Ny make-up challenge!

Indretning af vores nye hus (plus rabatkode til Homeroom)

Reklame for Homeroom.dk

Vi er så småt ved at være på plads i vores nye hjem i Odder! 😀

Status på renoveringen lige nu er, at vi har lagt ca. 75 % af gulvet i huset, og vi mangler at sætte tapet op og male i kun ét enkelt værelse! Derefter er der selvfølgelig lige nogle lister, der skal på, og nogle andre småting. Vi har været meget optimistiske flere gange i dette forløb, meeen… Vi tror, at vi kan nå i mål inden for de næste par uger!

Dette betyder også, at flere af rummene er blevet klar til at indrette, hvilket klart er en af de sjovere opgaver. Og indretning betyder nye møbler! Her blev vi faktisk selv “influenced” af nogle flotte Homeroom stories på Instagram, så vi spurgte, om de var friske på et samarbejde, og det var de heldigvis 😀

P.S. Hvis I gerne vil følge med, kan I se en masse stories af vores hus og igangværende renovering på Kathrines Instagram-profil. Blot klik på “Bolig” og “Bolig 2” højdepunkterne.

P.P.S. I kan få 20% rabat på ét køb ved Homeroom, hvis I bruger koden MAJ21KATHRINE. Koden virker indtil 2/6.

LET THERE BE LIGHT!
Som I kan se øverst i indlægget, har vi selvfølgelig taget vores blå sofa og kæmpe fjernsyn med i den nye stue. Men den nye stue manglede en hel masse belysning.

Og siden vi allerede har en loftlampe med en masse stænger til vores spisestue, ved vi, at de kan give lys for alle pengene. Så vi skulle selvfølgelig have en i sort til stuen – med en matchende gulvlampe til.

Men med vores nye hus på over 150 kvm er der flere kroge endnu, der kunne trænge til lidt lys. Her fik Kathrine gennemtrumfet, at vi skulle have denne SUUUPER CUTE bordlampe, der ligner en lille grisebasse:

TING TIL KØKKENET OG SPISESTUE
En anden nice ting ved vores nye hjem er, at vi har fået et større køkken. Så nu er der også mere plads på køkkenbordet til faktisk at have ting fremme i stedet for at gemme dem væk inde i skabe. Derfor må vores ting i køkkenet også gerne se lidt pæne ud. Her har vi bl.a. fået en fin ny brødrister, som vi allerede har taget godt i brug, og en ny frugtskål til at erstatte den gamle i glas, der var lidt grim.

HAVEN SKAL OGSÅ VÆRE KLAR TIL FORÅR OG SOMMER
Vores nye hus kommer med en kæmpe have til. Det har vi et lidt blandet forhold til. Eller… Det er måske mest bare Michael, der ikke ser frem til at klippe den kæmpe plæne hver uge 😛

Dog ser vi begge rigtig meget frem til nogle hyggelige stunder ude på vores terrasse, mens vi nyder det gode vejr, der forhåbentligt snart rammer os. For at blive rigtig klar til resten af foråret og den kommende sommer, kræver det jo selvfølgelig møbler til haven. Hvilket er en ting, vi aldrig har shoppet før, så det er rigtig spændende!

Lige nu har vi kig på disse nedenunder – har I en favorit?

Hvis I kan lide noget af det, vi har vist her i indlægget, så husk, at I kan få 20% rabat på ét køb ved Homeroom ved brug af koden MAJ21KATHRINE indtil 2/6.

Det er nu engang dejligt at møblere sit nye hjem. Forhåbentligt er vi snart i mål, så vi kan vise jer det endelige resultat! Det glæder vi os til. Og ellers håber vi bare, at I alle har det dejligt derude 😀

1 kommentar

  • Tina

    God weekend til jer 2 og jeres smukke hjem 🙂
    Det skal ok blive et hit også med haven.
    Jeg ville gå i hi i nr.5 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny make-up challenge!