Top 10 øjeblikke fra 2018

Januarudsalgsdrømme

 

1. Fin farverig tunika /2. Flot sort crossover taske /3. Lærke, billige ruskindssko / 4. Elegant lyserød trenchcoat / 5. Varm og hyggeligt mørkeblå turtleneck / 6. Sød grå nederdel / 7. Praktisk grå backpack / 8. Stilet blå skjortekjole

Januarudsalget er her, og det er for lækkert! Jeg har drømt mig langt væk i alt for mange ting, og her vil jeg dele nogle af mine hverdagsfavoritter med jer.

I mit sidste indlæg om tøj var der mange, som anbefalede noget med farver, og det bringer foråret heldigvis. Jeg har forsøgt at være mere modig, men sort er bare en klassiker, der holder, så der har sneget sig lidt sort ind også XD

Min favorit er nok ruskindsskoene, og de er sat sindsygt meget ned! De er så fede, altså!

Det hele er desværre ikke på udsalg, men i december mistede jeg min trofaste taske til slid, og nu er jeg blevet forelsket i den lækre crossover taske.

Personligt har jeg også lidt en obsession med jakker. Jeg har så mange, at vores knagerække faldt ned midt om natten!!! Og den lyserøde trenchcoat er så flot, og den er sat ned med 60 %. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan undvære den i mit liv, haha 😀

Hvilke er jeres favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 øjeblikke fra 2018