Vores 10 anti-råd til de nye GVFB'ere

Siden sidst #12

Vi putter og enjoyer life <3

 1. Kathrine er erklæret rask igen efter feriesygdom! Ikke mere bakterie, ikke mere parasit. Til gengæld har Michael været nede med feber i et par dage :/
 2. Til dem, der ikke lige læste det, så flytter vi ind i en ny lejlighed i Viby J den 1. oktober. Vi glæder os så meget til at komme til Aarhus, få mere plads og bruge meget mindre tid på at pendle!!! 😀
 3. Så er ‘Gift ved første blik’ endelig i gang, og vi har glædet os så sindssygt meget! Dem, der følger med på Kathrines Instagram, har måske set, at hun er venner med Henriette fra programmet. Ooog hvis I ikke så det i onsdags, så var der jo et GVFB optaktprogram, som I kan se ved at klikke her.
 4. Har I hørt podcasten ‘Mørkeland’? Kathrine har lige opdaget den og æder den råt! Den handler om mord, hvilket lyder morbidt, men de snakker bare om det på så spændende en måde, og Kathrine har kun fået minimale mareridt! XD
 5. Det har været den lækreste Goodiebox i den her måned! Kathrine er særligt vild med MineTan (Violet Gradual Tan Foam), der giver en lækker sommeglød, men uden streger eller griseri. Kathrine venter hver måned i spænding på, at den lille pakke en morgen står ude foran vores dør.
 6. Michael har været inde i biografen og se ‘Once Upon a Time… in Hollywood’, Tarantinos nyeste (og måske sidste) film. Han var stærkt begejstret for den og giver den nok 8.5/10. Men man skal være til Tarantino-agtig dialog, Tarantino-agtig vold, og så skal man også helst kunne fange nogle af de mange 60’er og 70’er referencer i filmen, før oplevelsen virkelig bliver god. Har I set den?
 7. Michael har desuden fået en rigtig god start i sit nye arbejde ved Filmby Aarhus. Dejlige kollegaer, gode varierende opgaver, og ikke mindst arbejder han i samme bygning som sit sidste job – bare på en anden etage! Det er Michaels første jobskifte efter at være kommet ud på arbejdsmarkedet, og han var lidt spændt på det hele, men han er heldigvis landet godt.
 8. Har I fulgt med i det nye ‘Beverly Hills 90210’? Kathrine må nok indrømme, at det er noget af det mest cringe TV, hun længe har set. Men det er også lidt spændende, så hun kan faktisk næsten ikke lade være med at følge lidt med alligevel. Hvad synes I om det?
 9. For et par uger siden blev 4 danske influencers politianmeldt for skjult reklame på deres sociale medier. Det var vi egentlig glade for at høre om, da der jo selvfølgelig skal være konsekvenser for ikke at følge markedsføringsloven. Og som en regelrytter kan man godt nogle gange blive ærgerlig over at se andre gentagne gange ikke leve op til reglerne og tilsyneladende slippe af sted med det.
 10. Vi har færdiggjort ‘The Handmaid’s Tale’ (HBO). Vi synes stadig, serien holder et rigtig højt niveau. Meeen uden at spoile for meget, så synes vi måske, at nogle ting i finaleafsnittet på sæson 3 blev lidt for “nemme”.
 11. I søndags var vi til forpremiere på gidseldramaet ‘Ser du månen, Daniel’ baseret på den sande historie om danskeren Daniel Rye, der blev taget til fange af Islamisk Stat. Det var en helt fantastisk og meget rørende film, som vi klart vil anbefale jer at se. Flere af skuespillerene, instruktørerne og Daniel Rye var også med til en Q&A før filmen.
 12. Og i går var vi til endnu en forpremiere – på gamer-serien ‘GG Horsens’ med Julie Zangenberg i hovedrollen. Vi kunne RIGTIG godt lide den, og Kathrine skraldgrinede, så alle i salen kunne høre hende xD. Første afsnit udkommer på TV SYD og YouTube på lørdag.
 13. Kathrine har endelig fået Michael til at melde sig som organdonor. Han havde ikke lige fået taget sig sammen til at gøre det før i sit liv, så det var da vist også på tide. Kathrine meldte sig allerede som 16-årig og har en mindre passion for, at alle skal tage stilling. Valget er folks helt eget, men det er god stil at tage stilling. I kan tage stilling her.

 

Kathrine sammen med Julie Zangenberg

Kathrine sammen med Henriette fra den nye sæson af ‘Gift ved første blik’

Kathrines Goodiebox

Parbillede <3

 

__________________________

Følg Kathrine på Instagram

Følg Michael på Instagram

8 kommentarer

 • Maj

  Smukke jer. Tillykke med kærligheden <3 Ønsker jer alt det bedste og det var så hyggeligt at finde jer her også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Sunesen

  Hej med jer 😊 det er første gang jeg læser med. Jeg er også faldet for serier om seriemordere og den danske udgave der hedder “myrdet” er også ret god. Plus serien der hedder “Danske seriemordere” Håber du kan bruge disse anbefalinger til noget 😊 vh. Bente Sunesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bente

   Dejligt, at du læser med! 😀

   Nu skal jeg lige skamhøre den her podcast færdig, men derefter kunne det absolut være noget, jeg kunne finde på at tjekke ud – mange tak for anbefalingen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Sunesen

  Hej med jer 😊 det er første gang jeg læser med. Jeg er også faldet for serier om seriemordere og den danske udgave der hedder “myrdet” er også ret god. Plus serien der hedder “Danske seriemordere” Håber du kan bruge disse anbefalinger til noget 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigti Wienecke

  Har været organdonor i mange ,ange år, syntes det er så vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så godt, og vi er 100% enige! Vi håber, indlægget kan få bare en enkelt til at melde sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Er vil med jeres siden sidst

  p.s. jeg har det helt som Kathrine ift. organdonation og fik også min kæreste til at melde sig ind 😉 det er bare så vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linda

   Jeg kunne ikke være mere enig i. Det er så vigtigt. Uanset hvad man vælger, så bare det at tage have stilling er godt. Og fedt, at du fik din kæreste til at melde sig ind 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores 10 anti-råd til de nye GVFB'ere