5-day challenge på Bornholm

Siden sidst #20

Tidligere på efteråret var vi til Kathrines nevøs konfirmation

Hej derude! Vi har desværre ikke været så gode til at opdatere bloggen her på det seneste, men I kan altid følge os på Instagram og Facebook, hvor vi poster lidt oftere 🙂

Siden sidst:

 1. Michael er begyndt til kørekort, og det går støt frem. Faktisk har han (forhåbentligt) nok allerede et kørekort om en måneds tid. Kathrine glæder sig gevaldigt til endelig at kunne sidde på passagersædet, når det sker!
 2. Nu vi taler om at køre, så var vi den første dag i efterårsferien på en køretur til grænsen for at handle stort ind. Det blev til hele 22 kasser sodavand, alkohol og andet – for slet ikke at nævne al den slik, vi også lige kom til at købe med. Motivationen var at spare penge på vores sodavandsforbrug, så nu vi må håbe, vi ikke modvirker vores plan ved bare at drikke mere sodavand end før 😛
 3. Kathrine har været til optiker og fået at vide, at hun har -0,25 på begge øjne. Det er ikke nok til, at hun behøver briller, men hun overvejer det stærkt alligevel – se nogle billeder fra vores besøg nederst i indlægget.
 4. Vi hygger os gevaldigt med at se ‘Nybyggerne’ og ‘Den Store Bagedyst’ for tiden. Alle parrene i ‘Nybyggerne’ kan virkelig noget helt specielt, men vi hepper nok særligt på Sunnvá og Martin samt Trine og Mikkel. Og i ‘Den Store Bagedyst’ kan vi nok ikke lade være med at heppe på kæresteparret :D. Hvem holder I med?
 5. Apropos ‘Nybyggerne’, har vi selv været lidt i gang med byggeprojekter! Eller det vil sige, at vi lige har samlet hele fire PAX-skabe! Hold da op, det var en stor omgang – og vi fik da også en tung nats søvn, haha 😀
 6. Desuden blev det under samleriet cementeret, at Michael har overtaget Kathrines rolle i forholdet som den kluntede af os. Han slog sig selv hver halve time, og i løbet af de sidste par måneder har han også fået forstuvet sin ene tå og fået en afrivning i et af sine fingerled. Altså! 😀
 7. Vores samling af brætspil nærmer sig snart de 100 styks. Det er særligt Michael, der virkelig er begyndt at dyrke brætspil, og her i efterårsferien fik vi også spillet en masse to-personers-brætspil igennem, som vi glæder os til at give nogle anmeldelser af snart. Hvad er jeres yndlingsbrætspil? 😀
 8. Hvis I godt kan lide indie rom coms, så tag ind og se ‘Palm Springs’ i biografen! Vi var underholdt hele vejen igennem. Filmen hander om to unge mennesker, der mødes til et bryllup og bliver fanget i et “time loop”, hvor de bliver ved med at genopleve dagen om og om igen (ligesom ‘En ny dag truer’).
 9. Noget, der IKKE er underholdende, er det amerikanske præsidentvalg. Vi håber godt nok, at den næste debat mellem Trump og Biden kommer til at foregå en del mere professionelt end den første.
 10. Vi er begyndt at svømme sammen. Kathrine er en del mere badass til at svømme end Michael – hun når næsten at svømme dobbelt så langt hver gang 😀
 11. Corona-status hos os: En af vores venner har haft corona, men ellers intet i vores omgangskreds, og heller ingen tilfælde på Kathrines skole. Lige nu holder vi os stadig til kun at have kontakt med vores nærmeste, vi lægger ikke nogle rejseplaner, og vi går rigtig meget med mundbind, når vi er inde i byen. Men det er svært at forholde sig til, at vi måske stadig lever i en corona-hverdag om et år, puha.
 12. Vi har haft kigget en hel del på boliger den sidste måneds tid, og vi har fået indsnævret vores søgeområde til en top 5: Ry, Odder, Skanderborg, Tranbjerg og Åbyhøj. Vi var også meget tæt på at byde på et hus, men for nu har vi valgt at afvente og se boligmarkedet an i de kommende måneder.

 

Sodavand i massevis fra grænsen! 😀

Vi bestod heldigvis IKEA-testen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5-day challenge på Bornholm