Vores første år sammen - i billeder

Vores 1-årsdag!!!

I går fejrede vi vores bryllupsdag <3 <3 <3

Tiden er fløjet, og der er simpelthen gået et år, siden vi blev gift ved første blik på Vejle Rådhus. Det har været den vildeste tur, og hvis I har lyst til at se et “recap” af vores første år sammen i billeder, kan I se det lige her.

Mange kunne måske tænke, at det ville være normalt for os at stadig være i en slags kæreste- eller dating-fase, siden vi “kun” har kendt hinanden i et år. Men vi er for længst nået til det stadie, hvor vi elsker hinanden fuldt ud og betragter hinanden som den, vi skal dele resten af livet med – uden den mindste tvivl i vores hjerter.

Selvom vi tog ægteskabsdelen seriøst, da vi meldte os til, så var der nok ikke nogen af os, der uden for dette programs rammer nødvendigvis ville have haft travlt med at tage skridtet om at blive forlovet og gift i et eventuelt parforhold. Men nu hvor vi har været gift i et år – og i det meste af den tid har elsket hinanden – så er vi virkelig glade for, at vi ikke bare dater, men at vi er gift. Det har en værdi og betydning, der gør, at vi altid er sikre på hinanden – vi er hinandens “partners in crime” for life, og hvad end der må opstå af uenigheder eller problemer er kun noget, der vil gøre os stærkere, fordi vi er forpligtede til at snakke ud om det med hinanden og være der for hinanden.

Vi har taget et stort skridt!
At blive gift med hinanden er et ret stort skridt i et parforhold, der er svært at overgå. Men der er jo en ting, der normalt hører sig med til at blive gift… Nemlig at skifte navne. Og det har vi nu gjort for yderligere at markere og fejre vores ægteskab.

Det betyder, at vi nu hermed hedder Michael og Kathrine Kelså Harders.

Kathrine opgav sit mellemnavn – hvilket var svært at gøre, da hun ikke kun tilføjer til, men også mister noget af sin “identitet”. Hun har ikke længere sin mors efternavn, og hun deler heller ikke længere efternavn med nogle af sine søstre. Det skal hun lige vænne sig til. Nu har hun tilføjet Harders som sit efternavn, mens Michael har tilføjet Kelså. Det var bare en hurtig tur inde på borger.dk, 500 kr. per navneændring, og bum, så var det fikset efter et par dage. Det giver nok ikke helt den samme følelse, som hvis det var sket i forbindelse med, at man blev viet, men ikke desto mindre er det en meget rar bekræftelse af os som ægtepar.

Det skal fejres!
Vi skal først “ægte” fejre vores bryllupsdag her i weekenden, hvor vi først om fredagen tager på Badeanstalten i Silkeborg for en omgang massage og par-wellness. Og det følger vi simpelthen op på om lørdagen med et fuldbyrdet spa- og wellness-ophold på Hotel Vejlefjord. Det samme sted, hvor vi havde vores allerførste overnatning sammen. Det bliver rigtig dejligt, og vi glæder os til at dele billeder derfra 😀

Men selvfølgelig skulle det også fejres i går. Vi startede med at udveksle gaver. Kathrine gav Michael et parforholds-brætspil ved navn ‘Monogamy’. Ud over blomster gav Michael to gaver til Kathrine. Først en lidt personlig gave… Kathrine ønsker sig rigtig meget en hund, men det er ikke lige helt tidspunktet for os at få en, så i stedet fik hun “Vuffi”, et hunde-tøjdyr, til hendes samling af bamser 😉

Gave nummer to var et sølv-armbånd af Sif Jakobs, som I også kan se Kathrine flashe herunder 😀

Derefter tog vi ud og spiste middag sammen på Marco Polo i Silkeborg. Det er lidt blevet vores stamsted, når vi inviterer hinanden ud for at spise.

Og så tog vi hjem og åbnede den vin, som Kathrine gav Michael i morgengave for et år siden – en Dosterras Vermell rødvin, som altså skulle være bedst efter et år. Så Kathrine havde allerede dengang fremtiden in mente, og den smagte da også godt – og næsten lidt sukkersødt 😉

Endelig sluttede vi aftenen af med at gense vores vielse for første gang siden, at programmerne blev vist tilbage i efteråret. Det kan stadig give nogle sommerfugle i maven at kigge tilbage på vores første øjeblikke sammen. To mennesker der reelt set ikke anede alt det gode, de havde i vente 😀

Det er i øvrigt sjovt at tænke på, at vores første øjeblikke sammen er dokumenteret for evig tid, og at vi ville kunne vise det til vores børn, når de er blevet gamle nok til at forstå det.

Vores fremtid sammen
Hvad byder fremtiden på? Mange flere bryllupsdage i hvert fald <3

Afslutningsvis vil vi gerne sige, at vi er evigt taknemmelige for opbakningen, støtten og hjælpen fra vores familie og venner, DR1, eksperterne, produktionsselskabet Snowman, vores VJ Martin, de søde castere Henrik og Lotte, og ikke mindst alle jer søde mennesker, der læser med og stadig har lyst til at følge med i vores liv. Det har været den største lovestorm, den mest eventyrlige historie og ganske enkelt livsforandrende <3

 

P.S. Tillykke til Stefan og Vanessa, som jo også i går fejrede deres bryllupsdag 😀

13 kommentarer

 • Er helt vild med sølv armbåndet fra Sif Jakobs 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Kathrine & Michael!
  Jeg falder først lige over dette blogpost nu, da jeg selv er ude at søge inspiration til en årsdag (dog ikke gift – endnu 😉 ). Tillykke med navneændringen – det er altså en stor ting!
  Rigtig god idé med tur på hotel! Jeg har også lige kigget på https://comwell.com/weekendophold, som nogle steder har spa. Det tror jeg sgu jeg gør! Håber I dengang havde en god tur!
  Kh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie

   Tak, vi havde en helt fantastisk tur – så meget at vi også i år tog på Vejlefjord igen 😀

   Det lyder lækkert med Comwell – det har vi også hørt godt om 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kæmpe stor tillykke i 2 fantastiske mennesker ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edda

  Hvor er den bluse flot til dig, Kathrine 🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna

  Hjertelig tillykke. Så skønt for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Hjertelig tillykke❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med navneændring 🙂
  Lyder som en dejlig dag og gode gaver, god måde af fejre og få drukket vingaven 🙂
  Og jeres weekend bliver da helt fantastisk og afslappende og sikkert også lidt minderig som jeres gensyn med bryllupsoptagelsen 🙂
  En dejlig dag og god fejring til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Tina ❤️

   Det bliver den mest afslappende weekend nogensinde i hele mit liv, tror jeg. Og Kathrine har faktisk heller aldrig været på et spa-ophold før, så dejligt at vi kan dele den oplevelse sammen.

   En rigtig dejlig dag til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første år sammen - i billeder