Vi har startet en brætspilskanal!

Gode rejser du kan tage familien med på til sommer

Annonce

Går I derhjemme og er i gang med at planlægge, hvilken ferie I skal nyde til sommer? Det kan være svært at beslutte sig i en familie, hvor alle har hver deres holdning, drømme og ønsker. Hvis I har svært ved at blive enige om ferieformen og destinationen, kan I læse med her for at få et par gode ideer til, hvilken rejse I kan vælge at tage på.

 

 

Tag en fodboldrejse i Europa

En sjov ferie, som er lidt anderledes end den klassiske familietur, er fodboldrejsen. Rejseselskabet Spies arrangerer en masse forskellige fodbold rejser til England eller Spanien, så I kan komme afsted og opleve fodboldkampe i de store, europæiske ligaer på stadion.

 

Man kan arrangere rejsen selv, men ved at vælge et rejseselskab som Spies får I både officielle kampbilletter, et godt placeret hotel med morgenmad og trygheden i at der er sørget for det praktiske. Hvis man blot ønsker at kunne læne sig tilbage og tage af sted, er det derfor en fin mulighed for at komme på fodboldferie.

 

Chartertur til syden

I kan også overveje at smutte en tur til Sydeuropa – og hvis I er til all inclusive, solferie og masser af pool og strand, kan I overveje at booke en charterrejse, eventuelt med et rejseselskab, som kan stå for selve planlægningen af rejsen, så I kan slappe af.

 

 

Kulturferie til europæiske storbyer

Hvis I ikke er så meget til charter og strand, er det i stedet en mulighed, at I smutter på ferie til de store byer og hovedstæder i Europa. Byerne er i mange tilfælde rige på kultur og historie, så der er god mulighed for at opleve en masse spændende, hvis det er den type ferie, I vælger at tage på. I kan i fællesskab forsøge at blive enige om, hvilken by det skal være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har startet en brætspilskanal!