Da jeg droppede ud af Gift ved første blik

Det perfekte match – på papiret

Tidligere kunne I læse om, hvordan jeg på et tidspunkt droppede ud af ansøgningsprocessen til ‘Gift ved første blik’.

Men jeg glemte vist nogle af de sødeste og sjoveste detaljer omkring hele processen – nemlig hvad jeg svarede på de 700+ spørgsmål, jeg fik. Så nu kan I også få et bedre billede af, hvor godt et match Michael og jeg faktisk er. Og så kan I også få lov at se, hvad score jeg gav de andre mandlige deltagere i attraktionstesten!

Det perfekte match
Michael og jeg har, siden eksperimentet sluttede, sammenlignet vores svar fra ansøgningspapirerne, og det har været skræmmende! Ikke nok med at vi stort set deler alle de samme interesser og værdier, så har vi også fuldstændigt den samme IQ. Say whaaat!

Noget andet skræmmende var ligheden i vores foretrukne aktiviteter med en partner. Men det kan I jo selv få lov at bedømme:

Mine foretrukne aktiviteter i prioriteret rækkefølge:

 1. Være sammen med venner og familie
 2. Spille brætspil
 3. Ligge i ske til en film på sofaen
 4. Være kulturelle, mere visuelt end auditivt
 5. Gå en tur i naturen

Michaels foretrukne aktiviteter i prioriteret rækkefølge:

 1. Besøge venner / evt. double date
 2. Tage på brætspilscafe
 3. Dyrke en af vores hobbyer sammen
 4. Tage til kulturelle events
 5. Se film/tv-serier enten hjemme i stuen eller i biografen

Hvad tænker I, er vi det perfekte match?

Min vurdering af Stefan, Ronnie og Carsten
Der var også den her famøse attraktionstest. Så det er faktisk ikke helt gift ved ‘første blik’, da vi netop under ansøgningsprocessen får at se nogle billeder af de andre deltagere plus en kort video på maks. 10 sekunder. Det er en helt ny tilføjelse til processen, som skal sikre, at man også matcher på det ydre.

Jeg fik altså billeder/video af 31 forskellige mænd, hvor jeg skulle vurdere:

 1. Hvor pæn personen er
 2. Hvor seksuelt tiltrækkende personen er
 3. Hvor meget jeg kan forestille mig personen som min fremtidige partner

Dette skulle gøres på en skala fra 1-7 på alle. Michael var en af kun to personer, jeg gav fuld score, men I skal ikke snydes for at se, hvordan jeg vurderede de andre mænd fra programmet 😉

Stefan:

 1. __5__ Jeg synes, personen er pæn
 2. __5__ Jeg synes, personen er seksuelt tiltrækkende
 3. __4__Alt i alt kunne jeg forestille mig personen som fremtidig partner

Ronnie:

 1. __6__ Jeg synes, personen er pæn
 2. __6__ Jeg synes, personen er seksuelt tiltrækkende
 3. __6__ Alt i alt kunne jeg forestille mig personen som fremtidig partner

Carsten:

 1. __4__ Jeg synes, personen er pæn
 2. __1__ Jeg synes, personen er seksuelt tiltrækkende
 3. __1__ Alt i alt kunne jeg forestille mig personen som fremtidig partner

Og selvfølgelig Michael:

 1. ___7__ Jeg synes, personen er pæn
 2. ___7__ Jeg synes, personen er seksuelt tiltrækkende
 3. ___7__ Alt i alt kunne jeg forestille mig personen som fremtidig partner

Jeg var også i Michaels top 3 med en score på rene 6-taller. Det er nu udmærket, han var knapt så gavmild med de 7-taller 😉

Vores idealpartnere
Okay, okay. Ro på, Kathrine. Mange synes brætspil er fedt at bruge sin tid på, og næsten alle synes, at venner og familie er vigtige, og så utroligt er det vel ikke, at disse basic interesser falder sammen med tiltrækning? Jeg er helt enig, men se så her, dah daaaah… Beskrivelserne, vi på forhånd gav, af vores idealpartnere:

Kathrine:

Udseende: Gerne højere end mig og ikke overvægtig i en sådan grad, at han er fysisk hæmmet. Det gør mig ikke noget, hvis han har nogen ekstra kilo, det er at foretrække frem for en, der vejer for lidt.

Personlighed: Empatisk, intelligent, nysgerrig på nye mennesker og dem, som er anderledes end en selv.

Værdier: Tæt relation til familie, ønske om at være social med andre i fritiden, tror på det bedste i mennesker, tror på at mennesket er et dynamisk væsen, som er i konstant udvikling, og at bare fordi, at man har været på en bestemt måde, så behøver man ikke være sådan for altid, nysgerrig på sig selv.

Interesser: At kunne lide at samles med mennesker om spil, leg og sport. Være social.

Heteroseksuel!!!

Michael:

Min ideelle partner er smilende og glad for at grine – det er det klart vigtigste. Hun er et empatisk og tolerant menneske. Hun har gerne en quirky personlighed og/eller nørdede interesser. Hun kan lide at rejse og opleve verdenen. Hun er gerne glad for at se film og binge tv-serier. Hun er et storbymenneske (eller har lyst til at leve i en storby). Hvis alt går godt mellem os, er det fedt, hvis hun også er typen, der ville være klar på, at vi starter et eller andet kreativt projekt sammen, f.eks. at lave film eller skrive. 

Still a coincidence? I think not! haha

Et godt match på papiret er selvfølgelig langt fra lig med et godt match i virkeligheden, men i vores tilfælde er alle disse fælles interesser og forestillingen om vores idealpartnere kun blevet til en styrke for os. Vi føler os begge to som de heldigste kartofler i hele verden og havde aldrig drømt om, at der var så godt et match til os derude!

Hvad er jeres holdning til “modsætninger mødes” vs. “lige børn leger bedst”, eller hvad man nu skal kalde det? 🙂

12 kommentarer

 • Lonnie Irene

  Så fint et match! Hvad var jeres IQ-score så, hvis man må spørge.. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Lonnie Irene

   Den score vi begge fik var på 128 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da sjovt at læse – især at du scorede Ronnie så højt🤪🙈

  Det er godt at matche – men det modsatte kan også være magisk. Min (nu ex) mand og jeg matcher meget dårligt; jeg er spontan og flyvsk, og han har brug for rammer og struktur.
  Vi blev skilt – men fandt hinanden igen. Parterapi har hjulpet os til at huske på at vælge til, og at lære at se hinanden igen – puha, det var hårdt!

  Så min tro på det er; så længe kærligheden er til stede, så går det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej SlinkyPiinky

   Jeg må indrømme, at jeg selv blev overrasket over at se, at jeg havde scoret ham så højt dengang!

   Det er jeg slet ikke i tvivl om! ❤ Men så har I nok også har nogle af de samme værdier og drømme for fremtiden? Det hjælper også lidt til at holde gang i kærligheden. Kærlighed er en sjov størrelse, men det vigtigeste er bare, at man giver den alt, hvad man har, når man så møder den ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  I er SÅ gode sammen!! Har nydt at se GFVB og nu følge jer her😊 min mand og jeg mødte hinanden på Skanderborg, og et blik var rigeligt på hinanden, var rigeligt, vi var/er skabt til hinanden. Forskellige baggrunde, jeg er skilsmissebarn og opvokset på vestegn i en ghetto, han er fra familie Danmark, opvokset i Nordsjælland på den “rigtige” side😂 Men vi er så ens på alle måder og så alligevel ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Sarah

   Det er vi så glade for at høre!
   Det er sjovt, der minder jeres baggrunde jo lidt om vores, bare omvendt. Og det betyder bare ingenting, når man så passer sammen på alle andre måder! Når han så er der, så er man bare ikke i tvivl ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er faktisk lidt misundelige på jer! Herhjemme er vi “ to modsætninger” der har mødtes, og det går godt på 14 år🤞🏻👏🏻 Men ville virkelige ønske vi havde andet til fælles end hus & børn😉 Jeg håber vi når børnene bliver større kan finde en ny fælles hobby🤞🏻
  Men stort tillykke med jeres perfekte match 💖 Jeg var vilde med jer fra starten❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla

   Tusind tak! 😀
   Der må have været vild fyrværkeri og kemi, da I mødte hinanden! Det er også så sejt, at I har fundet hinanden I det og stadig står så stærkt! Men selvfølgelig er det da at håbe, at der bliver tid til at dyrke noget sammen. Et af de 700 spørgsmål vi skulle svarer på, omkredsede netop denne “problematik”, hvilke interesser har du, og hvor vigtigt er det, at din partner også interessere sig for det? Det er jo vidt forskelligt, hvad man har behov for! Men jeg må nu indrømme, at jeg er meget glad for, at vi kan lide alle de samme ting 😀 <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina Rubini Rordam

  Når man tænker på, hvor mange 100 (måske 1000) der skrev ind, for at blive castet til GVFB, og hvor åbenlyst i to var et match, så giver det jo i den grad mening, at vi andre dødelige dater i årevis uden held! Jeg troede på jer ved første blik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marina

   Det er mega fedt, som andre kan se, at to mennesker, som lige har mødtes, passer så godt sammen 😀
   Så vidt jeg husker søgte 582 om at være med i programmet, så ja mange 100! Og det giver så meget mening. Det var også en af grundene til, at jeg meldte mig i første omgang. Jeg tror på videnskaben, og jeg havde en god fornemmelse for, hvad jeg gerne ville have, jeg havde bare ikke en anelse om, hvor jeg skulle finde det! Det kan være så svært altså!

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tænker at der forskellige former for matches, som kan lykkedes. Når et match er bundet op på “modsætninger mødes”, så tænker jeg at der også er nødt til at være et fælles fundament, for at det kan lykkes. I har rigtig til fælles! Som to puslespilsbrikker, der efter lang tids søgen har fundet deres pladser sammen. I komplementerer hinanden så godt, og jeres forhold virker simpelthen så rigtigt, og når noget er meget rigtigt, så er det også meget smukt. Tillykke med jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille

   Tusind tak! Vi har nemlig så meget som passer sammen! Det føles lidt som en “nårh, der var du jo!”, da jeg mødte Michael, Fuldstændigt rigtigt og uden forbehold. Det føles også bare så rigtigt, der er vitterligt ikke noget, jeg hellere vil end at bruge min tid med Michael <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg droppede ud af Gift ved første blik