Se vores nye lejlighed

Interview med Henriette fra ‘Gift ved første blik’

Mig og Henriette 😀

Som vi har nævnt i et tidligere indlæg, er jeg veninder med Henriette. Så vi tænkte, det kunne være lidt sjovt at lave et interview med Henriette om hendes oplevelser med ‘Gift ved første blik’ – så det gjorde vi, og det følger her 😀

Hvis I synes, det er fedt med sådan nogle interviews, må I meget gerne sige til – for i så fald kunne det godt tænkes, vi ville række ud til nogle af de andre ‘Gift ved første blik’-deltagere.

I attraktionstesten skal man rangere sin mulige partner fra 1 til 7 i kategorierne “Hvor pæn er denne person?”, “Hvor seksuelt tiltrukket er du af denne person?”, og “Hvor meget kunne du se denne person som din fremtidige partner?”. Hvad gav du Claus? Og hvad gav du de andre mænd, som er blevet gift i år?
“Jeg kunne ikke lige på bryllupsdagen umiddelbart huske, hvad jeg havde givet Claus. Men efter at have brugt noget tid med ham, så kan jeg godt huske lidt, og jeg er ret sikker på, at jeg havde givet ham 6 hele vejen ned, eller sådan noget. Jeg kan ikke huske nogle af de andre mænd.”

Føler du, at du bliver portrætteret som den, du rigtig er, i programmet?
“Den, man ser, det er mig, men det er kun nogle små bidder af min personlighed, man ser. Jeg er meget mere end rolige, introverte yoga-Henriette.”

Hvilken ekspert har givet dig det bedste råd, og hvad var det?
“Den af eksperterne, jeg synes, jeg har snakket bedst med, det er Mette. Jeg synes, hun har været rigtig god til at bruge sig selv, når hun skulle forklare noget, sådan at man følte, at hun relaterede rigtig godt til det, man havde på hjerte. Et råd har bl.a. været, at vi skulle huske, at selvom det, vi mødte, måske ikke lige umiddelbart var det, vi havde forestillet os, så er det en en god idé lige at tage et skridt tilbage og gå ind i det igen og give det en reel chance – og have en åbenhed overfor det menneske, der nu stod foran os.”

Er der noget, der ikke kom med i programmet, som du havde håbet, der kom med?
“Ja! Jeg havde jo håbet, at vores samtale (red: samtale med mig, Kathrine) før brylluppet kom med. Fordi jeg synes, at det var meget relevant i forhold til, hvor skidt jeg egentlig havde det, og hvor mange nerver jeg havde på, og hvor nervøs jeg var. Og vi fik en god samtale om det at være nervøs, og at det hele nok skulle gå. Jeg synes også, at det er ærgerligt, at min brudekjoleshopping ikke kom med, at det var rigtigt fint og lidt anderledes, nu det ikke var i en brudebutik. Jeg havde jo også en polterabend, og jeg synes, det var rigtig sødt af mine veninder sådan at overraske mig. Og det er også med til at vise, at jeg ikke bare er rolig og yoga-Henriette.”

Hvad var dine dealbreakers?
“Vegetar er en af mine dealbreakers. Fordi jeg er sådan lidt kræsen, og jeg var lidt bange for at ende med en vegetar, og jeg tænkte, at det kun ville kunne gå galt. Også rødhåret eller helt albino-blond med sart hud. Og det er fordi, at jeg bare ikke tænder på det. Jeg havde ønsket mørkt hår og skæg. Det, synes jeg, bare er godt.”

Hvad, synes du, er mest og mindst tiltrækkende ved Claus?
“Det mest tiltrækkende ved Claus er hans glimt i øjet, det er rigtig godt. Jeg kan også godt lide hans skæg, og så har han et flot brystparti.”

“Det mindst tiltrækkende er, at han bider negle.”

Hvilket andet ‘Gift ved første blik’ par hepper du på efter de tre første afsnit, og hvorfor?
“Efter de tre første afsnit, så hepper jeg på Michael og Christina. Jeg synes, de er søde, og de er meget umiddelbare i deres måde at kommunikere med hinanden. Jeg synes også, at de gør deres for at blive bedre til at aflæse hinanden. Jeg synes bare, at de er virkelig søde og ungdommelige, og de er sjove at følge. De er ikke lige så kedelige som Claus og mig, haha.”

Hvad ville du ændre ved eksperimentet, så det bliver bedre for dem, der skal giftes næste år?
“Mette skal være meget mere i spil. Man kunne godt møde hende dagen efter brylluppet, så man er lidt mere mentalt forberedt på nogle af de ting, der kan gå galt. Hun ved lige, hvad der kan gå galt, hvad vores udfordringer er. Hun bør også være der til sidst, når man siger, om man vil fortsætte med at være gift. For det er hende, man har snakket mest intenst med, så det virker mest rigtigt, at det er hende, man skal fortælle det til. Michael Præst må også gerne være der, selvfølgelig.”

Hvilket mønster ved dig selv håbede du på at ændre i programmet?
“Min ting, jeg har fra tidligere er, når jeg ikke føler nærhed fra min relation, så trækker jeg mig. Og det er noget, jeg håbede på at ændre. At blive bedre til at blive i det, give det en chance, lade være med at være for hurtig i mine handlingsmønstre – og lige trække vejret.”

Hvilket andet tv-program kunne du have lyst til at medvirke i?
“Jeg ville nok gerne være boligstylist i sådan nogle boligprogrammer, f.eks. ‘Boligkøb i blinde’ eller sådan noget. Eller være med i ‘Antikduellen’, hvor man køber genbrugsskatte og så battler til sidst om at sælge det til den bedste pris.”

Og nu til nogle anderledes spørgsmål! Vil du helst gerne angribes af en and på størrelse med en hest, eller 100 heste på størrelse med ænder?
“Haha, oh my god! Jeg vil helst angribes af kæmpeanden. Jeg har gået til ridning, og hvis der kun er en af dem, og den er på størrelse med en hest, så slynger jeg mig sgu lige op på ryggen af den. Jeg er sindssygt vild.”

Hvis du fik en elefant, og du ikke måtte give den væk eller sælge den, hvad ville du så stille op med den?
“Jeg ville da passe den, haha! Den kunne stå ude i baghaven, så ville jeg lære den en masse tricks. Og så skal den hedde Dumbo.”

Hvis du var et dyr, hvilket var det så, og hvorfor?
“Så er jeg en giraf. Jeg har altid godt kunne lide giraffer. Jeg synes, det er et meget smukt og elegant dyr, og de kan godt lide at være i en flok, men samtidig er de også bare deres egne. Nu har jeg jo været inde for at hilse på en giraf, og hvis du vil snakke med en giraf, så skal du have mad til den, du skal have noget godt. Det er ligesom mig, du skal også have noget godt til mig. Det kan være mad eller kærlighed eller venskab. Jeg kommer også helst hen til folk, hvis de har noget godt til mig, haha.”

 

Hepper I på Henriette og Claus? Og var der noget, I gerne ville have spurgt Henriette om?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se vores nye lejlighed