Ting vi gør for et bedre parforhold #1

Siden sidst #15

Siden sidst:

 1. Kathrine har fået job!!! Hvilket hun er så glad for. Det er på en folkeskole i Ry, så nu er hun også tættere på hendes venner og hendes farmor. Hun skal primært være på en 7. klasse.
 2. Vi har lavet optagelser sammen med DR3. Vi vil ikke spoile for meget, men billedet ovenover giver måske et lille hint. Engang i november kan I se det forhåbentligt sjove resultat, der er kommet ud af det – vi glæder os selv til at se det 😀
 3. I forgårs så vi langt om længe ‘En frygtelig kvinde’ fra 2017, og hold da op, en film! Utroligt velskrevet og rigtig flot skuespil. Den er et must-see for alle i et parforhold. En parterapeut skrev sidste år en interessant artikel til Jyllands-Posten om filmen, som I kan læse her.
 4. Kathrine har været til fødselsdagfest. Hun mødte Rikke Chili i byen, hvilket var ret overraskende, på en halvlummer bar i Silkeborg, haha xD
 5. Det næste store indretningsprojekt for os: Fyld væggene op med malerier/plakater/andet. Vi vil helst ikke rushe det, da det skal være det helt rigtige, som vi føler os inspireret af. Har I forslag til gode sider/websbutikker at kigge igennem eller idéer til vægpynt?
 6. Vi var i legeland i Aarhus med Michaels familie i weekenden, og det var bare mega hyggeligt. Der kunne godt have været lidt flere arkadespil, syntes vi, men vi hyggede os også meget med den elektriske rodeotyr, airhockey, bordfodbold og selvfølgelig minigolf.
 7. Vores nye serie, vi er gået i gang med, er ‘3%’ på Netflix – en brasiliansk science fiction serie. Hvis man kan lide ‘The Hunger Games’, ‘The Maze Runner’ eller ‘Divergent’, så er denne serie en seriøs overvejelse værd. Der er 3 sæsoner ude lige nu, og vi er midt i sæson 2. Har nogle af jer set den?
 8. Vi har haft hyggeaften med nogle af vores venner, hvor vi spillede ‘Bucket of Doom’, som er et nyt twist på ‘Cards Against Humanity’ (eller ‘Det Dårlige Selskab’, den danske version). Kort forklaret præsenteres man for et scenarie såsom “Du er en vampyr på en øde ø, og solen er ved at stige op”, hvor man så skal bruge et af sine kort på hånden, f.eks. “Pop-up telt”, til at forklare, hvordan du vil komme ud af den uheldige situation. Meget sjovt spil, der kræver kreativitet – og gerne en sans for humor 😀
 9. Kathrine har været ude og kigge på kunst med Henriette til ‘AlletidersKUNST’ i Aarhus. Der var nogle virkeligt interessante værker, hvor Kathrine da også blev lidt småforelsket i et billede. Desværre faldt det ikke så meget i Michaels smag.
 10. Vi overvejer hypnotisør til Kathrine. Både i forhold til hendes fobi for maskotter, men vi overvejer også seriøst at prøve at se, om hypnose kan få Kathrine til at lide at blive nusset (noget som Michael ynder at gøre rigtig meget!).
 11. Michael skal til Danmarks første seriefestival i morgen og på onsdag. Eventet er arrangeret af Michaels arbejdsplads, og han glæder sig rigtig meget til det. Der er blandt andet vikingetema med titler som ‘Vikings’ (HBO), ‘Norsemen’ (Netflix) og ‘Beforeigners’ (HBO). Hvis I befinder jer i Aarhus-omegn og er kæmpe serienørd ligesom Michael, kan I læse mere om arrangementet her.
 12. Bum, bum, så røg alle mændene ud af ‘Den Store Bagedyst’, hva’? Det er lidt det omvendte af sidste år, hvor Emil og Jon virkelig var superstjerner. Vi har i øvrigt igen prøvet at gætte på, hvem der vinder – Michael har Victoria, mens Kathrine tror på Frederikke. Hvem holder I med? 😀

En ekstra glad Kathrine, der har fået job! 😀

Kathrine har endnu engang bagt Bagedyst-Mariannes banankage fra sidste år, som denne gang bare blev oversmurt med romcreme – der er måske 0 point på præsentation, men til gengæld 10 point på smag 😀

Vi var i legeland sammen med Michaels familie

Michael der forsøger sig med en elektrisk rodeotyr

Kathrine prøver selvfølgelig også 😀

Kathrine spiller lidt airhockey med Michaels lillesøster

__________________

I kan også følge os på Instagram:

@kathrine_gvfb og @michaelharders.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi gør for et bedre parforhold #1