ikke så slemt, som det skal se ud til at være. Da jeg ringer til Christina, der ringer jeg til hende to gange, og der går den på telefonsvarer begge gange, og det er noget, der tages med for også at lave sådan lidt ”uha, nu er der lidt fare”.

På det tidspunkt var der noget, men det var ikke så slemt der, som jeg synes, det bliver vist. Man kan tydeligt mærke, afsnittet bygger dramatisk op til det næste afsnit (7. afsnit, det fra sidste uge, red.).”

Er der noget, der ikke kom med i programmet, som du havde håbet, der kom med?
”Åha… Neej, jeg synes, de har lavet det superflot. Der var da noget, hvor jeg spiste lidt med nogle venner og min mor… For også at vise, at jeg også er meget social, ville jeg gerne have haft det med. Men det ser man også med, at jeg er på go-kart banen med drengene, så det er fint.

Det er også svært at huske tilbage. De seks uger, de har føltes som et år. Din verden, det var en tåge, og du oplevede så meget på kort tid.

Der var også noget, hvor vi var ved Christinas familie til noget barnedåb, hvor vi grinte og lavede lidt sjov med det lille barn, det var meget fedt. Det var meget sødt, hvor vi begge stod med en lille baby. Det kunne godt have kommet med, det så meget sødt ud faktisk.”

Hvad var dine dealbreakers?
“Det var rygning. Jeg ville helst have en ikke-ryger, når jeg kan vælge. Jeg havde egentlig svært ved at skrive noget, fordi jeg ville heller ikke udelukke nogen, fordi jeg virkelig gerne ville finde en partner og var målbevidst på, at jeg gerne ville prøve det her.

Og så havde jeg også skrevet, at hvis pigen havde barn, ville jeg også syntes, det var lidt svært.”

Hvilket andet ‘Gift ved første blik’ par hepper du på efter de syv første afsnit, og hvorfor?
”Jeg er 100% på Claus og Henriette. Det er både fordi, at Claus og jeg snakker sammen privat, og så fordi, at jeg synes, de klarer sig sindssygt godt. Og jeg har stor respekt for, at Claus går frem med den barndom, han har haft, det der med, at han var blevet mobbet, ik’? Det, synes jeg, er virkelig flot at komme ud med.

Og så måske også fordi de er jævnaldrende, så er man lidt i samme boldgade.”

Hvad ville du ændre ved eksperimentet, så det bliver bedre for dem, der skal giftes næste år?
“Hvis det kun var en ting, så ville jeg suverænt ændre, at man ikke har så travlt. Jeg synes, processen er meget voldsom. Du når ikke at synke tingene, før du får noget nyt i hovedet. Jeg synes virkelig, det hele går stærkt. Når du først er kommet ind i møllen, så løber det af sted.

Du har to uger til at invitere mennesker, og du når ikke at trække vejret, og så møder du en pige, og så flytter du ind til hende, og så skal I af sted på bryllupsrejse. Det er lidt hurtigt, det hele. Når kameraerne er på, så bliver man revet lidt rundt. Men det er jo også for, at de kan lave tv.

Hvad jeg ellers ville ændre er, at psykologerne måske kan gribe lidt mere ind i hele forløbet. Det, jeg tænker på, er, at vi havde måske meget brug for, at psykologerne havde fulgt så meget med, at de selv kontaktede os, lige når vi kom hjem fra bryllupsrejsen. Og måske var lidt mere på og sagde, at vi skulle sætte os ned og snakke om nogle ting. De kunne måske have håndteret nogle ting, inden det blev svært for os. Det, tror jeg, havde hjulpet meget.

Snakken med Mette blev bare lidt smalltalk, der var ikke så meget konkret. Jeg synes måske godt, at man kunne have haft en times psykologsamtale, inden man skulle filmes, og så kunne man have snakket med hende om ALT, hvad der sker. Og så kunne man aftale, hvad er det for nogle mønstre, man skal snakke om, når kameraerne er på.”

Hvilket mønster ved dig selv håbede du på at ændre i programmet?
“Det med at give for hurtigt op. Da jeg gik ind i programmet, havde jeg lidt et mønster af, at når jeg så et problem i en relation, havde jeg lettere ved at løbe væk fra problemet end ved at arbejde på det. Og det har jeg arbejdet rigtig meget med undervejs i forløbet. Og jeg er ikke kommet i mål, men jeg har i hvert fald lært meget og er blevet bedre til at kæmpe i en relation.”

Hvilket andet tv-program kunne du have lyst til at medvirke i?
“‘Robinson! 100% Robinson. Jeg elsker alle de der dyster og at konkurrere og at lege. Det er jo en leg at være med i det der. Det vil jeg vildt gerne.”

Og nu til nogle anderledes spørgsmål! Vil du helst gerne angribes af en and på størrelse med en hest, eller 100 heste på størrelse med ænder?
“Det er da klart de 100 heste. Det er da klart. Jeg gider da ikke sådan en kæmpe and, den er da rigtig nedern og led. De andre kan jeg sparke til.”

Hvis du skulle giftes med en kendt person, hvem havde du så gerne set gå ind i rådhussalen?
“Den må jeg næsten melde pas på. Der er da mange pæne damer, men jeg har ikke lige en… Ej, Fergie.”

Hvis du kunne læse tanker, hvordan ville du så bruge den evne?
“Den ville jeg bruge til at læse min partners tanker, så når hun får det svært, kan jeg lige undvige, det vil jeg rigtig gerne. Så vidste jeg, hvad jeg lige skulle gøre i det sekund, eller jeg kunne lige trække mig.”

Hvad er det dummeste eller mest pinlige, du nogensinde har gjort?
“Hvis jeg bare kan tage noget i programmet, så synes jeg, det var virkelig pinligt og dumt af mig at reagere, som jeg gjorde i sidste afsnit, afsnit 7, hvor vi er ude og springe i faldskærm, og jeg vælger at ignorere Christina. Jeg synes, det er virkelig pinligt, den adfærd. Jeg gør det af en grund, men jeg skulle have været voksen og så have sagt, ”ved du hvad, nu sletter vi lige alt, og så har vi det godt”.

Er der noget, man ikke ved om dig, som du enten er særligt stolt af, eller som du har gjort?
“Jeg har haft en vild go-kart historie, hvor jeg også har været Sjællandsmester og Danmarksmester. Jeg kørte go-kart i 8 år jo. Danmarksmester var i ’05, hvor jeg kørte i noget, der hed Rotax Junior. Vi brugte 200.000 kroner om året på go-kart, da det var dyrest.

Og så har jeg jo kørt side om side med Kevin Magnussen. Og han kender mig den dag i dag. Han har kørt mig af i flere løb, ligesom du også ser i Formel 1, hvor han kan køre lidt voldsomt.

Jeg snakker med flere danske racerkørerer. Michael Christensen, som kører Porsche i Le Mans. Christina Nielsen, som også kører i Le Mans. Jeg har også kørt med Thorkild Thyrring.”

Hvis du fik en elefant, og du ikke måtte give den væk eller sælge den, hvad ville du så stille op med den?
“Det havde da været den dejligste gave. Den er da sød, sådan en elefant. Jeg havde da bygget et hus til den, og jeg havde gået ture med den og sådan noget. Sådan som Lille Pers elefant.”

Hvis du var et dyr, hvilket var det så, og hvorfor?
“Klart en spækhugger. Jeg kan godt lide at se dyreprogrammer, og spækhuggeren er nok det mest majestætiske dyr, du ser. Fordi den har ikke nogle fjender. Så er der jo blåhvaler, men de kan faktisk blive jagtet af spækhuggere, for de jagter jo i flok. Så den har ikke nogle fjender, den klarer sig selv, og så er den et flot dyr. Og et klogt dyr.”

Hvad ville du vælge: Kun at måtte spise brasekartofler resten af dit liv, eller kun måtte transportere dig i en go-kart resten af dit liv?
“Den er svær. Så er jeg nødt til at sige brasekartofler, selvom jeg tror, man bliver rund.

Den er utroligt svær… Jeg elsker mad, og jeg kan jo ikke nøjes med brasekartofler. Jeg tror, jeg ville kunne spise det i en uge, og så var jeg træt af det.

Ej, jeg tager go-kart. Jeg kan køre rundt i den, og så kan jeg sidde og snakke lidt med folk. Prøv at overveje at køre i en drive-in i en go-kart. Og så er der jo ingen, der har sagt, man ikke må lave sådan en specielt designet go-kart.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Luna fra 'Gift ved første blik'