Michael forsøger at bage en kage - uden opskrift!

Vi har været gift i to år! <3

I dag fejrer vi vores 2-års bryllupsdag <3

For to år siden mødte vi hinanden for første gang, og for to år siden ytrede vi det mest sindssyge “ja” i vores liv.

På mange måder var vi vidt forskellige i vores udgangspunkt. Kathrine havde længe overvejet at melde sig til ‘Gift ved første blik’, mens Michael aldrig havde set programmet før. Kathrine havde en masse dating-erfaring, mens Michael var jomfru. Kathrine kom fra en middelklassefamilie i Hammerum, mens Michael voksede op i en ghetto.

Men som eksperterne også så, så matchede vi heldigvis på alt det vigtige. På kommunikation, på humor og på empati. Og nå ja, så er vi heldigvis begge to spilleglade mennesker 😀

Ingen af os havde aldrig rigtig oplevet en romantisk forelskelse før, og Michael var ikke engang sikker på, om han faktisk kunne få de følelser. Der blev han positivt overrasket!

Nu er vi stadig her, to år senere, og vores kærlighed til hinanden vokser sig kun stærkere for hver dag. Tiden er fløjet af sted, og samtidigt føler vi, at vi har kendt hinanden i meget længere tid.

Vi glæder os til vores fremtid sammen, vi glæder os til mange flere gode oplevelser, og vi glæder os til på et tidspunkt at skulle starte en familie sammen.

Vi har sagt det mange gange før, men man kan aldrig være for taknemmelig, så igen tusind tak til vores familie og venner, eksperterne (Gert og Mette), præst Michael, til DR, til produktionsselskabet Snowman, til vores VJ Martin og alle jer derude, der har ønsket os det godt og sendt søde hilsener! Og selvfølgelig tillykke til Stefan og Vanessa, der også fejrer 2-årsdag <3

Hvordan skal det fejres?
Dagen i dag kommer til at stå på noget så simpelt som sushi og hygge sammen! Og så skal vi selvfølgelig udveksle gaver. Vi er blevet enige om at give hinanden endnu et spa-ophold i gave – da vi var ret vilde med vores sidste spa-ophold – og så giver vi derudover hinanden en ekstra gave.

Men det stopper ikke der! Vi snupper nemlig også lige en tur til Bornholm i næste uge og holder en uges ferie sammen. Det bliver Michaels første gang på Bornholm, og Kathrine glæder sig til at vise ham den smukke natur 😀

Nogle billeder fra vores første tid sammen
Vi blev lidt nostalgiske, så vi fandt nogle billeder frem fra vores første tid sammen 😀

Vores første morgen sammen

Dengang vores fly blev ramt af et lyn, og vi var strandet i lufthavnen på vej til Edinburgh 😀

I starten af vores forhold kaldte vi hinanden henholdsvis “Tude-Kathrine” og “Mr. Sweaty Nose”, haha! Screengrab: Introen til ‘Gift ved første blik’ sæson 5 (DR).

Fra vores bryllupsrejse til Edinburgh. Det er stadig vildt at tænke på, hvordan kemien mellem os bare sad i skabet fra første sekund.

6 kommentarer

 • Tom

  Dejligt I stadigvæk er gift, jeg er så glad på jeres vegne. Og I passer simpelthen så godt sammen. Alle de billeder jeg har set af jer, de er bare gode. I ønskes held og lykke fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vildt at I på bryllupsbilledet kun lige har mødt hinanden. Det kan man slet ikke se på jer, I ligner nogen som har kendt hinanden længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Stort lidt forsinket tillykke til jer to. 💕💕Dejligt I fandt hinanden, I er så søde sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et meget stort tillykke til jer2 🙂
  Rigtig gode billeder og I er bare dejlige I2, så alt godt ønskes I herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Michael forsøger at bage en kage - uden opskrift!