Irland og Nordirland: Billeddagbog

10 ting vi gerne vil have til vores nye bolig (+ 30% rabatkode)

Reklame for Ellos Home

Nu er det snart, at vi skal flytte! Faktisk er det allerede i overmorgen, at vi flytter alle vores ting ind i lejligheden. Hvis I endnu ikke har set den, kan I se den her.

I den nye lejlighed får vi næsten dobbelt så meget plads (101 kvm), som vi har i lejligheden i Silkeborg, og det har givet os anledning til at drømme os langt væk i boligindretning.

Vi har bl.a. brugt de seneste par dage på at kigge Ellos’ katalog igennem for især belysning, som vi i høj grad kommer til at mangle, men vi har også kigget efter nye “hverdagsting” som badekåber, viskestykker, håndklæder osv., hvor vi bare gerne vil have noget, der er lidt lækrere. Vi har fundet mange ting, vi kan lide, og flere af dem har vi allerede bestilt hjem. Men særligt i forhold til valg af ny spisebordslampe har vi brug for jeres hjælp (se valgmulighederne nederst i indlægget).

Tekstiler

1 Gråblå og mørkerød badekåber / 2 brunt sengesæt / 3 Flotte viskestykker / 4 bløde frottehåndklæder / 5 Farvede dækkeservietter

Belysning

A  Lysgivende plafond Sander / B Sort, klassisk loftplafond Veck / C Fin og enkel bordlampe Zolan / D Simpel og stilren væglampe Pien

E Elegant loftlampe Adrian / F moderne loftlampe Aidan / G Klassisk loftlampe Melwin

Det er med de 3 sidste lamper her, vi skal bruge jeres hjælp. Vi trænger voldsomt til en ny spisebordslampe. Ikke nok med, at vores gamle var lidt grim i det, så har vi også tabt den ned i tændte stearinlys, så den både er fyldt med stearin og også smeltet lidt hist og her. Så nu kommer det store, altafgørende spørgsmål. Skal vi gå med lampe Adrian (E), lampe Aiden (F) eller lampe Melwin (G)?

Rabatkode
Hvis noget af det ovenstående også inspirerer jer, kan vi heldigvis tilbyde en 30% rabatkode på også de dyreste varer hos Ellos Home (ikke inkl. møbler).

Rabatkoden er: 405438 – den er gyldig indtil d. 30/9 og gælder kun for standard priser.

4 kommentarer

 • Tina Kastbjerg

  Jeg syntes E er super flot 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er den også! Det var egentlig Kathrines favorit, men jeg kunne bedst lide F, og hun havde det også fint med F, så vi endte med den. Og nu ved jeg ikke, om jeg selv fortryder, haha, men vi skal nok få det til at fungere :D. Det tiltalte mig bare, at den alligevel var ret moderne og lidt mere unik i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikker

  Tror Adrian lampen ville være så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi endte med F, men nu ved vi ikke, om det var en forhastet beslutning. Det ser ud til, at Adrian lampen er mere populær, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irland og Nordirland: Billeddagbog