Projekt: Indret lejligheden!

12 ting I måske ikke ved om os #2

Michael der “brænder sig på et komfur” under nogle reklame-optagelser

Her er yderligere 12 ting,  I måske ikke vidste om os.

Hvis I gik glip af vores første indlæg om dette fra nogle måneder tilbage, kan I læse det her: ’12 ting I måske ikke ved om os”

 1. Michael blev døbt Michael André. Han har simpelthen heddet André! Det fandt han først ud af for nogle få år siden, da han tilfældigvis slog “Tidligere navne” op inde på Borger.dk, fordi det virkede sjovt at klikke på. Han havde aldrig troet, der faktisk ville stå noget derinde. Long story short: Michael blev døbt og navngivet uden sin fars viden og tilstedeværelse, fordi hans mors forældre ikke dengang var fans af Michaels far, som var lidt ældre og kom fra arbejderklassen. Men faren blev hurtigt involveret igen og navnet ændret til bare Michael.
 2. Apropos navne, så overvejede Kathrine engang at skifte navn til Maya Kathrine. Der var flere ting i det. Hendes søstre har begge navne, der starter med ‘Ma’, så Kathrine har følt sig en lille smule udenfor navneklubben. Det andet er, at hendes mormor hed Maja, så Kathrine synes også, at det ville være lidt sødt at være “opkaldt” efter hendes mormor 🙂
 3. Michael spiller ret meget lotto – specifikt Eurojackpot. Ikke hver uge, men gerne når puljen har vokset sig til 200 mio. eller større. Det er helt klart en dårlig “investering”, men Michael har det sådan, at de “småpenge” (som dog over lang tid selvfølgelig kan blive mange penge), han sandsynligvis mister på det, ikke har så meget negativ virkning på hans liv, hvorimod det at vinde jo ville være mega livsændrende, så hvorfor ikke give det et skud? 😉
 4. Kathrine var engang hjælpeleder til spejder. Hun følte sig ret sej dengang, men i bagklogskabens lys var det nok mest bare en titel, hun fik, fordi hun var den eneste på sin alder, der gerne stadig ville være spejder.
 5. Michael er ekspert i noget så eksotisk som sydkoreanske reality-serier. Eller han skrev i hvert fald speciale om det på universitetet. Han havde en periode i sit liv, hvor han så rigtig meget sydkoreansk tv, og han har da også lyttet til sin fair share af koreanske popnumre 😀
 6. Kathrine har boet ved siden af en narkohandler, som flere gange inviterede hende ud på en date. Hun takkede pænt nej alle gangene, men det var da et lidt kompliceret naboskab xD
 7. Michael har brugt 1 år, 3 måneder og og 2 uger på at se tv-serier! Han bruger en hjemmeside, der hedder MyEpisodes, til at holde styr på, hvor langt han er kommet i diverse serier osv., og den har simpelthen spyttet de tal ud. Og egentlig har han jo brugt mere, fordi hjemmesiden har fx ikke danske serier, og derudover kan den ikke tælle, hvis man har set en serie eller et afsnit flere gange.
 8. Kathrine er ikke helt så slem som Michael, men hun så engang 16 sæsoner af ‘South Park’ på 3 måneder!
 9. Michael har engang været bodyguard for Gulddreng (se billede nedenunder). Eller, okay, det var hans tidligere roommate, der klædte sig ud som Gulddreng til et indslag til TV 2 Østjyllands sociale medier. I kan se videoen her, hvor de to succesfuldt fik alle i Tivoli Friheden til at tro, Gulddreng var på besøg. Og Kathrine har også vist billedet til sine elever, som nu tror, at Michael har en fortid som kendis-bodyguard, haha 😀
 10. Kathrine fik ekstra danskundervisning i 7. klasse – og endte med at få 12 til prøveeksamen i 8. klasse. Og i dag er hun jo dansklærer. Morale: Never give up.
 11. Michael medvirkede engang i en reklamefilm for teknisk skole i Silkeborg (eller noget i den stil), hvor han var klædt ud i en lyserød spandex-dragt, yikes! Hvis I frekventerede Silkeborgs biografer for 5 års tid siden, har I sikkert set reklamen.
 12. Kathrine har gået til psykolog for behandling af spiseforstyrrelser og symptomer på depression. Som teenager havde Kathrine, som så mange andre, det lidt ekstra hårdt, men heldigvis var hun god til at bede om og modtage hjælp. Hun tror da også, at det, hun lærte dengang, har haft stor indflydelse på, at hun den dag i dag altid kan være så glad 😀

Michael der leger Gulddrengs bodyguard

__________________

I kan også følge os på Instagram:

@kathrine_gvfb og @michaelharders.

2 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 1.advent i går håber jeg I havde I to meget skønne mennesker 🙂
  I er to rigtig behagelige personer og havde jeg vundet i lotto måtte I gerne bo hos mig 🙂
  Nyd julemåneden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt: Indret lejligheden!