12 ting I måske ikke ved om os

Vores tur til Honeymoon Island

Sidste land på vores rundrejse var Indonesien, hvor vi primært var på Bali, men også et smut forbi mega lækre Gili Meno. Hvis I ikke har fået de andre destinationer med, kan I her finde Chiang Mai og Bangkok i Thailand, samt tilhørende billedbagbog, hvis I er mere til billeder end at læse. Oooog I kan også finde en rejseguide til Cambodja her 😀

Det var hele tiden planen, at Indonesien skulle være mere afslapning end oplevelser, men det blev noget mere afslapning end planlagt, da jeg jo blev syg. Vi fik slet ikke prøvet alt det, vi gerne ville, men det var nu en god rejse alligevel.

Her får I et lille kig ind i vores tur til Gili Meno aka Honeymoon Island, og senere udkommer der et indlæg om Bali.

Gili Meno
Vi starter vores ophold i Indonesien på en lille ø udenfor Bali ved navn Gili Meno. Den ligger i en øgruppe af tre øer, hvor Gili Meno så er “honeymoon”-øen, Gili T er partyøen, og Gili Air er en god blanding af de to. Gili Meno er lille og hyggelig, og det tager kun cirka en time at gå hele øen rundt. Der er lækre badestrande, fine restauranter, ingen biler eller hunde og generelt bare chill vibes.

Selvom vi ikke har brugt meget tid på at anbefale hoteller, så skal vores Gili Meno hotel have den største anbefaling! Det hedder Gili Meno Getaway, og seriøst, vælg det! Vi så ikke noget, der var mere lækkert i vores tid på øen. Vi følte, vi levede i ren luksus, de ansatte var så søde, maden og drinksne var lækre, og alt var bare godt! Det var også kun et hotel med 4 værelser, så der var aldrig mange på hotellet, så det føltes lidt ekstra eksklusivt.

På Gili-øerne kan man dykke med havskildpadder, og vi troede først, at vi bare kunne svømme ud til der, hvor de ville være. Men strandbunden var fyldt med meget skarpe sten, og vi så ikke en eneste havskildpadde og endte med at give op.

I stedet vil vi 100% anbefale af booke nogle timer med en båd, som tager jer ud til alle de flotte dykkesteder, for der er mange. Vi dykkede med skibsvrag, havskildpadder, nedsunkne statuer – og legede bare godt i vandet.

Man kan næsten ikke tage til Gili-øerne uden at få taget ægte Insta-klassiske billeder. Rundt på øen er der de famøse gynger, der vender ud mod havet, men den bedste, vi fandt, hører til hotellet Seri Resort Gili Meno.
Der er også gode muligheder ved solnedgang langs vandkanten eller bare generelt på hele øen, der emmer af Insta-venlighed og luksus.

Har I været på nogle af Gili-øerne, og hvad var jeres yndlingsoplevelse? Eller har I været på en lignende luksus-ø, som vi bare MÅ besøge? 😀

6 kommentarer

 • Mette

  Vi var i sommers 1 mdr i Indonesien. Først Bali og ubud og derefter Gili Air 3 dage, Gili Meno 4 dage, Gili T 6 dage .Derefter tog vi til Lombok i 3 dage. Bali var fint som udgangspunkt, men det var helt klart Gili øerne som stjal vores hjerter. 3 meget forskellige øer med hver deres charme, og alle 3 mega smukke. Lombok var og så oplevelse hver. Vi var ved det mest fantastiske vandfald langt oppe hvor der kun var lokale. Vi så også den dejligste dyrepark, hvor man kom helt tæt på og hvor dyrene havde det næsten som hvis de levede i naturen. Der er ikke mange turister på Lombok og befolkningen er meget søde og imødekommende. Vi rejser til Thailand hvert år og har gjort det siden 2002, men Indonesien har virkelig imponeret os. Dog er maden langt bedre i Thailand. Vi elsker iøvrigt Bangkok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget enig – jeg var også særligt glad for Gili-øerne (eller i hvert fald Gili Meno, hvor vi var), og jeg syntes også, maden var bedre i Thailand. Lombok lyder helt klart som noget, der er et besøg værd, tak for anbefalingen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Vi var på Meno for knap 2 år siden. Vi boede faktisk på Seri Resort, hvis gynge I låner. Fra Seri Resort kunne man komme direkte ud og snorkle, og man skulle ikke særlig langt ud, så kom de store skildpadder. Så bådtur var slet ikke nødvendigt for os – men sikkert en oplevelse alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanne

   Ej hvor sjovt! 😀

   Årh, det lyder helt fantastisk! Og det var til at holde ud, at gå på jeres strandbund?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • EVA

  Sikke nogle dejlige billeder fra dejlige Bali, hvor vi holder 5 ugers ferie hver vinter, og skal i 2020 prøve at besøge Gili Trawangan i 4 dage og Gili Meno i 4 dage, og håber også at få nogle gode oplevelser.
  Vi skal bo på Avia Villa Resort, arr. af Top Tours.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva

   Nej, hvor lyder det fedt altså! Det bliver så godt for jer! 😀 Jeg håber, at det bliver en rigtig fantastisk tur for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 ting I måske ikke ved om os