Status: Hvor er vi nu?

Status: Hvor er vi nu?

I har set mig græde. I har hørt om Michaels forhenværende titel som ’voksen-jomfru’. I har set os være ved at kaste op af grin. I har set os med familie og venner, og I har lagt øre til et par af Michaels jokes.

Men hvor er vi så egentligt i dag?

… Vi er stadig gift, stadig lige så lykkelige som I har set på TV, og vi bor stadig sammen. Michael er faktisk flyttet permanent ud af sin herrehybel i Århus, og han har nu adresse i Silkeborg og det hele. Han har taget endnu mere fedt gamerudstyr med til vores lille skandinaviske hjem. Og hvilket skandinavisk hjem har ikke brug for TO computerskærme? Vores har i hvert fald! Og to fjernsyn. Og to gamerstole!!! Nårh nej, kun en, men jeg er jo endt med at blive ret glad for det rædsel, så jeg burde måske få min egen – hvad synes I?

Store planer for fremtiden
Faktisk er vores plan ikke at blive boende i lejligheden her. Så vi er på udkig efter vores eget, som i helt eget. Vi har nemlig brug for lidt mere plads. Mere specifikt har vi brug for et værelse mere. I har jo alle kunnet se, hvor lykkelige vi så ud, og når man er så lykkelige og flytter sammen, jamen så kommer der bare mere til. F.eks. en gamerstol og det største gamer set-up, jeg har set i levende live! Så det skal selvfølgelig ind på sit eget værelse ASAP! Selvom gamerstolen er så kært et eje for os begge, især Michael, så kan den bare ikke stå midt i stuen!

Planen er dog ikke, at det ekstra værelse skal være gamerværelse for altid. Vi drømmer om børn. To styk og måske en smutter. Vi har allerede børnenavnene på plads. Det var slet ikke svært at blive enige om, selvom Michael har et super uptight forhold til navne. F.eks. er den eneste måde at skrive Kathrine på med K og TH – heldigt alligevel. Han mener også, at Michael er det bedste drengenavn i verden, og han drømmer inderligt om at få en søn, som skal hedde Michael Jr. – not gonna happen!

1-årsdagen skal fejres på en helt speciel måde
Nu vi snakker om navne, så er der flere planer. Vi er jo rigtige, ægte trolovede, men vi deler ikke efternavn! Hvad er det for noget? Så på vores 1 års bryllupsdag kommer der navneskifte. Efter meget diskussion er vi nået frem til, at vi begge ændrer efternavn til Kelså Harders. Jeg mener dog, at vi burde hedde Harders Kelså, men det andet lyder bare bedre. Øv øv. Men ærligt talt, så er jeg bare lykkelig over at være blevet smedet sammen med så dejlig en mand.

Så vi er ude at kigge på ejerlejligheder og drømmer stort. Vi kommunikerer stadig stærkt, roligt og ærligt, og vores største ”konflikt”, om man vil, har I set på fjernsyn i afsnit 3 og 4. Jeg har aldrig i mit liv følt mig så in sync med et andet menneske. Det har føltes som to puslespilsbrikker, der faldt i hak.

Snart bliver vores navne kombineret! Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 8 (DR).

De store ord
Det er vildt at se, at vi allerede snakkede om de store ord i det sidste afsnit af Gift ved første blik her til aftes, for der var vi ikke endnu. Så vi var nok blevet spurgt af vores kære VJ. Men siden da har vi sagt det højt til hinanden og alt muligt.

Umiddelbart efter optagelserne sluttede, tog vi på sommerferie. Michael tog på VM-tur til Rusland, og før han kom hjem igen, tog jeg til Spanien. Vi skulle derfor være adskilt i to uger!!! Det er vildt lang tid, når vi har været sammen næsten hver dag, siden vi mødtes, samt kun kendt hinanden i seks uger. Men selvom vi havde forudset, at det ville blive svært, og selvom jeg har ekstra meget brug for bekræftelse, når vi er adskilt, og Michael ikke er vant til længere telefonsamtaler, så gik det så godt.

Vi savnede hinanden utroligt meget og snakkede derfor i gennemsnit i telefon sammen en time hver aften. Og selvom vi ikke sagde det i telefonen, så fandt vi senere ud af, at det var det der, vi begge tænkte, ”jeg elsker dig ”, for første gang. Det var som om, det ville være det mest naturlige i hele verden at afslutte samtalerne med: ”Jeg elsker dig, vi snakkes”. Men det gjorde vi ikke.

Da jeg var kommet hjem fra Spanien, tog vi sammen til Marokko. Vi havde en fantastisk ‘anden bryllupsrejse’ helt uden tredje hjul – og det kommer vi også til at skrive mere om i et senere blogindlæg med MASSER af billeder. Samme aften som vi kom hjem fra Marokko, lå vi i sengen om småsnakkede, som man jo gør. Her siger jeg, så stille, så man næsten ikke kan høre det, at jeg har haft lyst til at sige ”jeg elsker dig” ret mange gange på det seneste, men ikke gjort det, for sådan er det jo ikke. Michael kigger ned på mig, kysser mig på panden og sige, ”men jeg elsker dig”. Mit ansigt flækker i verdens største smil, før jeg kryber til korset og siger, at jeg også elsker ham. Det var virkelig dejligt endelig at få det sagt og lige så skønt at få at vide.

Kærligheden blomstrer, lykken er stor, og fremtiden er spændende. Og allervigtigst – vi har en Snapchat streak på 115 dage – som har kørt lige siden bryllupsrejsen!!!

79 kommentarer

 • john nielsen

  Held og lykke fremover i er to dejlige svar på den nye generation.

  Med gode tanker om fremtiden for jer.mvh. John

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Rasmussen

  Kære Michael og Kathrine Tusind tak for en helt overvældende god historie. Det har været utrolig lærerigt at få lov til at se demonstreret ‘for all the world to see’ hvordan man kan etablere en god relation ved blandt andet at turde se, vedkende sig og fortælle hinanden åbent om sin egen sårbarhed. Det var jo netop ikke kun jeres historie, der rullede over skærmen i de uger, men en vedkommende historie om os alle sammen.
  Og da I i sidste afsnit blev spurgt, om I ville fortsætte med at være gift, nåede jeg lige at tænke: “Han falder sgu på knæ for hende…” men fik så næsten kaffen galt i halsen, da det faktisk skete. “Han gjorde det sgu!!” råbte jeg højt ud i min egen stue 🙂 Åh, hvilken herlig slutning for os alle sammen!
  Nu har jeg brugt denne dejlige formiddag på at svælge i jeres blog over morgenkaffen, men når jeg om lidt logger af, er det med det håb, at den styrke og integritet, som hele Danmark har fået lov til at se udfolde sig hos jer, også vil kunne give jer det liv, I – og vi alle – fortjener, når kameraer og sociale medier er slukket og lukket ned. Jeg håber for jer, at jeres “kändis”-status ikke kommer til at fylde for meget i jeres forhold og jeres liv fremover. Lad forholdet og livet fylde. Det tror jeg sagtens, at I kan, men jeg syntes, at det skulle siges, og det er med det håb, at jeg ønsker jer begge alt godt fremover. Mange hilsner fra Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Christine

   Tusind tak for den søde besked! Vi har været meget glade for at dele vores historie, og vi håber, som du selv siger, at mange andre har kunne få glæde af den.
   Det var så vildt, jeg havde slet ikke selv regnet den ud 😀
   Tak for den bekymring, og vi er også selv meget opmærksomme på, at dette kun skal være noget, som kan bidrage positivt til vores liv sammen. Hvis det stopper med det, så stopper vi også. For nu hygger vi os med dette fælles kreative projekt 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Reimer

  Jeg elsker jeres historie, og jeg heppede på jer gennem hele sæsonen og var meget tidligt helt sikker på, at I var og er et perfekt match. Jeg ønsker jer alt godt og glæder mig til at følge med på jeres blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Anne

   Hvor er det dejligt at høre, at du er en trofast del af heppekoret 😀
   Tusind tak for lykønskningen, og vi er glade for, at du vil forsat vil følge med! 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Ønsker jer alt det bedste for fremtiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Bundgaard

  Hej i to skønne mennesker:). har fulgt med i jeres udvikling. Har brug for en tv-opfølgning så vi kan se hvordan det går når I flytter og får børn. .ok spøg til side, synes i er dejlige i to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Brandt

  What en stor snapchat streak! HAHAAHAHAHHAH! LMAO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja! Der er sikkert mange derude, som har en endnu større en, men status i dag er nu 120 dage i træk 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej I to. Jeg faldt lige tilfældigvis over Jeres fb side og kom forbi bloggen. Jeg har fulgt Jer og hvor var det fantastisk at se to unge mennesker (jeg er 34 😂😂😂), men se Jer åbne Jer og virkelig gi Jer 110% begge to. Det kunne mange lære noget af. Min kæreste og jeg har selv en vild historie med os. Og her snart 3 år efter har vi en søn på 16 mdr.
  Og til sidst, fuuuuck jeg tudede da der kom frieri på tv. Så pisse fedt og bekræfter jo virkelig at I to mener det og vil hinanden. Alt godt I fremtiden til Jer. Husk aldrig at glemme hinanden eller Jer selv. Heller ikke når to bliver til flere ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Lene

   Tak for at dele dine tanker med os. Vi håber også, at nogle kan lærer lidt om åbenhed, og hvor godt det er for et forhold 🙂
   Hvor lyder det virkelig dejligt! Tillykke med det:D haha ja, den scene rører mig stadig, når jeg ser den. Der er bare så meget kærlighed lige der!
   Vi vil gøre vores alleryppereste for at huske på hinanden, også når vi skal til at starte familie ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Aldrig har jeg heppet så meget på et par fra Gvfb som jeg gjorde med jer 2.. ! I er for skønne og har været igennem en vild og imponerende udvikling begge 2. (Psst. sig det ikke til nogen, men jeg vrælede også lige lidt i slutningen af sidste program.. ! 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Louise

   Årh hvor er det godt! Det har været den vildeste oplevelse, som bare er kommet smadrende og fortryllende ind i vores liv, har vendt det hele på hovedet og skabt noget helt fantastisk 😀 ❤

   Jeg skal nok passe på din hemmelighed 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Aagesen

  Det har været en dejlig oplevelse at se jer begge to. Lige fra start af har i været søde og omsorgsfulde for hinanden dejligt at i sammen har fundet kærligheden. Ønsker jer alt det bedste for fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  I er virkelig søde i 2…😊 Tak for godt tv, og alt held og lykke i fremtiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Frandsen

  Kære Katrine og Michael hvor er i bare de sødeste empatiske, sympatiske jordnære og hudløse ærlige mennesker ❤️Håber at i kan blive ved med at holde fast i Kærligheden og hinanden . Held og Lykke til og med jer ❤️❤️❤️Venlig hilsen Birgitte Frandsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Birgitte

   Hvor er det dejligt at høre sådanne søde ord! Vi satser stærkt på at holde ved kærligheden og hinanden ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  I to er bare det sødeste om mest sympatiske par. Ønsker her alt det allerbedste i fremtiden❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Ellen

   Tusind tak, hvor er det dejligt at høre ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  For pokker – hvor bliver man bare rørt af at følge jer. I får alle mine kærligste tanker med jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Dere altså! Jeg skylder på Michael for at jeg traff min mann, så jeg er utrolig glad for at han har deg, Kathrine. Selv om vi aldri har møttes så har jeg sett alle programmene og du er et herlig menneske! Håper at vi en gang kan møtes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Mona

   Tusind tak! Jeg glæder mig til forhåbentligt at møde dig og din mand snart, om det så bliver i Danmark eller i Norge 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Troede ikke jeg kunne blive så rørt over et tv program, men for pokker hvor jeg bare håber på det bedste for jer to pragtfulde og smukke unge mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annett

  ❤️tillykke med jeres kærlighed, så dejligt livsbekræftende ….. glæder mig til st følge jer på kærligheds vej ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Annett

   Tusind tak! Vi er glade for, at du har kunnet lide at følge os ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renè

  skønt at se nogen finde sammen
  og blive så glade for hinanden det er da bare livsbekræftende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej René

   Vi er så glade for, at du har fundet det værdigtfuldt at følge med i vores liv. ❤

   MVh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Dejligt at se på jer sammen.
  I er meningen med livet. I elsker hinanden – I elsker livet. Derfor elsker jeg / vi jer. TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Henrik

   Årg for pokker da også ❤ Hvor er det bare skønt at høre! Det er så dejligt, at kunne dele glæden og lykken med jer alle sammen ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Smukke unge mennesker, vi elsker også jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Sabina

   Tak for alt kærligheden ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  I må lige opklare en ting for mig: Hvad er en VJ? Også vi glæder os til at følge jer, vi er helt forgabte i særligt Michaels måde at være i et forhold på, rummelig, grounded og velovervejet – dejligt at se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Lise

   En VJ er en video journalist. Det er ham som har fulgt os med et kamera og filmet os imens 🙂
   Michael er nemlig bare en stjerne! Jeg kunne slet ikke forstille mig en bedre mand en ham! Han er nemlig så god ved mig, rummer mig og forsøger altid at forstå mig. Jeg kan godt forstå at I er betagede, det er jeg nemlig også ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Elsker at se jer! I virker virkelig til at være nogle vidunderlige mennesker og sikke en udvikling, wauw! Alt det bedste til jer, tillykke med kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Trine

   Hvor er det dejligt at høre! 🙂 Tusind tak for din opbakning, det sætter vi pris på!

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  I er en kæmpe inspiration for min unge datter og hendes første kæreste. De har set alle udsendelser sammen, og brugt jeres dejlige historie for afsæt for at finde et liv sammen. Tak af hele mig hjerte. Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Liv

   Hvor dejligt at høre! Det er jo netop sådan noget, vi håber på. At kunne være en inspiration og et forbillede, som hjælper andre med det allevigtigeste her i livet- kærligheden! Hils din datter fra os, og sig at hun er så sej! 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hogrefe

  Stort tillykke med kærligheden💕💖💕 Fantastisk livsbekræftende at følge jer både på tv og her.
  De bedste ønsker til jer❤🍀❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Helle

   Tusind tak for støtten, det sætter vi stor pris på! 😀 Dejligt at du forsat vil følge med!

   MVh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max

  Hvor er det dejligt med kærlighed! Vi heppede på jer fra starten af, mig, min kone gennem tyve år og vores fire døtre. I virke helt perfekte sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Max

   Hvor er det godt at høre! Vi synes også, at vi er helt perfekte sammen, det er fedt, at I kan se det samme 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvor er det skønt. Nyd det og pas på hinanden, og husk på hvor heldige I er at have hinanden hver især, må I leve for evigt sammen i et liv fyldt med kærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Jane

   Tusind tak for din søde besked! Vi skal gøre vores ypperste for at huske på hinanden, også når hverdagen presser på! <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Hansen

  Et stort tillykke med jeres kærlighed, jeg smelter fuldstændig når jeg ser jer og ønsker jer SÅ meget godt i jeres fælles fremtid. Dejligt at i har lavet en blog, for jeg var helt vemodig da jeg skulle tage afsked med jer i går ( og jeg ser normalt ikke gift ved første , det var jer der fangede mig ind 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Ann

   Tusind tak for de søde ord! Det gør os så glade, at du forsat har lyst til at følge med i vores liv sammen- så er det hele lige knapt så trist 🙂
   Vi er glade for, at vi fik fanget din opmærksomhed, og vi håber, vi har givet dig og resten af Danmark lidt med videre ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette sørensen

  Simpelthen så søde begge to og ydmyge ift. til kærligheden. Pas på hinanden og jeg glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Jette

   Tak for de søde ord! ❤Vi lover at passe godt på hinanden, og vi er glade for, at du har lyst til forsat at følge med!

   Mvh.Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Størst af alt er kærligheden, når den er helt rigtig❤️ Stort tillykke med jeres kærlighed😭 Det smitter helt ud i stuerne- Tak fordi i deler🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Susanne

   Og det er den bare! Vi er glade for, at du har nydt at følge med😊

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Waouw… Og bare kæmpe tillykke.. Troede på jer igennem hele programmet… Hvor er det fantastisk for jer, fælder en lille tåre for jer og jeres kærlighed.. Endnu engang tillykke og alt held og lykke til jer i fremtiden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Katrine

   Tusind tak for tiltroen, lykønskningerne og opbakningen. Vi har heller aldrig helt kunne forstå tvivlerne 🤗

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  VRÆÆÆÆÆL 😭 Hold da op, hvor er det dejligt, at se at kærligheden kan være så stor og gensidig ❤️ Et kæmpe stort tillykke med jeres kærlighed, og et kæmpe tak, fordi vi måtte følge med.
  Michael, mange danske mænd kunne lære lidt af dig. Den måde du formår at se og anerkende Kathrine på, det er en særlig gave at have. Du er en sand gentleman 👍🏻
  Al held og lykke i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Stephanie

   Vi håber, at dine tårer er ved at være tørre igen 🙂
   Tusind tak, og det var så lidt. Vi er så glade for, at have fået lov til at dele vores historie med jer!

   Jeg er helt enig! Han er så god for mig. Det er så trygt og dejligt at vide, at jeg aldrig er forkert og altid er god nok. Og det er han bare! Der er så meget mere til at være en gentleman end at holde døren og trække stolen ud! ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Hej Kathrine og Michael
  Nu har jeg ikke rigtigt fulgt med i det men da det kom igår kunne jeg allerede se det gik kun en vej og det var ⬆️ Så man kunne godt se kærlighed og hvad det sluttede med❤️💞
  Og et enkelt spørgsmål: kan nogen af jer synge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Emil

   Hvor er det dejligt at høre, at vores kærlighed også var så tydelig for en, som ikke har fulgt så meget med. Senere i dag kommer der et nyt oplæg, hvor der er en lille smagsprøve på vores sangtalent, så kan du selv få lov at være dommer 😂😉

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Min kæreste og jeg har heppet på jer siden starten. I er så godt et par 🙂

  I dag så vi jer på gågaden i Silkeborg kysse hinanden – jeg havde så meget lyst til at råbe SPOILER tværs over gågaden 😀
  Nu vidste vi jo godt hvad aftenens finale afsnit ville ende med.
  Men på den anden side så var vi også bare så glade på jeres vegne.

  Alt lykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Jens

   Hvor er det hyggeligt og dejligt, at I har heppet med fra sofaen. Beklager spoileren, jeg håber, vi er tilgivet. Det kan være svært at gemme kærligheden væk 😇
   Hvis I ser os en anden dag, må I gerne sige hej, hvis I lyster 😉
   Og så er det jo bare dejligt, at I kan føle glæden gennem skærmen 😄

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Arhmeen, hvor bliver man glad, når man ser på jer to! ❤️ Stort TILLYKKE med kærligheden. Lidt hyggeligt at alle vi foran fjerneren, fotsat kan følge med i, at I vil hinanden og kærligheden.
  Jeg var dog godt klar over, hvilken vej det gik, da Kathrine ret hurtigt blev interviewet siddende i gamerstolen! 😉
  All the Best til jer to! ❤️💙
  Vh Lene
  NB. Skøn artikel i den sidste “Folkeskolen”, Kathrine! 😊L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Lene

   Dejligt, at du har nydt at følge vores lille rejse og at du stadig har lyst til at følge med 😊
   Den gamerstol var bare et kæmpe vendepunkt og afslørede det hele haha 😂

   Tusind Tak! Jeg synes også, at den blev rigtig fin 👌

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er skønne sammen, jeg vidste I ville holde 😃❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Christina

   Tak – ja, vi holder absolut stadig! ❤

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åh I er bare så skønne I to.. 😍😍😍
  Hurra for at I har startet en blog, så man kan blive ved med at følge jer. 😁

  Ps. Kathrine, jeg har været igennem samme rejse med gamerstolen og de dobbelte computerskærme – hele arrangementet står nu på 3. år i stuen, og jeg kunne ikke længere forestille mig det anderledes, for det er nu meget hyggeligt at man er i samme rum, selvom man laver hvert sit. 😊
  Pps. Sådan en stol er super god at amme i, når I kommer dertil.. 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Signe

   Tusind tak for støtten – og fedt, at du vil følge med! Jeg er også kommet til at holde lidt af den der grimme gamer-stol, og det er godt at vide, den også kan være nyttig om nogle år 😉

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victor

  Har fulgt med fra starten af og jeg synes det er så skønt at se at i stadigvæk er sammen!

  Fornøjelse med den gamerstol Michael! Mon ikke du kan få lokket Kathrine til et spil Fortnite i fremtiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Victor

   Dejligt, at du har fulgt med! Han kunne sagtens få lokket med mig til det. Sidder faktisk i den lige nu og svarer dig. Så mon ikke også jeg kunne lokkes til fortnite 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette Thomsen

  Kære Kathrine og Michael! Først for fremmest hjertelig tillykke med kærligheden! Så skønt at følge jer og jeres smukke udvikling sammen. At se jeres glæde for hinanden er så livsbekræftigende! Fedt I har lavet bloggen 🙂
  Kæmpe highfive fra Odense,
  P.s. Kathrine hvor er det skønt at du også måtte eje en smækker-lækker-gamerstol 😉 De er grimme, men Mega gode at side i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Lenette
   Mange tak for roserne og high-fivet 😉
   Jeg har jo ikke anskaffet mig en endnu, men overvejer det. Men synes det er fedt, at du bakker op om ideen! Så er jeg lige et skridt tættere på at anskaffe en 😀
   Mvh. Kathrine (Som sidder i gamerstolen lige nu)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørn

  Hej Kathrine og Michael.
  Det har været dejligt at følge jer på DR. Dejligt at se og høre, I er glade for hinanden(stadigvæk). Pøj pøj med alt i fremtiden. Mvh. Jørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Jørn

   Tusind tak! Dejligt, at du har haft lyst til at følge os! Det håber jeg, at du fortsat har lyst at gøre her på bloggen. 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Byrgesen

  I er så supersøde og det perfekte match👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Tusind tak, Birgit! Vi kunne ikke være mere enige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Tillykke med kærligheden og hinanden. I er fantastiske og jeg har heppet og troet på jer hele udsendelsen igennem. Tak for at dele oplevelsen med os via jeres blog. De bedste ønsker til jer begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Anni

   Tusind tak! Hvor er det dejligt med din opbakning, og vi er glade for, at du fortsat har lyst til at følge os! 🙂

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Hvor er vi nu?