Boligtanker

Vi har købt hus! (Del 1)

Ja, I læste rigtigt! Vi har købt et hus – whaaat!!!

Den 1. april 2021 flytter vi ind i en dejlig villa i Odder, og vi glæder os bare sygt meget! Vi begyndte allerede at drømme om hus helt tilbage i august 2018, medvirkede i ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ i 2019, og nåede endda i en periode at sætte husdrømmen helt i bero med en forestilling om, at vi måske bare skulle forblive i vores lejelejlighed i flere år endnu.

Så det har virkelig bølget frem og tilbage, men nu er det altså endelig sket.

Hvad er det for et hus?
Huset er på 152 kvm og har 4 værelser, 2 stuer, et bryggers samt et moderne køkken og badeværelse. Derudover er der en dobbeltgarage og en rigelig stor have. Og til de trofaste kan vi fortælle, at, ja, der er vaskesøjle ;D. Ligeledes kan vi fortælle, at gamerstolen også flytter med og får sit helt eget værelse – hvor den måske endda får sig en makker! :O

Nogle andre lækre detaljer ved huset er, at der er badekar og bruser, samt sådan nogle kontakter, hvor man kan justere lysstyrken. Vi kan desuden virkeligt godt lide den stil, de nuværende ejere har renoveret huset til, og det er kæmpe fedt med de gennemgående skabslåger, som man finder i bryggers, køkken, gang, bad, det ene værelse og soveværelse (og det stammer åbenbart fra en lokal Odder-producent).

Vi forelskede os straks i den helt enkle plantegning og det faktum, at det er et 1-planshus, som vi ikke skulle istandsætte (alt for meget). Der er intet spildrum, ingen skrå vægge, og ingen mærkelige værelser eller hjørner, der ikke kan bruges til noget. Efter at have kigget på mange huse gennem de sidste par år, så var dette det første hus inden for vores budget, i vores søgeområde og med en god stand, der faktisk havde en sådan plantegning.

Vi ved godt, at det nye er, at værelser skal være ud til fællesrummene eller med en voksen- og en børneafdeling, men det ønsker vi os faktisk slet ikke. Vi er vilde med, at der er en ende til værelser og en ende til ophold. Så kan børnene også bare larme løs på værelserne, når de bliver større, mens vi kan hygge i stuerne.

Der er desuden god plads til Michaels støt voksende brætspilssamling, hvilket han er meget glad for. Kathrine får også en masse plads at boltre sig på i køkken og bryggers, så hun kan lave en masse lækkert bagværk.

Så er der alle de andre bonusser. Vi kommer til at bo tæt på skole, daginstitutioner og Spektrum Odder, hvor der er svømmehal og gode sportsfaciliteter. Ikke mindst har området lukkede stisystemer, så børnene trygt kan komme omkring.

Se plantegning og billeder af huset udefra nedenfor 😀

P.S. I morgen skriver vi lidt mere om selve søge- og købsprocessen samt vores planer for huset.

5 kommentarer

 • Jeanette

  Odder er en fantastisk by med skøn natur i alle retninger… Benyt jer af Biffen – film der er værd og se. Og vil I gerne lære nye dejlige mennesker at kende, så meld jer som frivillig café vagt i Biffen. Det var jeg og jeg nød det. Kvickly er mega og det samme er flere af spisestederne i området. Prøv Himmel&Hav, Hou Havne Cafe og den italienske cafe på gågaden. Jeg boede i Hou i 12 år og giver Odder ••••• stjerner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig jul og et kæmpe stort tillykke med jeres gode valg 🙂
  Det ser bare så skønt og roligt ud og I har ret plantegningen er jo perfekt også når der kommer små udgaver af jer en dags tid 🙂
  Glæder mig til at høre mere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold op det er fedt!
  I fortjener det 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Billing

  Ser bare super lækkert ud kan godt forstå at I er faldet for det
  Tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Ring

  WAUW STORT TILLYKKE MED JERES HUS . DET KAN JEG GODT FORSTÅ AT I ER FALDET FOR. SÅ LÆKKERT. MEGET VELHOLDT. HÅBER I FÅR MANGE GODE ÅR I JERES NYE SKØNNE FÆLLESHJEM.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligtanker