Vores karantæne-liv

Siden sidst #19

Vi fejrede for nyligt 22 måneder sammen <3

Siden sidst:

 1. Så I vores aprilsnar på Instagram? Uden at sige for meget, så var ABBA og Remee involveret! Se videoen her 😀
 2. Vi har været i kulturprogrammet KRÆS på Radio4 for at snakke om den nye Netflix-serie ‘Love is Blind’. Hør det som podcast her.
 3. Og apropros ‘Love is Blind’… Hvis I ikke har set serien, så minder den på mange måder om ‘Gift ved første blik’ – med den store forskel, at man først dater en masse mænd/kvinder gennem en væg og så derefter frier til den person, man kan se sig selv blive gift med. Og så er det først i slutningen af programmet, at vielsen foregår, hvor der i denne version altså er en meget reel risiko for, at modparten faktisk siger nej. Hvad synes I, er det et bedre eksperiment end ‘Gift ved første blik’?
 4. Vi har fået os en motionscykel. Den gør ikke så meget godt for det æstetiske look i lejligheden – og lad os være ærlige, det er allerede ødelagt af Michaels gamerhjørne – men vi får den faktisk brugt! Får I også holdt jer i gang her i Corona-perioden?
 5. Før Danmark lukkede ned, nåede vi en tur på Sharks Poolhall i Aarhus, hvor vi opfandt en ny form for pool: Battle Royale Pool. Denne pool-variant er inspireret af Fortnite og handler om, at man fx kan spille fem personer, hvor man hver har tre kugler i spil, og så skal man forsøge at skyde modstandernes kugler ned i hullerne. Sidste mand eller kvinde tilbage vinder.
 6. Kathrine får bagt rigtig meget kage. Næsten hver anden dag kører vi ud til venner for at smide kage af, da vi ikke selv kan, skal eller må spise det. Hun får bagt så meget, at hun lige nu overvejer at starte en lille videoserie ved navn ‘Kathrines vej til Den Store Bagedyst’. Ville I have lyst til at følge med i det?
 7. Vi – særligt Kathrine – får dælme gået nogle ture for tiden. I må endelig sige til, hvis I kender en god, undervurderet gårute i Aarhus omegn. Næste stop for os er Marselisborgskovene.
 8. Vi har lige set første afsnit af Netflix-serien ‘Tiger King’, som ALLE snakker om lige nu. Efter første afsnit er vi ret hooked, men det virker også til, at det bliver meget vildere endnu. Måske nogle af jer kan bekræfte det? 😀
 9. Vi er ret spændte på at høre mere om den gradvise åbning af Danmark. Det ville i hvert fald være ærgerligt at gøre arbejdet op til nu ligegyldigt ved at være overilet og åbne for meget op for hurtigt.
 10. Michael brændte næsten lejligheden ned her den anden dag, mens Kathrine var væk. Han havde sat noget mad ind i mikroovnen, der skulle have 25 minutter på optøning, men han satte den bare på normal varme. 20 minutter senere, og så var lejligheden fyldt med røg, og maden var sort kul. Det lugter stadig herre meget af røg i vores lejlighed, og vi er nervøse for, at det ikke går væk.
 11. Meget spændende nyheder: I weekenden hoster vi en livestream med en række andre tidligere GVFB-deltagere. Tanken er, at vi hygger med hinanden via webcam og spiller nogle spil, mens I kan kigge på og skrive til os samtidigt. Hold jer opdateret på vores Instagram eller Facebook for mere info!
 12. Og sidst, men ikke mindst, vil vi gerne ønske jer alle en god påske. Vi kommer selv til at bruge vores ret meget herhjemme 😀

 

På gåtur ved Tranbjerg Sø

Kathrine er ved at øve sin helt egen opskrift på nogle Corona-kager

2 kommentarer

 • Tina

  Også en god påske til jer 2 🙂
  Uha med den mikroovn, det minder mig om, da mikroovnen vandt frem, at jeg havde lavet frikadeller med tilbehør – min mor skulle passe min datter og jeg bad hende lune dellerne i mikroovnen ca. 2-3 min, men det troede hun ikke på og gav dem gas! de blev også ganske sorte klumper og helt uspiselige.
  Nå sådan kan det gå med en lille ovn 🙂
  Pas på jer selv i denne tid og nyd påsken med fine coronakager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne jacobsen

  Hej
  Engsøen på vej til lystrup eller dyreskoven på vej til mosgårstrand er begge to også et godt bud elller Brabrand sø

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores karantæne-liv