Cambodja: Billeddagbog og mini-guide

12 ting I måske ikke ved om os

Her er 12 ting, som I måske ikke vidste om os:

 1. Michael har gået i en specialklasse – helt tilbage i 0. klasse. Fordi han var et ørebarn og derfor var forsinket i sin sprogudvikling, og fordi hans lillebror var multihandicappet, troede PPR, at der også måtte være noget galt med Michael. Men efter et halvt års tid overbeviste Michaels forældre endelig skolen til at lave en test på ham, og han “bestod” heldigvis og fik lov at komme over i en normal klasse.
 2. Kathrine har tilbage i 2013 været ret vild. På kun to måneder fik hun både prøvet at bungeejumpe og at skydive. I kan se videoerne af hende nederst i indlægget.
 3. Michael har “aphantasia”. Det er navnet på en tilstand, der gør, at man ikke kan fremkalde billeder inde i sit hoved. Det vil sige, at Michael f.eks. ikke drømmer i billeder, og at han ikke engang kan lukke øjnene og forestille sig, hvordan Kathrine ser ud. Det påvirker op til 2 procent af befolkningen, og tilstanden blev først opdaget i 2015. Måske du læser dette og lider af aphantasia, uden du overhovedet har vidst, at du var anderledes end de fleste andre?
 4. Kathrine har nogle mærkelige knæ, som man ikke må røre ved. Hun må gerne selv, men andres berøring føles ekstremt klamt for hende, og hun kan få opkastfornemmelser af det. Det giver en følelse, der minder om den, som andre får ved, at en gaffel kører hen over en tallerken.
 5. Michael drømte engang om at blive arkæolog. Igennem hele folkeskolen og det meste af gymnasiet var planen at komme ud og grave historiske fund frem. Det var altså lige indtil, at han blev gjort opmærksom på, at der er høj arbejdsløshed inden for faget, og at de færreste med en arkæologuddannelse faktisk bruger en væsentlig del af deres tid på udgravninger.
 6. Kathrine og hendes gruppe på HHX vandt 2.000 kroner for at tage 1. pladsen i en innovationskonkurrence i Herning!
 7. Michael har førhen gamet ret meget, og han var faktisk engang rangeret top 10 i Europa i noget, der hedder “Minecraft Survival Games”. Mange af jer med børn ved sikkert, hvad Minecraft er – og det her spil er altså en version af Minecraft, hvor man kæmper mod andre spillere “Hunger Games” battle royale style – til sidste mand stående. Meget nørdet, men Michael elskede det 😀
 8. Kathrine fik sit første job som 12-årig. Her var hun barnepige for to piger på 2 og 4 år – og tjente fantastiske 35 kr. i timen! xD Pigerne var så søde, og hun var deres barnepige i næsten to år.
 9. Michael har engang deltaget ved VM i Poker i Las Vegas. Han røg desværre ud ved slutningen af første dag og vandt ikke nogle penge, men det var en kæmpe oplevelse for ham at spille side om side med nogle af de pokerstjerner, han havde set på tv – han mindes bl.a. Barry Greenstein og Jennifer Tilly.
 10. Kathrine havde både navle- og næsepiercing i sine teenageår. Hun syntes selv, at det var ret fedt, men hun nåede ikke mange minutter ind i 20’erne, før de røg ud igen.
 11. Michael sov rigtig dårligt, før han blev gift med Kathrine. Uden at overdrive det mindste, så brugte han i gennemsnit 2-3 timer på at falde i søvn hver nat. Det eneste, der manglende, var åbenbart Kathrine <3
 12. Kathrine kan ikke lide bacon. Hun synes bare ikke, at det smager godt. Det er alt for salt. Så hun piller det også ud af maden, hvis det er.

 

Idéen til dette indlæg kommer fra vores gode venner Sidsel & Lasse <3

__________________________

Følg Kathrine på Instagram

Følg Michael på Instagram

2 kommentarer

 • Hvor skægt – jeg har også i snit brugt 2-3 timer på at falde i søvn fra jeg var teenager, men det er langt, langt sjældnere efter at jeg flyttede sammen med min kæreste for snart 2 år siden 😀 Nu er det måske mere en håndfuld gange pr. måned, hvor det en gang var hver nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altså ret vildt, men man vænner (eller vænnede) sig jo også til det. Jeg er glad for at høre, det også er blevet bedre for dig nu, men ærgerligt at det dog stadig sker :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cambodja: Billeddagbog og mini-guide