Ting vi gør for et bedre parforhold #3

Siden sidst #16

Siden sidst:

 1. Vi har fået et ‘Gift ved første blik’ vendespil fra DR!!! Gad vide, om de har tænkt sig at gøre det muligt for flere at få fat i vendespillet? I kan se mere af vendespillet nederst i indlægget 😀
 2. Kathrine har holdt 27-års fødselsdag. Den blev fejret på selve dagen med noget veninde-spa-hygge på Badeanstalten. Hele familien og svigerfamilien kom også til fødselsdag, hvor der var juletema med julesmåkager og risalamande lagkage. I fødselsdagsgave havde Kathrine ønsket sig værktøj, og hun fik da også en rigtig lækker boremaskine. Herudover fik hun også brætspillet ‘Ticket to Ride’, som hun har hørt meget godt om, men alligevel aldrig har prøvet xD. Af Michael fik Kathrine en gave, der gik lige i hendes fangirlhjerte – nemlig et LEGO-sæt med alle karaktererne fra ‘Friends’ <3
 3. Vi har været inde og se Jonatan Spangs stand-up show ‘Typisk’. Det var faktisk første gang for os begge, at vi var til et “rigtigt” stand-up show, og det var en KANON fed oplevelse. Showet får seks ud af seks stjerner fra os begge! Som noget helt unikt sluttede Spang showet af med at bede publikum om at komme med forslag til jokes fra tidligere shows, han så genfortalte på scenen.
 4. Derudover har vi været til screening på anden sæson af ‘Sunday’ (Xee) med Melvin Kakooza i hovedrollen. Som optakt bingewatchede vi hele første sæson dagen før, og vi synes, det er en fantastisk sjov og hurtig serie at se. Vidste I godt, at mange af replikkerne er improviserede?
 5. Særligt her på det sidste er begge vores kroppe begyndt at gøre ondt en smule på alle mulige mærkelige steder, uden vi helt forstår hvorfor. Ikke noget voldsomt eller bekymrende, men på en måde, hvor vi lidt begynder at føle, vi er ved at blive gamle. Er det noget, I kender, og hvornår begyndte det for jer?
 6. Apropos ting der hører til det at være voksen, så gik Michael forbi en skopudser her den anden dag og overvejede faktisk at benytte sig af tilbuddet. Det var en tanke, der var lidt chokerende for ham. Næste gang gør han det. Måske.
 7. I lørdags var vi til kunstudstilling i Silkeborg, hvor Henriette fra 6. sæson af ‘Gift ved første blik’ havde en bod og viste nogle af sine flotte malerier frem. Vi er jo meget på udkig efter noget til vores vægge lige nu, og der var særligt en af hendes malerier, vi blev lidt lune på.
 8. Som nogle af jer måske allerede har set på vores Instagram, så har Kathrine købt jule-onesies til os, og vi har dem på hver eneste dag. For at det ikke skal være løgn, kørte Kathrine endda bil i går – iført sin onesie!
 9. Er vi de eneste, der bliver påvirket sindssygt meget af den mørke vintertid? Vi kan meget tydeligt mærke, at vi har mindre energi og en følelse af, at “dagen” slutter alt for hurtigt.
 10. En af Michaels største drømme er gået i opfyldelse: Han havde fornøjelsen af at møde Jakob Stegelmann (kendt for Troldspejlet) til en konference, hans arbejdsplads var med til at arrangere. Kæmpestort! 😀
 11. Kan I lide ‘SKAM? Eller nej, kan I bare godt lide godt tv? Så skal I se ‘Nudes’ inde på DRTV. Det er en norsk ungdomsserie, der handler om “nudes” og hævnporno – og viser de ubehagelige situationer omkring det fra forskellige perspektiver.
 12. Vi fik også lige set 3. sæson af ‘Atypical’ på et par dage. Vi synes, det er lidt synd, at nogle af bikaraktererne og deres handlinger bliver lidt for urealistiske en gang imellem, men Sam og alle de følelsesmæssige payoffs i forbindelse med hans udvikling er virkelig bare rørende. Vi håber på en 4. sæson!
 13. Et af vores vennepar har fået baby! Derfor har vi også snakket om børn hver dag den sidste måned. Eller Kathrine har i hvert fald bragt det på banen en del 😀
 14. Michael står for Instagram-kontoen “Mit Aarhus” denne uge. I den anledning har Michael arrangeret en date week for ham og Kathrine, hvor programmet byder på en masse af hans yndlingssteder og -aktiviteter i Aarhus! 😀

 

De andre par, der stadig er sammen <3

Her er alle brikkerne. Læg mærke til baggrundene – det er ret sjovt tænkt.

Vi er nogle glade aarhusianere for tiden 😀

Fra da vi var til Henriettes kunstudstilling

Michael og Jakob Stegelmann :O

1 kommentar

 • VenterPaaVinBlog

  Jeg, i en alder af 29, dåner også hver gang jeg ser LEGO Friends 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi gør for et bedre parforhold #3