10 ting vi gerne vil have til vores nye bolig (+ 30% rabatkode)

Vi er flyttet!

Så er vi aarhusianere! Vi er så glade for, at vi endelig er kommet hertil. Det var i lørdags, vi flyttede, og det hele begynder allerede så småt at ligne et hjem. Et hjem fyldt med flyttekasser og rod, men et hjem!

Flytningen
Vores lejlighed i Silkeborg lignede mildest talt et sted, hvor der var faldet en bombe. Alt var ude i stuen, og der var flyttekasser over alt!

Til flytningen havde vi lejet en bil med to søde flyttemænd, der hjalp med særligt de tunge ting, da jeg ikke er til nogen nytte med min dårlige skulder.

Vi fik også hjælp af nogle dejlige venner. Mine venner, Henni og Martin, hjalp både i Silkeborg og Aarhus, og Michaels ven, Emil, hjalp til i Aarhus. Som tak for deres hjælp sluttede vi dagen af med at give pizza 😀

En lidt svedig Michael 😀

Indretningen
Vi har besluttet, at der skal lidt farve på drengen (red. lejligheden). Stuen har fået en blå væg, spisestuen har fået en grå væg, og så var det meningen, at soveværelset skulle have en let lyserød væg. Men den lyserøde farve var AAALT for vild! Så vi fik os en flot grøn i stedet for. Kathrines mor var så sød at komme og hjælpe med at male, hvor er det dejligt med gode folk omkring os <3

Vi var lidt i tvivl i om indretningen i stuen, som nævnt tidligere. Hvor skal sofaen stå? Hvor skal fjernsynet være? Og er der overhovedet plads til en gamerstation? Det viste sig så også allerede første dag i lejligheden, at vi ikke var helt enige i de forestillinger, vi havde gjort os. Heldigvis blev vi hurtigt enige, og nu venter vi bare spændt på tv’et. Michaels forældre kom også første aften og hjalp os op med sofaen og med at samle den.

Størrelsen på tv’et satte os også i en mindre pickle. For det er et 65″, hvilket vil sige, at det er 132,5 cm bredt!!! Hu-hej, jeg er en sød kone, at sådan en finder plads i vores hjem! xD Og de 132,5 cm i sig selv er faktisk ikke det store problem. Problemet er, at det skal hænge på en væg, der kun er 140 bred, og at tv-bordet selvfølgelig skal være større end fjernsynet. Så vi skulle altså finde et tv-bord, vi kunne lide på mellem 132,5 cm og 140 cm. Ikke et nemt job! Men det lykkedes 😀

Flere updates på vej!
Der er stadig flere nye møbler, der skal købes, flyttekasser der skal pakkes ud og indretningsbeslutninger der skal tages. I får selvfølgelig lov at følge med i hele processen. Og så lover vi i øvrigt også at lave en ordentlig video-rundvisning af lejligheden på et tidspunkt, når den altså er nogenlunde klar til det 😀

I mellemtiden kan I måske hjælpe os med dette lille dilemma: Hvad ville se rigtig lækkert ud over vores sofa?

I kan også følge vores indretningseventyr nærmere på Instagram: @kathrine_gvfb og @michaelharders.

 

2 kommentarer

  • Nicolai

    Havde nok valgt at fjerne savsmuldstapetet når man nu er i gang. Men velkommen til Aarhus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Bonde

    Tillykke med jeres nye hjem! Jotex har nogle ret cool vægdekorationer, fx “Lotusar”. Eller hvad med de der hvide vævede bohemian vægophæng? Good luck! Dont rush it – its all in the details 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting vi gerne vil have til vores nye bolig (+ 30% rabatkode)