Vi har startet en brætspilskanal!

Er du i tvivl om, hvilke produkter du kan bruge på din baby?

Annonce

Som forældre kan der måske være en pirrelighed og sensitivitet vedrørende de ting, der kan have en effekt på babyen. Måske er du en smule nervøs for at komme til at gøre noget forkert, eller på anden vis forstyrre din babys krop og udvikling. Her kan produkter af forskellig art måske i særdeleshed være et svært punkt, da de jo so bekendt kan indeholde alskens stoffer.

 

 

Cremer til for eksempel rød numse baby

Nogle gange kan det dog være nødvendigt at finde nogle gode produkter, som du tør at bruge på din baby. Der kan opstå ting som for eksempel en rød numse baby, der kræver en afhjælpende creme, da en rød numse baby måske kan give dit barn et ubehag. Du kan måske med fordel lede, eller søge sparring på apoteker, der kan have både mild og effektive produkter. Hvis du er meget i tvivl, kan du også spørge en sundhedsplejerske eller en anden fagperson, som kan have god viden inden for emnet, og derpå vejlede dig, så du kan finde en god creme til for eksempel rød numse på din baby.

 

 

Læs etiketten eller brug en app

Du kan også altid indlære nogen af de skadende stoffer, som du synes du gerne vil undgå, og dermed vige uden om de produkter, hvor disse stoffer er angivet på etiketten. Nogle gange kan du også gå efter forskellige certificerende mærker, såsom svanemærket eller lignende, der kan virke om et pejlemærke. Derudover findes der også flere apps, der er designet til at give dig et indblik i den kemiske sammensætning i mange produkter, så du kan træffe et informeret valg, når du shopper produkter til dig selv og hele familien. Det kan måske i særdeles væren fordel i udlandet, hvor det er svært at tyde etiketten, og hvor restriktionerne kan være mere lempelige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har startet en brætspilskanal!