Vi har startet en brætspilskanal!

Derfor er fibernet et godt familienet

Annonce

Når alle familiemedlemmernes behov skal dækkes, er det vigtigt at have godt internet. Ellers kan der hurtigt opstå irritationer og konflikter. Fibernet kan være svaret! 

Mor og far skal se en film på en streamingtjeneste, teenageren skal se en serie, og børnene skal game. Det kan kræve et lynhurtigt og stabilt internet, når hele familien skal forsynes. Derfor er det heller ikke ubetydeligt, hvilken type internet du vælger. 

Der er ikke nogen tvivl om, at fibernet er det absolut hurtigste internet på markedet. Men er det noget for dig og din familie? Læs med her og bliv klogere på, om det er netop denne type internet, familien skal forsynes med.

Hvad er fibernet? 

Fiber leveres til dig gennem lyslederkabler. I modsætning hertil leveres DSL gennem telefonstikket, og coax gennem tv-antennestikket. Fordi fibernettet ledes via lyslederkablerne er det enormt hurtigt – og en del hurtigere end sine konkurrenter.

Derfor er fiber også ganske populært, og det bliver efterhånden mere og mere udbredt. Som familie kan en fibernet pakke betyde, at alle kan bruge internettet uden problemer. Det går ikke langsommere, fordi junior 1 og 2 skal spille hver deres spil, mens der streames film og tv i stuen. Det kan eliminere en del konflikter i hjemmet, hvilket selvfølgelig kun er en fordel.

 

Fibernet-priser og udbydere 

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Et fibernet-abonnement vil ikke være lige så billigt som et abonnement på DSL eller coax. Til gengæld bliver dit internet så langt hurtigere, og du slipper for irriterende gnidninger. For familien, hvor alle medlemmerne kræver en del af forbindelsen, er det ofte en god løsning.

Du kan med fordel vælge en udbyder med stor kundetilfredshed og bred erfaring. Det kunne eksempelvis være YouSee, som er Danmarks største udbyder af netop fibernet. Markedets andre udbydere tæller Telenor, Hiper, Stofa og Waoo.

 

3 fordele ved fibernet:

  1. Hverken DSL eller coax kan måle sig med hastigheden på fibernet. På grund af lyslederkablerne får du lynhurtigt internet med fiber.
  2. Det er en super type internet til familien, der kræver meget af internettet. Med fibernet kan I game og streame film, tv og musik samtidig – uden problemer eller forsinkelser.
  3. En god og gnidningsfri internetforbindelse i hjemmet kan gøre hverdagen en hel del nemmere, og det kan eliminere forskellige konflikter. 

Sådan forsyner du familien med fiber

Hvis du er interesseret i at forsyne familien med fibernet, skal du først og fremmest undersøge, om teknologien er tilgængelig i dit område. Fiber bliver mere og mere udbredt i Danmark, og der er efterhånden mulighed for at få fiber i mange forskellige byer. Ikke desto mindre kan det ikke garanteres, at du kan få fibernet, netop dér hvor du bor.

Fordi fiber kræver en særlig teknologi, skal der også installeres en boks i dit hjem. Denne boks kaldes en fiberboks og opsættes som regel af en tekniker. Når boksen er installeret, fungerer fibernet fuldstændig ligesom andet internet, bortset fra at det altså er væsentlig hurtigere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har startet en brætspilskanal!