I Aftenshowet for at snakke om 'Gift ved første blik'

Vores præ-Valentinsdag <3

Reklame for flowr.dk

På torsdag er det Valentinsdag. Det bliver ikke blot min og Kathrines første Valentine sammen – det bliver også første gang nogensinde, at jeg skal fejre Valentinsdag med nogen overhovedet. Og det giver nok egentlig meget god mening, siden jeg aldrig havde haft en kæreste før ‘Gift ved første blik’. Ja, jeg har jo egentlig stadig ikke haft en 😀

Der findes folk, der har et ambivalent forhold til Valentinsdag, ved jeg. F.eks. kan man stille spørgsmålstegn ved, hvor meget romantik der er over at give blomster til sin partner på en dag, hvor den romantiske gestus i mere eller mindre grad er forventet. Men der føler jeg lidt, at man kan drage en parallel til bryllupsdagen i ‘Gift ved første blik’ – en dag hvor man som par pludseligt indgår i nogle “unaturlige” rammer, der forhåbentligt kickstarter noget romantik.

Derfor synes jeg faktisk, at det er skønt med en dag som Valentinsdag, der lige kan give én et spark i røven. For romantikken kan nemt blive glemt i hverdagens travlhed. Det sker nok også for mange par, at man kan begynde at tage hinanden for givet, jo længere inde i et forhold man er. Så kan det godt være, den romantiske gestus på en Valentinsdag ikke er helt spontan, men den bunder som regel stadig i de samme følelser som en spontan gestus.

Kathrine elsker blomster!
Men når det så er sagt, så fik jeg lyst til at være lidt spontan og holde en simpel, hyggelig præ-Valentinsdag sammen med Kathrine hjemme i vores lejlighed 😀 (før at vi selvfølgelig også på torsdag skal fejre Valentinsdag!)

Som jeg tidligere har nævnt på bloggen, så er Kathrine meget, meget glad for at få blomster. Så det var selvfølgelig første punkt på dagsordenen.

Her allierede jeg mig med online blomsterhandleren flowr.dk, som i anledning af Valentinsdag har en sød og romantisk Valentine blomsterbuket med bl.a. lyserøde roser og lyserøde gerbera, som Kathrine da heldigvis blev meget glad for. Blomsterne leveres med en 5-dages friskhedsgaranti, og her 5 dage efter står de stadig super flot! Derudover er det dejligt nemt at bestille dem via hjemmesiden, hvor du kan få dem leveret allerede dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 13.

Se Kathrine lege model med blomsterne herunder 😀

Mega romantisk middag
Næste punkt på dagsordenen: Den mest romantiske middag nogensinde.

Indbagt pizza fra Kathrines yndlings take-away sted – og med rødvin til! What more could you want? 😀

Jovist, en god bøf havde måske været mere oplagt, men på den anden side så er indbagt pizza blandet med rødvin også meget sigende for os og vores forhold, da romantik for os i høj grad handler om at være fjollede og afslappede sammen :D. Og så er det jo kun et plus, at man ikke behøver at bruge tid på madlavning, så man i stedet har endnu mere tid sammen.

Dernæst blev den allerede fantastiske aften sluttet af med, at vi så ‘The Notebook’ sammen. Jeg havde aldrig set den før, så det var vist også på tide! Jeg må indrømme, jeg var ret glad for den, men jeg har også altid været en sucker for den slags film. Kathrine hulkede og tudede selvfølgelig til den næsten hele vejen igennem, men det kan næppe komme som en overraskelse for nogen efterhånden :P. Og ja, okay, jeg fældede da også en tåre eller to!

Den gode Valentinsdag?
Er der nogle af jer derude, som skal fejre Valentinsdag? Og hvad er en god date night for jer? 😀

4 kommentarer

 • Susanne Bruun Messell

  Hej I to. Som altid så hyggeligt at følge Jeres historie. Mht. Valentins dag, så er jeg så gammel (71) at dagen forekommer mig lidt opgejlet. Men alligevel: I ugebladet SØNDAG så jeg den mest oplagte Valentinsromantiske middag, “Lady og Vagabonden”. Et fad spaghetti med lækkert krydrede kødboller. I ulige antal, går jeg ud fra! Og altså ét fad.til fællesspisning. Sikkert også noget romantisk cd- musik i baggrunden i mangel af to musikanter.
  Kærlig hilsen til Jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susanne

   Det er helt klart en lidt “mærkelig” dag, ja. Men jeg er stor fan af romantik, så alle tiltag i romantikkens tjeneste er jeg glad for 😀

   Og det er et mega godt forslag med en “Lady og Vagabonden” agtig middag. Det foreslår jeg lige konen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kathrine, du STRÅLER! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Aftenshowet for at snakke om 'Gift ved første blik'