Video: Se vores nye lejlighed!

Vores karantæne-liv

Sådan holder vi online-møder lige for tiden 😀

The talk of the town er coronavirus (COVID-19), og den har i den grad også påvirket os. Vi er helt okay med det, da vi skal stå sammen hver for sig, men hvor havde det været meget federe, hvis der slet ikke havde været en psykovirus on the loose.

Ferieplaner
Hvis vi spoler lidt tilbage, fortalte vi tidligere, at vi havde booket en ferie til Kina og Sydkorea. Der gik kun én dag, fra vi bookede rejsen, til at nyheden om coronavirus i Kina gik verden rundt. Vi blev selvfølgelig bekymrede, men vi skulle jo bare være tre dage i Beijing, så det blev nok ikke noget problem. Long story short, vi aflyste turen til Kina og ombookede, så vi tog til Instanbul og derefter Sydkorea. Og den historie kender I sikkert også slutningen på. Igen – lige dagen efter, vi bookede billetterne – begyndte Sydkorea at opleve en massiv vækst i smittede. Måske det hele er vores skyld? 😛

Da vi hørte om smitten i Sydkorea, der blev værre og værre, begyndte vi at tænke på Sydamerika som mulig rejsedestination. Nu, her tre uger senere, lyder det helt latterligt, at vi troede, vi kunne komme ud at rejse overhovedet, men det troede vi altså.

Vi er blevet klogere
Vi har faktisk hele tiden tænkt os selv som nogle, der var “forsigtige” i det her “corona-helvede”, men i hindsight er det nok ikke helt korrekt. Vi støttede 100% op om Mette og hendes team, da de lukkede Danmark ned.

Alligevel var vi ude og spise den 13. marts – på en tom restaurant – og tænkte på at lave planer med nogle af vores vennepar. Så længe vi holdt afstand og kun var sammen med få mennesker, tænkte vi, det var tilstrækkeligt. Vi ser nu selv, at det var dumt og egoistisk. Vi har aflyst alle aftaler med venner, og vi ser heller ikke vores familier mere. Heldigvis hamstrede vi aldrig toiletpapir!

Vi er faktisk ekstra tossede, for vi har begge familie, der er i risikogruppen. Kathrine har en gammel farmor på snart 93 år, som ikke ville kunne klare sådan en tur, selvom hun er en sej, gammel dame, og Michaels mor har både nedsat hjertefunktion og en kronisk sygdom, og vi har været så idiotiske at se dem!!! Vi skammer os selv rigeligt.

Så status lige nu er, at vi holder os inde så meget som overhovedet muligt på så lang afstand af andre som overhovedet muligt. Vi er kun sammen med hinanden, og når Kathrine alligevel sniger sig til at gå en tur for ikke at miste besindelsen, holder hun sig på afstand fra alle andre. Vi vasker hænder før og efter, vi forlader hjemmet for at handle fødevarer, vi bruger håndsprit, og vi klarer det hele, fordi det er kun midlertidigt <3

… Og heldigvis kan vi stadig holde hinandens selskab ud, hvilket tyder godt, da vores to-ugers-ferie fra næste uge af skal bruges herhjemme 😀

Følg anbefalingerne!
Og så får Sundhedsstyrelsen lige en sidste kommentar, som vi håber, at I følger! <3

Hvordan er det hjemme ved jer? Er denne periode hyggelig, frustrerende eller udfordrende for forholdet til de andre i hjemmet? 😀

4 kommentarer

 • Karina

  Min datter er bh barn. Vi har muret os i inde i nu tre uger. Vi har hverken ekstra wc papir , slet ingen håndsprit hvilket er ikke godt. Hendes far arbejder stadig og kunne virkelig bruge en. Med en indkomst ser tingene meget stramt ud her hos os. Jeg er virkelig bekymret for min egen datter og for alle dem som er i risikogruppen. Men jeg viser det ikke,så hun oplever dette her som en lang #ferie# . I påsken laver skattejagt i haven.. Og vil fejre min fødselsdag kun os tre.
  P.S. min datter spurgte- er det kejseren og konen 😂.. fordi i mangler bukser 🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, det er godt nok en hård tid for jer! Det er jeg ked af at høre. Og det bliver jo ikke bedre for jer, bare fordi samfundet åbner mere op, for I skal stadig være SÅ forsigtige!
   Hvor er det flot, at du kan være stærk og gøre tiden “ubekymret” for hende, hun har en stærk og sej mor!
   Haha, hvor er hun sjov xD
   Knus og tanker herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også blogget lidt om min første uge i karantæneland, her til morgen – det er godt nok lidt den omvendte verden pt., men forsøger ligesom Jer og de fleste andre, at få det bedste ud af det, indenfor de gældende regler 😀 Har også skudt en hvid pil efter den bestilte ferie til Malaga i maj, men skidt pyt – mon ikke Costa del sol også er der næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er the hot topic lige for tiden!
   Øv med ferien, men som de siger, så er det hele der jo nok også næste år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Se vores nye lejlighed!